Listan


Vart är vi påväg

Läste precis en artikel på aftonbladet som irriterar mig! Hädanefter ska tydligen tullen kolla igenom våra laptops och mp3-spelare, för att stoppa fildelning. Vart är vi påväg, detta är överdrivet. Hur många fildelar inte? Aldrig jag låter några kontrollera min laptop, den är för personlig. Vad anser ni om detta, är det rätt eller fel?

källa:aftonbladet

Vårshopping med mamma!

Hittade så himla mycket fint idag. Köpte en rosa tunika som mtachade som himla bra tillsammans med en denimväst, från veromoda. sen hittade jag en partyväska på Guldfynd! snyggt eller hur?

Dagens



kjol Gina, Topp Indiska, Strumpisar kappahl.
(ignorera mina sockar) hihi:)

Dags att platta håret..igen

Ibland tycker jag det är så himla jobbigt att platta håret och vissa dagar går det av bara farten. Lustigt det där hihi. Men mycket roligare och snabbare går det omman använder sig av bra hårprodukter!


Lördag!

God morgon på er!
Jag funderar på att skaffa ett eller två par ytterligare jeansleggins. Jag har ju dom här och har varit supernöjd med dom. Men nu funderar jag på att köpa två par på Nelly från märket vila. Det kan ju faktist vara praktiskt att ha ett par svarta också.  Vad tycker ni om dom?

Gina

Så himla söt klänning/tunika från Gina. Skulle gärna vilja ha den i en lite mer vårig färg som exempelvis pastellrosa. Men svart är ju någtot man alltid använder och därmed bra att ha!

Min fredagskväll!

I tisdags fyllde ju pappa 50 år, så idag när jag var hemma i arvika passade vi alla på att fira honom. Han blev nöjd med sina presenter, och det var kul det! vad gjorde ni ikväll?


Borde jag ha köpt den?

Hej på er! nu är jag hemma i Arvika igen. Satt och funderade på jackan som jag tittade på igår, jag vet att den är himla svår att få tag på i svart och i min storlek.. hmm. Jag skulle ha köpt den, men nu är det försent! jaja, får spana på någon annan!

Stressig morgon.

Springer runt här och packar samtidigt som jag äter frukost. Fy fasen vad stressad jag är...Måse dra med mig min väska till skolan också eftersom tåget går redan vid tre så hinner jag inte hem. Nu måste jag sticka ha en bra dag! Kramar.


Då kanske det stämmer.

Hörde ett ryckte i onsdags om att blondinbellas blogg och skulle stängas av på fredag, och nu är det fredag och blondinbellas blogg fungerar inte?. kanske det är sant då. Är det någn som vet något om det?


Myskväll

Ikväll hade jag och pojkvännen det riktigt mysigt. Vi gjorde hemmalagat pizza såg på film och hade det lugnt. Jätteslönt var det att bara sitta och slappa, vet inte när jag gjorde det sist. I morgon åker jag till arvika, ska hälsa på päronen igen,hihi:) Men nu ska jag lägga mig, godnatt på er! pussar♥



Plugg

fasen vad bortskämd man blir på frisörlinjen. I ettan var det plugg som fan, man fick jobba häcken av sig för att uppnå de högre betygen. Men nu i tvåan har vi det ganska slappt, det är mest praktiska saker. Jag har blivit rätt bortskämd kan jag erkänna så när det kommer en hemuppgift tycker man det är skitjobbigt och jättetråkigt. Men hallå, det är ju bara en liten läxa? Kom igen nu jennie. Jag är lat alltså, hihi. Är det någon som känner igen sig?


Att shoppa är inte alltid så lätt...

Hej på er! Nu är jag hemma efter en sVäng på stan. åå jag hittade så himla mycklet fint som jag vill ha. Jag var inte alls på shoppinghumör så det blev inte så mycket la undan i stället så att jag för en gångs skull inte gör något impulsköp.
Men den snygga "skinn" jackan blev det inte.. tror jag ångrar mig, men nu är det försent det fanns bara 1 kvar i min storlek.


Rachel bilson

Är det sant, har hon blivit blondin? Rachel är ju har vacker som helst i hennes bruna hår. Det enda man kan hoppas på är att det är en peruk som döljer hennes bruna hårsvall. Är det någon som vet?


Mycket vackrare som brunett!

Två söta jackor!

Från gina såklart! Sitter fint nu i vår till en klänning och pumps:)


Tack emma och madde för designerhjälpen!

Ej klar ännu!

Tack så mycket för hjälpen madde!:)

men bloggen är fortfarande inte klar, någon som kan hjälpa mig eller vet hur man får bort de rosa kanterna?
självklart får du också en länk:) hihi




Onsdag

God morgon på er!
Idag är det en såndär onödigt lång och utdragen dag. Jag skulle kunna sluta mycket tidigare om det inte hade varit för den förbannade håltimman. Visst är dom irriterade ibland? men men vad kan jag göra, slutar vid fyra idag så det är inte så farligt sent ändå. Har ni långa dagar i skolan?
ni får ha en bra dag allesasmmans! Pussar

Någon som kan hjälpa mig med designen?

Är i behov av hjälp, inget avancerat. Jag är jättenöjd med min design och så, men jag vill ändra själva färgen i inläggsfältet. Min pojkvän kan ju sånt här men han är upptagen hela tiden så jag har gett upp hoppet om att få hjälp där. Om det är någon schysst som kan detta så skule det vara jättesnällt. Länkar självklart till personen som hjälpt mig (om han/hon har en blogg vill säga)

om någon har lust att hjälpa mig kan ni maila mig på:   [email protected] eller kommentera inlägget.

Nu ska jag lägga mig masssor av pussar på världens bästa läsare! ♥

Mys

Hej bloggen!
Detta har varit en annorlunda dag kan jag säga. Pappa och jag var iaf och tittade på lägenheten och papap gillade den, jag var i och för sig inte vörvånad för fin är den:) sen får vi se vad som händer, blir den min eller ej får vi se. Men jag tror på ödet om det händer så finns en baktanke med det. Ni glömmer väl inte av att gotta er nu då med allt som har med fettisdagen att göra, hihi.  pussar jenni

Tack pappa för att du var med mig idag!

Fika med pappa!

♥Hej på er! just nu sitter jag på centralen i gbg och fikar med pappa. Ska trax åka och titta på lägenheten igen, jag kan ju inte få nog av den hihi:) Tänk att jag har en så snäll pappa som kommer ner hit till götebotg på sin 50-års dag  för att titta på en lägenhet..tyvärr blir skolan lidande övet detta, för tyvärr så hinner jag inte till lektionen. Men jag prioriterar faktiskt lägenheten. Har heller inte så dåligt samvete eftersom jag inte har missat någon hantvetrkslektion ännu.
Nu blir det lunch. vi hörs senare. pussar jenni

Glöm inte bort att bli medlemmar på [gratisskor], då samlar poäng till gartis presentkort!

Tisdag!

God morgon på er! jag vaknade upp med världens huvudvärk, idag igen...ucsh! Idag är det ingen vanlig dag, utan det är min pappas födelsedag (på fettisdagen också) grattis pappa på 50-årsdagen:)


Gratis skor, någon?

Jag är nog lika skogalen som kenza hihi, men det tror jag att dom flesta unga tjejer är! Har kollat runt lite på skor de senasta dagrna och de flesta vår klackar har faktiskt kommit ut i butik:) Men det finns så himla mycket och välja bland och jag kan ju inte välja så det blir oftast alla par eller inga. Så förut när jag hittade gratisskor blev jag så himla glad, där kan man samla poäng och sedan växla in till presntkort på de flesta skobutiker. Bra va?

Vill du också få 50 gratispoäng redan nu klickar du [här]



armbanden-vårens trend!

Jo nu kommer all stora armband tillbaka. Älskar armban så på min arm får dim gärna sitta:) Hittade några favoriter hos topshop!

läs mer på veckorevyn.com

Ellos.se

Ni har väl inte missat ellos romtantiska vårkollektion?


Time for school!

Som vanligt tar jennie det lugnt och får superstressa de stista minuterna innan bussen går. Idag slutar sent så vi kommer inte att höras på ett tag. måste skicka iväg ett kort till pappa också, han fyller nämligen 50 år i morgon=) Men ni får ha en underbar dag, kramar♥

min nya kjol från gina!

Parfym!

Nu, när det strax börar bli vår (hoppas jag) skulle det inte sitta fel med en ny doft!
Ett säkert kort är Dolce & gabbanas doft "light blue" den är så himla frisk och luktar underbart. En annan parfym som jag funderar på att köpa är Hillary duff´s doft "With love" Den luktar helt underbart, en sommrig doft! Parfymer är ganska dyrt, så jag väljer att köpa dom på parfym.se då dom har de överlgst billigast priser!


Parfym.se

Lite shopping!

Hej på er! Har haft fullt upp i dag, dels med att gå på en visning av lägenhet och sedan lite shopping. Söndagar är ju den tråkigaste dagen på veckan så något kul måste man ju hitta på, hihi:)

I denna klänning/topp från Gina kände jag mig som en grekisk gud, vet inte varför men anatligen för att jag hade mitt stora lockiga naturliga hår! Den söta kjolen kunde jag inte motstå, den satt jättefint i midjan.

Gratis mat

Visst är det onödigt att lägga en massa pengar på mat, det tycker jag i alla fall. Jag köper hellre skor, kläder och smink för mina pengar eller sprar dem. Jag har registrerat mig på en sida där man enkelt får poäng som ger en presentkort på ica, Hemköp och Willys.

Vill du också samla poäng och få gratis presentkort, bli medlem [här]



Vårligt

Visst är det sött med blusar på våren och sommaren? Perfekt för mig som vill skydda mig mot de farliga solstrålarna under sommaren.


Melodifestivalen

Har trots allt suttit och kollat på melodifestivalen som dom flesta andra:) Många låtar var otroligt tjatiga medans andra var riktigt bra! Själv tycker jag att velvet och E.M.D var bäst. Hade höga förväntningar på Molly, men tyvärr så blev jag besviken. Otroligt söt var hon, men låten var alldelss för tråkig för min smak. Men vad tyckte ni?

Pissdag!

Hej på er! denna dagen har varit den jobbigaste på länge, det känns som om jag ger upp hoppet om allt. Det har bara blivit för mycket för mig ett tag och nu känns allt bara piss. Har inte mått sådär jättebra på ett år, men efter att vänner har dött och massa annat skit har hänt känns det inte bra längre...
Men men livet går förhoppnings vis vidare och jag hoppas som pappa säger att det kommer ordna sig. kramar jennie


Jag säger bara gina!

åå jag vill ha allt, har valt ut det jag tycker är snyggast. Ska köpa detta inom kort:)


Blondinbella lätta upp stämmningen.

Gud så skönt nu sitter jag är i sängen och bloggar, äntligen framme! Tågresan var otroligt tråkig satt typ ensam i hela vagnen. Jag lyssnar alltid på musik på tåget kan inte leva utan det, idag satt jag ensam i vagnen trodde jag tills jag hörde skratt bakom, jag satt alltså och nynna med i låten (hoppas inte det var så högt) det är väl inte så kosntig att man gör när man tror att man är ensamn i vagnen? haha pinsmant iaf! Men som sagt resan var lånnng, men som tur var hade jag ju veckorevyn där blomdinbella var med och min ipod såklart! Vad hittar ni på en fredagkväll som denna? kramar


Min dag!

Då var sista dagen gjort på praktken då! Gick tidigare idag ska ju med tåget till götet snart så jag var tvungen att skynda hem och packa det sista. På lunchen idag åt jag så himla god macka, äslakr ju skagenröra, hihi. Om vi inte hörs innan jag åker så hörs vi när jag är framme sent ikväll. Ni får ha det så bra kramar♥





Snyggt till budgetpris

Är det inte underbart att få så himla mycket kläder för så lite pengar? Jag köper nästan bara budget förutom min Lv väska och glasögon. Stylebystars har ofta himla snygga klänningar till lågt pris.


Dags för peeling

Har ptrecis klippt min käre boror och syster, det blev bra faktiskt. Inga dramatiska förändringar bara toppar och så. Nu ska jah hoppa in i duschen och prova min nya saltskrubb. Hoppas den är bra:)


Update: Saltkrämen (peelingen) gjorde verkligen susen, nu är jag len som en barnrumpa! Denna peelingkräm är ett hett tips alltså!

Årets första...

Har ni ätit någon semla i år än då, eller väntar ni till fettisdagen? Jag kunde inte vänta iaf, haha:)


Lovely

Det måste bli en beställnig från Nelly snartast, det är så mycket jag vill ha! Föll direkt för dessa två , visst är dom fina?


Bra produkter!

Fick med mig två produkter hem idag. Den ena är en salskrubb som är bra att ha om man vill peela kroppen riktigt ordentligt. Kan behövas nu under vintern. Den andra var ett "torrwax" typ som dust it. Funkar bra till alla hår och ger inget kletigt resultat. Skillnaden mellan denna och dust it är att dust it kliar så fruktansvärt mycket. Prdokten heter K. Style Chalk Matt Puder och kan vara bra att lägga på minnet om man vill ha vloym!

Torsdag

God morgon på er! Vaknade upp med snöoväder..igen. Jag börjar bli ganska van snön här nu. I götet finns ju inget.
idag är det ju praktik igen, slutar som vanligt sent, men men. Vi hörs när jag kommit hem. Pussar och kramar

Jeansleggins, spetstopp Gina!
Glöm inte att cheka in alla gratissidor på inlägget under!

Alla dessa gratissidor

Ja, det finns ju hur många som helst av dem som alla vet. Vi får dagligen massa spamm i våra bloggar om alla "gratis" prylar! däremot finns det tre sidor jag har fastnat för

♥Den första är [gratisgen] där man behöver ytters få poäng för att komma upp i gratis premier. Om man vill komma upp i högre premier snabbt kan man göra olika erbbjudanden (vissa är gratis och andra inte). Men jag tjänar endast poäng genom att värva vänner! Läs mer om gratisgen och hur du får den söta bloggdatorn gratis, [ klicka här]


♥Om du vill tjäna pengar på din blogg, kan jag rekomenderda den Affiliator. Genom att göra reklam för andra sidor tjönar du pengar på det. Jag har bloggat om detta tidigare[ klicka här] för att komma till det inlägget.


♥Den tredje sidan jag vill tipsa om är [Gratis refil], där du kan ladda på din mobil gratis för dom poäng du tjänat. Även där värver man vänner och man kan om man vill göra olika erbjudanden. Pengarna på mobilen går ju snabbt som attan så varför inte försöka få det gratis. För att bli medlem [klickar du här]

Affiliator.com

Gratis

Om det är något ni undrar så är det bara att fråga:)♥

Cerise, vårens nya trend

Vad tycker ni om det, hissa eller dissa?


Blondinbella på omslaget

Gahh vad ont jag har i huvudet, typsitk att inga värktabletter ska hjälpa heller. Önskar att jag kunde få krypa ner i min säng och gotta mig av det nya numret av vecko revyn, men såklat kommer det inte ut förrräns i morgon eller på fredag.... Det är ju inte vem som helst på omslaget utan våran bloggdrottning blondinbella såklart:)


Blåtiror och huvudvärk

Hej på er! Var tvungen att gå hem tidigare från praktiken idag pga min jobbiga migrän som jag drabbas av lite väl ofta. Väl hemma möttes jag av min lillassyster som hade världens blåtira. Hennes klass hade nämligen varit och åkt pulka då någon åkt på henne i full fart. Stackarn...


Todays me

Jag är lite stressad som vanligt, har inte ätit frukost än. Det är ju mycket roligare att sitta och läsa en massa bloggar. Jag följer hur många som helst och får nya favoriter varje dag så det tar ett tag att läsa alla på morgonen, hihi:) ha en bra dag alla! pussar
   
inte världens bästa bilder men aja, har man bråttom så hara man:P
kjol och leggins gina, topp indiska

Fräck outfit från halens


Rayban
volangklänning
fransväska
klackar

Outfits

Vilken outfit är snyggast?



Pure minerals

Hej på er! Nu är jag hemma igen. På lunchen såg jag att maybelline´s mineral smink har kommit till arvika, jag jag vet arvika är lite efter, men ändå jag blev glad! Hade lite brottom så hann inte bestämma vilken nyans jag skulle ha så jag får köpa den i morgon:) Är det någon som har provat det?


Todays

Hej på er nu måste jag springa iväg, men tänkte att ni ville se hur jag ser ut idag! ha det bra alla puss

Ljusare tider kräver ljusare färger

Nu går vi ätnligen om jusare tider och det innebär ju att vi kräver ljusare toner på våra kläder. Snart kommer vi till "min" årstid alltså sommaren. Jag är en sommar alltså en "kall" människa som inte har så mycket kontraster. Jag ska alltså klä mig i pasteller och det vill man ju helst göra under sommarhalvåret.


Hm

Jag gillar verkligen att hm har fått ett brett skosortiment. Som allt annat på hm är även skorna billiga och skitsnygga:)


Ida älskar jag nästan alltid...

Hej alla underbara! Nu var den första dagen gjord på praktiken och som vanligt sparng klockan iväg. Alltså har jag kul. När jag kom hem var det inte riktigt lika kul då min lillasyster hade upptäckt allt mitt smink och sminkat sin docka. Fasen vad sur jag blev alltså, hon har gjort slut på en massa dyra produkter,  men vad kan man göra åt saken? ingening...


Måndag

God morgon på er mina söta läsare! Idag är det praktik som gäller, jag ska förståss vara här i arvika då jag har chansen att vara med mina päron hihi:) Vissa har väl kanske lov och vissa har väl redan haft det som jag.
Det var så jobbigt när min älskling gick ifrån mig klockan halv sex i morse för att hinna med tåget, sängen blev alldelsess iskall:( men men jag får träffa han på fredag igen!
Hur som helst hoppas jag att ni får en underbar dag♥♥♥


Fukt

Är det bara min hud som blir otroligt torr nu under vinterhalvåret?, troligen inte. Därför är det viktigt att återfukta huden så att huden blir mjuk igen. Hårbotten kan man ju inte smörja på samma sätt som man gör med kroppen, så extra viktigt är det att lägga en återfuktande inpackning minst en gång i veckan.

Ps. Teorilektionen förut var hur tråkig som helst och tog 4 timmar i stället för tre, men nu är den gjord i alla fall!

Teori

Hej på er! Nu ska jag iväg, ska på en tre timmars lång teori på bilskolan för att få öningsköra. Det låter hur tråkigt som helst, fattar ni tre timmar. jaja jag får överleva. Men det ska bli kul att få övningsköra såklart:)
Ha en fortsatt trevlig dag, pussar


Söndag

Igår hade vi en jättemysig kväll, sophie och somion var här och vi såg på melodifestivalen och drack lite cider. Sedan började en av mina favoritfilmer på tv "bruce den allsmäktige" som vi såklart såg. Kvällen bjöd på mycket skratt och massa chips:)
Hoppas att ni läsare hade en trevlig kväll!

Allt är från hm, snyggt va? En sommarkväll klädd såhär skulle inte vara fel.


Vill ha begär!

Jag hittade två par ursnygga Gladiatorsandaler, visst är dom balla? Bara 299 kr kostar dom, ett riktigt kap vill säga! jag ska garanterat köpa dom. Tänker inte säga vart jag hittade dom, utan ni får gissa:) hihi


De sköna!

Har haft på mig mina supersköna jeansleggins idag. Eftersom de kommer från Gina har troligen alla dom, Men snygga och bekväma är dom:)


En sommaroutfit!

Såhär ser jag gärna ut i sommar!

Valentine´s day!

God morgon!
idag är det alla hjärtans dag. Ta chansen och visa failjen, vänner, pojkvän/flickvän att ni verkligen älskar dom idag! Jag hoppas att ni får en underbar dag med massor av mys. Massor av pussar och kramar.


Fredagskväll!

Hej, vad gör ni ikväll? Min älskling kommer till mig snart och då ska vi äta sallad, Ben&jerrys och fortsätta se på Let´s dance. En riktig myskväll alltså.


Swopping,nutidens byteshandel.

Visst är det bättre att man byter till sig kläder än att köpa nya hela tiden? Det är både bättre för miljön och för plånboken. Jag kan mycket väl tänka mig en slags byteshandel när det gäller skor, kläder och acsessoarer. Visst låter det underbart att kunna få "nya" kläder i garderoben utan att betala en krona? Swopping kommer att bli jättestort och är en av 2009 års stora trender!
Swop til? you drop En grupp kvinnor har träffats i Stockholm 
Swop til' you drop!  Läs artikeln om Swopping på aftonbladet!

Fredagen den 13:e

Stylebystars har alltid så himla snygga klänningar. Kolla bara dessa två. Den ena klänningen har de matchat med en snygg spetstopp. Vad tycker ni om dem, är de värda att köpa?

Hjärteklappar

Har ni köpt era hjärte presenter än då? Jag fixade mina idag! Jag kan tyvärr inte visa er vad jag köpt eftersom de personer jag ska ge till läser bloggen, hihi


Ingen inspiration

Jag önskar att jag bara kunde sova bort dagen...

Hur slapp outfit som helst idag

Shoppande av hårprodukter

I tisdags innan jag åkte till arvika köpte jag lite nödvändiga hårprodukter och hårnålar som kommer till använding på lördag då jag ska göra bruduppsättningen. Detta som jag köpte här kostade 700kr det är väldigt billigt om man tar hänsyn till vad det skulle ha kostat om jag inte var "frisör" Till er som letar efter ett bra värmeskydd kan jag tipsa om matrix Sleek look (den oranga flaskan)

Torsdag

God morgon på er! Fy fasen vad kallt det är här och hur mycket snö som helst också! Idag måste jag trixa och fixa med vissa saker, men vad har ni för er idag? pussar

Dior

Jag vill ha vår/sommar och massor med sol så att jag kan använda mina nya Diorglasögon:)
Städningen går inte alls bra btw, behöver hjälp! haha

Städning på G

Har massvis med vårkläder jag har köpt som jag tänkt sälja så min bloppis jag ska ha denna vecka, så håll ukick för riktiga fynd:)



Dagens "städ outfit"

Onsdag

God morgon på er! Idag är jag så himla nervös, ni kanske vet anledningen?  hihi. Idag iaf ska jag städa hela mitt rum (har kvar det i arvika ännu) det ser ut som fan här, Kartonger över allt! Tänkte visa er hårprodukterna jag köpte igår lite senare för nu ska jag öta frukost. Puss på er!


Nattuggla

Fan vad är jag är nu alltså! Sj var försenade som vanlig, men det är ju ingen nyhet. Tåget var redan försenat ca en halvtimma innan vi ens hade åkta fån gbg sen var det något signalfelplus att tåget var tvunget att köra jättesakta. Det slutade med attt jag missade mitt anslutande tåg till arvika så jag fick åka till Karlstad och ta en taxi därifrån! En otrolitg jobbig resa, men samtidigt hade satt jag och pratade med 3 jättetrevliga människor så tiden gick ändå! Hemma i arvika var jag 2½ timma sen så vara alltså här vid elva! Nu ska jag sova, god natt på er pussar!

Min otfit+ett reafynd från Gina



Arvika

Ska strax åka i till stan, ska köpa födelsedagspresenter! Tåget går klockan fem hem till arvika så jag är inte hemma där förrens sent i kväll! Under tiden ger jag er ett tips:

Så här fungerar det:(ursäkta dålig bild)
jag var lite skeptisk till denna metoden inann, men efter att jag varit medlem ett tag har jag verkligen märkt att det funkar.
Du blir medlem genom att klicka här


ha en bra dag, pussar

Snart är det vår...

.. och det innebär att man snart kan plock fram sin jeansjacka! Köpte en förra våren som jag verkligen gillade, men som vanligt hittar man ju alltid nya älskligar. Jag till exempel blev förälskad i denn lilla korta ljusblå jeansjackan från Moki! Vilken tyckte ni var snyggast?


Lägenhetsvisning

Lägenheten var hur fin som helst jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Alltså jag ska inte ha några förhoppnigar på den, den är ju såpas dyr tyvärr. Budgivningen börjar ju på onsdag så då gäller det! Asså tänk om den blir min, nej jag får inte tänka så ju... Jag kan bara hoppas! Ni får önska mig lycka till:)

Dagsens sminkning

Iväg!

Hej på er! Nu ska jag iväg först ska jag kolla på lite hårprodykter hos frisörgricisten i Mölndal, sedan ska jag kolla på lägenhetn:) hihi är så spänd! Vi hörs senare pussar

Väskan är för liten för mig!

I morgon (eller på onsdag) åker jag till arvika! Har ju sportlov nu och nästa vecka är det ju praktisk så jag tänkte passa på att hälsa på familjen där uppe. Nu dragit fram en megastor resväska, men den är för liten för allt jag ska ha med mig. Väskan är proppfull och än så länge har jag bara packat ner kläderna. Jag behöver få plats med underkläder, alla dessa hårbrodukter skor och datorn. Hur ska lilla jag lyckats släpa med mig allt detta på tåget?!


Praktiska plagg!

Bodyn är bland det mest praktiska plaggen jag vet! Man kan ha dem under det mesta. Snyggt att matcha kjolen med eller varför inte chinosen? Speciellt sexigt vet jag inte riktigt om det är, eller vad tycker ni?

Dessa kommer ifrån Monki och Gina!

Jag vill ha fler bloggar att följa!

Jag vill gärna få flera bloggar att följa. Så om ni lägger til mig på bloglovin Så lägger jag till er också:) Lämma bara en kommentar under så jag vet vilka ni är! Klicka på ikonen för att komma til bloglovin
Follow Mrsjenni

Jag vill ha tips från er läsare!

Har märkt att jag fått en hel del nya läsare, vilket jag tycker är jättekul!  Men samtidigt udrar jag vad det är  gillar med min blogg och vad vill ni läsa/se mer av? vill ha massor med  tips:)


Turkost i vår.

I vår ska man absolut stasa på turkost. på Alexander Wangs vising syntes det det många turkosa plagg. Även andra stora designer har mycket tuskost i deras vårkollektioner. Här är nångra budgetplagg från mina favoritbutiker!


Söndag

God morgon på er, hoppas ni hade en bra lördagskväll!
Igår vet jag inte rikitg vad som hände, men jag hade dubbelt så många besökare än vanligt! Det är ju alltd kul:) Ni får ha en trevlig söndag så hörs vi senare, pussar


Grattis Emilia och Alcazar

Tycker ni att det var rätt Artister som gick vidare till Globen? Själv tycker jag att Marie definitivt skulle ha gått vidare. Hon hade verkligen utstrålinign och karisma och låten var hur bra som helst! Emila var jättevacker på scenen och hade en jättemysig låt!
Tyckte tåvärr inte att Alcazar var värda att gå vidare, men men!
 

Melodifestival

Nu blir det godis och melodofestivalen. Ser ni också på det ikväll?


Listan


Känd över en natt!


Headband

Helt plötslgt ser man en massa kändisar med hårbandet igen. Snyggt tycker jag, men tror inte att jag själv skulle passa i det. Är hårbandet något ni kommer stasa på?


Snygga hårband 40kr från Monki


Gina is the shit!

Det blev mina efterlängtade blekta jeansleggins och en lila topp! Fint va?


Budgetkedjan till Sverige

Läste precis på Kenzas blogg att forever21kanske kommer till Sverige. Hoppas verkligen dom gör det, Älskar deras superbilliga och snygga kläder. Det är ju såpass dyrt att köpa från USA då frakten och tullen går på en del. Men om kedjan kommer hit slipper vi ju det:D


Todays

Gud vilket väder, varför behöver det snöa en massa om det ska bara regna bort och bli en massa slask direkt? usch!
 Nu har jag lov, men jag har inte längtat ett skit efter det. Jag trivs så himla bra i skolan så jag skulle inte ha något emot att stå i salongen och klippa nästa vecka. Sån är jag! Direkt efter lovet är det praktik som gäller och det ska bli skitkul.

linne, spetstopp, kjol, leggings, kofta från Gina!

Nelly

Romantiskt från Nelly !


Gina

Sprang på dom här leggingsen på Gina för ett par dagar sedan. Lade undan dom nu så att jag hinner att prova dom. Ett typiskt Jennie syndrom är att inte prova kläderna så när man sedan kommer hem märker man att kläderna är för små/för stora. Så nu ska det provas för en gångs skull. Men dom är riktigt snygga så om dom sitter snyggt så blir dom mina!
Nu ska jag sova god natt på er!♥


Mitt "nya" hår

Det vi gjorde med håret var först och främst att färga utväxten. Sen ville jag ha ett "kallare" resultat än förra gången så därför la vi på en asktoning i längderna.
Innan


Efter

Im home!

Äntligen, gud vilken lång dag det har varit alltså, men samtidigt superkul! I salongen i dag slingade jag mina fina dockas hår, bara för att få upp farten när det gäller det. Sen var jag ju färgmodell! Nu är jag ännu mörkare, haha! Tänkte visa er lite senare! Hur har eran dag varit?

Torsdag

God morgon på er! Jag är fruktansvärt trött, som alla andra torsdagar. Idag slutar jag egentligen klockan ett men jag ska vara färgmodell så jag kommer inte komma hem förrens i kväll. Det ska bli hur skönt som helst att få bort deb där jäkla utväxten. haha. Men ni få ha en underbar dag pussar och kramar♥

Idag ser jag ut såhär. Trött säger jag bara!

Monki

Otroligt mycket snyggt, mina favoriter hos Monki just nu. Vill ha allt!


Frans&brynfärg

Måste färga mina fransar och ögonbryn snart igen. Eftersom jag är ganska ljushårig naturlig har jag därför ljusa bryn. Jag brukar färga dom var 5:e vecka så nu är det dags igen. Jag brukar använda mig av depends färger om jag inte gör det på salong!


Dags att köpa nya

igen... har snabbt käkar inte jag upp en burk hårform, jag köpte ju en precis..

Om du vill veta mer om hårform klicka här

Skor

Jag älskar skor och kommer alltid att göra, snygga va? Men vilken färg...
jaja, skorna ska jag ha iaf får bara fundera ut vilken färg jag ska ha. Idag slutar jag ganska sent, igen.. men ni får ha en underbar dag mina kära läsare pussar♥


Blogg.se krånglar?

Varför publiceras inte mina kommentarer jag har fått? Blogg.se krånhlar ganska ofta och nu är jag trött på det. Är det någon mer än jags om har samma problem?

Glömde bort att säga det, men pojkvännen blev supernöjd med färgen idag. Det blev superfint tillsammans med hans mörka hår och ögon.

Vissa har tråkigt under värknigstiden.

Fransigt

Snygg fransväska, eller vad tycker ni?

Halens

Todays

Hej igen bloggen! Har precis fixat iordning mig, ska bara försöka att få killen att bli klar. inte det lättaste. Men ni  får ha en underbar dag i alla fall så hörs vi senare. Pussar♥

Tisdag

God morgon på er! sovmorgon idag och det är ju aldrig fel. Idag ska jag färga håret på pojkvännen (han ska vara min modell i skolan) så det är ingen jättejobbig dag idag.

Älskar Ghd´s värmeskydd (steg 2 serien) håret blir mjuk, följsamt och käns friskt.



Recension: lash building primer

Om i inte har provat den gör det! Lash bulidning primer från Clinique har blivit min nya favorit i sminkväskan. Jag var lite skeptisk att använda en "vit mascara" innan den svarta. Anlednigen till detta är att de flesta jag provat har smulats, öganfransarna har klibbat ihop och det vita har dominerat på fransen. Denna från Clinique känns som den vårdar samtidigt som den bygger upp fransen. Detta är ett riktigt bra köp om du vill ha täta, långa och sperarerade fransar! 189kr får du ge för den!

Personliga presenter!

Är det bara jag som inte har listat ut någon alla hjärtans dag present till pojkvännen än?, troligen inte. Jag älskar alla hjärtans dag om man har någon underbar att dela den med såklart. Jag har vissa krav när det gäller presenter och det är att det ska vara så persinligt som möjligt. Spanade lite på nätet för presenter och hittade denna sida:

Det är väl supersmart att ge designa ett eget tryck på en T-shirt eller tröja och sedan ge bort till pojkvännen/flickvännen i alla hjärtans dag present.

Så klicka här för att skapa en personlig; t-shirt, tröja, hoodie med mera

Lite nytt!

Nemen titta vad jag hittade på stan, en ny vårkappa från Gina och en finfin klänning från Rut. mf.l. Är dock lite osäker på om jag ska behålla jackan. Vad tycker ni?



Affiliator.com

Måndag

God morgon på er! fasen vad klockan springer iväg, jag som hade så god tid på mig. Idag kommer Ghd till skolan så det blir en annorlunda dag! vi hörs senare! puss

Hittade en apsnygg kjol grån hm såklart! Vad tycker ni om den?

Två söta

Våren är snart här säger jag bara:) den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. hihi! Nu ska jag se på tv, vi hörs i morgon.
God natt pussar!♥

underbar doft

Igår när jag handlade på Kicks fick jag med ett parfymprov på doften "farly dust" by Paris Hilton. Doften var helt underbar! Den luktade mycket godare efter ett par timmar än vad den gjorde först.

Söndag

God morgon! Hann tyvärr inte uppdatera i gårkväll hade så himla mkt att göra. Idag ska jag åka till götet igen. Det blir en lång och utragen dag, men man får ju göra det bästa av situationen. Ha en bra dag allihopa så hörs vi när jag är framme i kväll! Pussar♥'



Åt världens godaste glass igår;)

RSS 2.0