Shopping!

Sådär, en lite lugnare stund! Shppade lite idag hittade en hel del snyggt faktiskt och lite andra nödvändiga saker. Har hunnit att klippa två stycken och planerat Elisabeths bröllopsfrisyr. Hann med en mysig fika med sophie också! Nu ska jag äta middag med pappa, sen ska jag kippa en till.
Detta har jag köpt idag: Chinos, kjol, örhängen,  primer från Clinique och puder från Max faktor.
 






Café sunday har den godaste latten:)

Lördag

Jag har verkligen jättemycket att göra idag! Har precis klippt brorsan, sedan mamma och sedan ska jag planera bröllopsfrisyren! Emellan detta ska jag på stan och fika med Sophie! Nu måste jag skynda vidare här, ha en bra dag alla!
pussar♥

Alla<3dag

Ni glömmer väl inte att mysa med era nära och kära lördagen den 14/2, det är ju faktiskt alla hjärtans dag då. Jag sitter och funderar på vad jag ska ge min älskling, kanske nåt av detta:

Detta kommer från bluebox

Äntligen hemma i soffan:)

Lång, lång resa, men äntligen är jag hemma i arvika:) Har tyvärr inte kunnat uppdatera på ett tag eftersom jag har haft så himla mycket att göra idag. Nu ska jag äta lite mat och en massa godis, hihi. pussar på er♥
 

Fredag

God morgon på er! Idag ska jag åka till arvika, mamma kommer hit senare så åker vi hem tillsammans. Men först har jag skola såklart! I helgen har jag jättemycket att göra ska klippa 4-5 personer och planera inför bröloppsuppsättningen men det ska bli jättekul. Jag vet inte när jag hinner skriva igen, har ganska fullt upp hela dagen, men vi hörs ikväll iaf:) pussar

haha en kul grej, men jag vet inte om jag är så lik henne?

Hm

Hm har fått in så himla myckt snyggt nu till våren alltså, helt sjukt mycket som jag vill ha!
Denna underbara kjol kostar bara 98:- och  det är ju ingenting! Måste passa på så länge den finns kvar, hihi


No air

Jag har suttit och pluggat nu ett tag och det finns verkligen ingen syre kvar här inne! Måste ut på en prommenad nu känner jag, ha det bra så länge.
Pussar♥

Jag och Gizmo, visst är vi söta?:)

Två annorlunda mascaror

Upptäckte i går att det fanns en batteridriven mascara, den vibrerar och ska ge ett vackra och fylliga fransar utan att man behöver anstränga sig. Den finns i två olika märken lancome och Estee lauder. Är det någon av er som har provat dem?

Torsdag

God morgon! Ush vad trött jag är, inte kul att börja tidigt. En liten tröst kan vara att jag slutar tidigt. Först är det svenska sen är det att stå i salongen som gäller. nej nu måste jag platta håret, vi hörs senare. Pussar&kramar

Idag har jag på mig min nya kjol!

clinique

Jag älskar Qliniques produkter, de känns lyxiga och de håller oftast vad dom lovar. Fick en jättefin rosa ögonskugga av pojkvännens mamma idag. Jag gillar ju rosa så den passade mig alldeless utmärkt.


Forever21

Fin outfit eller hur? Jag gillar att blanda sött med svart:)


Nytt

Hej bloggen!:) på vägen hem hittade jag en söt kjol jag inte kunde stå emot, hihi typiskt mig! Nu ska jag plugga, men vi hörs snart igen pussar



Onsdag

God morgon! Idag är det onsdag och det innebär en lång och utragen dag. Först har vi engelska, sen har vi en jäkla håltimma som fäljs av lektionen försäljning service. Antingen får man väl plugga eller gå på stan emllan, har nämligen hittat något jag vill ha på gina:) hihi. Ni får ha en bra dag! pussar


Restylane

Jag och sophie ska antagligen åka till skockholm den 7/2 för att gå på bloggtjejornas bloppis! Tänkte även passa på att förstora mina läppar med Restylane och det är ett ämne som redan förekommer i kroppen (det är alltså inte botox eller liknande). Jag har inte bestämt mig än, men jag funderar på det:) Vill ju verkligen!


Min dag!

Nu är jag hemma igen efter en lång och smärtsam dag. Hade ju så ont i morse och det har inte blivit bättre alls:(
Jag köpte mitt efterlängtade löshår idag också:) hihi. Ska bara få ordning på det ordentligt. I skolan i dag hade vi permanentmodeller, det var jättekul!
Nej nu ska jag se på shear genius, hörs snart! pussar på er♥

Håret är 100% äkta

Ajj!

Har haft ont i mitt vänstra ben sen i lördags, men när jag vaknade upp i morse kunde jag knapp gå.Det gör så jäkla ont asså! Det är antagligen ischiaseller vad det heter. Jag ska iaf gå till skolan, jag kan ju inte missa våran permanentmodell.
Innan skolan ska jag möta carro då vi ska titta på hår. Men hoppas jag klarar av att åtminstone gå till bussen.
Ni får ha en bra dag! kramar♥

Bli brun ofarligt

Funderar på att testa spraytanning, är lite skeptsikt till allt som har med brun atan sol produkter att göra, men det skulle vara kul att testa! Jag har en väldigt ljus hy och jag gillar kontrasterna mellan mitt mörka hår och min ljusa hy:)
är det någon av er som har testat spraytanning? Gå in här om ni vill veta mer!


Klorblekta jeans!

Det känns som om man kommer se varenda tjej med dessa jeans i vår. Jag tycker dom är ritkigt snygga och kommer därför själv att satsa på dom!

Gratis

Jennie tipsar

Jag vill tipsa er ännu en gång om gratisgenerationen igen! Jag gillar egentligen inte gratissidor, men denna skiljer sig från de andra! På denna sida samlar man poäng för att sedan växla in dem mot riktgt dyra prylar som du får gratis! Om du vill komma upp i högre poäng snabbare kan du använda dig av de betalningserbjudandena som finns. Men annars kan du göra som jag att du bara värver vänner och får poäng genom det!

Det finns en hel del prylar som du kan välja mellan när du känner att du samlat nog med poäng. Exempel på dessa är:

Presentkort på MQ, Nintendo DS, Playstation 2, Playstation 3, Presentkort på kicks , Acer-laptop, PSP,
IPOD Touch, Mobil och mycket mer! Själv ska jag välja denna gulliga datorn:) hihi
Medlemsskapet är gratis!

Så se till nu att ni blir medlemmar och det blir ni här!




Gratis

Vilken outfit är snyggast?






Gratis

klockan springer iväg!

Vi ska ha kunder idag, hoppas bara jag får någon, hihi:) Slutar klockan sex idag så jag är inte hemma på ett tag. Ni får ha en underbar dag så hörs vi senare!
Pussar♥

Gratis

Måndag!

Vårnyheter hos Stylebystars!

Klicka här för att samala poäng till en gratis bloggdator!
Gratis

God natt

Har kollat på serien Chuck nu och ätit en massa mörk choklad med pojkvännen. I morgon börjar jag två, tror jag är lite osäker på det. Jag har skrivit att vi ska ha kundpass i min kalender i morgon men jag vet inte... Har nollkoll känner jag. Men men det märker vi! Om ni vill boka en tid hos mig då får ni ringa till "three creations" i göteborg och boka en tid, hihi:) tänkte lägga mig och kolla på tv nu, men ni får sova så gott så hörs vi i morgon.
Take care♥

Ser ni hur trött jag är.
Gratis

Bloglovin

Ni har väl inte missat att ni kan följa mig via bloglovin. Klicka här

Måste låta mina naglar vara naturella ett tag, så att de kan andas
Gratis

Slappdag

Idag har jag verkligen inte gjort någonting, men det kan vara skönt det också ibland! Just nu verkar det som om jag och min vän Sophie åker till Sthlm den 7:e för att gå på bloggtjejornas bloppis. Ska bara fråga om jag får låna pappas lägnhet först, hihi:)
Har ni också tänkt att gå på bloppisen?


just nu ligger jag i sängen och läser Solo!
Gratis

Odd molly

Är det bara jag som älskar Odd Mollys tunikor? Knappast. De är ju hur snygga som helst. Kolla bara dessa två!

Snygga va? Dessa två kommer från Sid and Sally!
Sidandsally.com

Den osminkade sanningen

Det är faktiskt inte så ofta man ser kändisar utan dears perfekta make up! Jag kan verkligen inte sluta att titta på dessa bilder. Jag kan inte första att det är samma personer.

Jennifer Lopez, Gud vilken skillnad!

Jessica Alba är lika vacker utan smink!

Jessica Simpson
Gratis

Nattinlägg

Den här dagen har varit riktigt jobbig alltså. Hade verkligen inte räknat med detta som hänt idag. Jag har hela tiden sådan otur,  jag tkr det borde vända snart vilket jag hoppas på. Jag håller detta hemligt, alltså utanför bloggen. Hoppas allt kommer ordna sig bara, men denna gången ska jag inte ha några förhoppningar på något.
Ni får sova så gott mina kära läsare så hörs vi i morgon♥

En bild från i sommras när jag var med tidningen
Gratis

Förlänga håret

Nu i veckan tänkte jag köpa hår av dom pengarna jag tjänat på bloggen! Vill gärna ha ännu längre hår:) Men det blir ingen permanent föränginig utan jag kommer köra med clips. Hår är ju ganska dyrt att köpa men det är verkligen värt att köpa äkta då man kan färga och styla som man vill.


Om ni också vill tjäna pengar att blogga så att ni också kan köpa hår, klickar ni bara på bilden nedan:)
Affiliator.com

Läsarrekord!

Hej bloggen! Kollade precis in min statistik och det visasde sig att jag har ungrfär dubbelt så många besökare idag om man jämnför med igår och klockan är ju bara drygt två. Vart kommer alla ifrån, jag är nyfiken:) så jag undrar om ni skulle kunna skriva en kommentar till detta inlägget om hur ni hittade till min blogg:)  Välkommna alla nya läsa och hoppas att ni hittar hit igen!♥


Gratis

Chinos från Gina

Jag tycker dessa är jättesöta, verkligen. Riktigt våriga! Skulle ni kunna tänka er att bära dessa?


Gratis

Bella åkte i kvällens let´s dance

Lite tråkigt tkr ja men men! tyckte ni att det var rätte person som åkte ut?

Gratis

Lite ändringar i bloggen!

Jag ber om ursäkt för att bloggen har varit som det har varit de senaste timmarna! Anledningen till detta var att jag ville ändra lite detaljer, ser ni någon skillnad?:)

Var inne på Yves rocher och kollade lite på deras produkter. Jag älskar deras make up tex, om ni inte har testat den så gör det! Ni kommer direkt till butiken genom att klicka på bilden nedan.


Gratis

Only

Denna korta söta skinnjackan vill jag verkligen ha! Vad tycker ni om den?

Gratis

Acer gratis!

Vill du också ha denna skönheten?! Gör som jag och bli medlem på gratisgen.se Gratis
(klicka på ikonen)
Endast 30 poäng krävs för att den ska bli din!


Här kommer en av de hetaste ultraportabla PC som finns tillgänglig i handeln.

• Processor: Intel Atom N270 1.6 GHz
• Skärm: 8.9" (1024x600)
• Vikt: 0.985 kg
• Minne: 1 GB DDR2, max 1.5 GB
• Hårddisk: 120 GB (5400 rpm)
• 0.3 MP webbkamera, 3xUSB, WLAN, LAN, VGA, SD/MMC-kortläsare (ger möjlighet att utöka lagringsutrymmet)
• Färg: Blå
• Batteritid: ca 2.5-3h
• Microsoft XP Home edition på Svenska

Glittrigt

God morgon Allihopa! Det blev ingen skola för mig idag, mår aldeless för dåligt för det. Ni får ha en bra dag♥
Hittade två snygga pratyklänningar fån Nelly


Ska du på bloggtjejernas bloppis?

Jag ska dit, har jag bestämt mig för:)


Svaren!

1. Vilka är dina bästa skönhetstips? - Att dricka mkt vatten, äta mycket frukt och hårform. Detta är ett måste för mig varje dag och då vet jag att jag fått i mig de vitaminer jag behöver, självklart äter jag ju mat också:)

2.Finns det några nackdelar med affilator? - jag har varit medlem på affilator en vecka nu och jag tycker det fungerar hur bra som helst. Hittills finns inget negativt.

3.Hur mycket tjänar man? - Det är olika. Jag har tjänat ihop en del på bara en vecka kan
jag säga, jag vill inte gå ut med eaxakta summor, men pengar blir det:)

4.Hur får man pengarna? - Pengarna sätts in på ditt konto.

5. Det känns lite dumt att lämna ut massa uppgifter om sig själv, hur säkert är det? - Det kan inte jag svara på.
Men vi handlar ju på nätet och lämmnar ut våra uppgifter, så det är ungefär samma sak.

6. Är du medlem på det? - Självklart är jag det!

7. Vilka bloggar läser du och varför? - Jag läser en hel del sköna bloggar! jag föredrar faktisk "småbloggarna framför dom "stora" Anledningen till detta är att jag fått uppfattningen om att "de stora bloggarna" skriver bara för att de måste och att det vet att de får pengar för det. Jag säger absolut inte att det är så men jag har fått den uppfattningen.
Jag tänkte faktiskt börja med att lista veckans blogg i min blogg tkr ni det låter som en bra idé?

8. Går du på gymnasiet och i så fall vilken linje? - yes jag går på gymnasiet, frisör:)

9. när man är medlem på affilator, vart och hur ska man klicka/göra för att få chans att tjäna pengar på sin blogg :)    -  först måste man ansöka till det företaget som man vill göra reklam för, och sen är det bara att lägga ut reklamen på bloggen. Men det finns en jättebra Kom igång guide på startsidan, där står allt jättebra, steg för steg.  Lycka til!

10. Vem är dina stilikoner? - Jag har ingen dirket stilokon. Ja inspireras mycket av olika bloggar. Däremot tycker jag att Elin kling klär sig enormt snyggt. så hon är väl en av mina stilikoner kan man väl säga

11. Hur ser din favoritparty outfit ut? - Svart, svart hihi.. Klännig, tights, höga pumps och en kuvertväska, Klart! Klackarna gör outfiten hel.

12. Är du förlovad:P - Yes i am!



Frågestund!

Tänkte ha den första frågestunden i min blogg! Ni har så många frågor och funderingar om mycket, så passa på och fråga om allt nu!:)

svarar även på frågor ang Affilator och Mer trafik!
Tävlingen avslutas när jag säger stopp!:)



Tre underbara


Topshop, Halens, Melba

Min sminkväska

 Dessa mina favoritprodukter i sminkväskan!
*fuktighetskräm, ACO
*Foundation "age rewiew", Max Faktor
*Mascara från Kanebo "38 grader"
*Rouge, Loreal
*Puder, Clinique
*Metallic ögonskugga, Loreal
*Silvrig ögonskugga, Make up store
*Duo party eyeliner, Sheseido
*Eyeliner gråbrun från Clinique
*Inliner vit från Isadora

Vill du ha fler besökare till din blogg eller tjäna pengar?

Jag är medlem på två olika sidor där fler ser din Blogg! Den ena sidan heter Mer trafik och den andra Viral trafik! Båda sidorna ger dig många många mer besökare, men de fungerar på två olika sätt!
För att bli medlem på mertrafik Klicka här
För bli medlem på viral l trafik klicka här

Du kan vara medlem på båda sidorna då det ger dig ännu fler besökare!
Lycka till!




För att komma igång och tjäna pengar på din blogg klickar du på bilden! Jag har varit medlem ett par dagar och tjänat en hel del! För mer info klicka här

Affiliator.com

Klackat

Otroligt snygga klackar från Chicy

*Äkta skinn
*Klackhöjd på ca 10 cm
*Dom blir dina för 1098;-


Tuff Onsdag!

I morgon onsdag kommer det bli en riktigt tuff dag psykiskt. Så ni måste verkligen önska mig lycka till!

Här är jag i min mysiga pyjamas från Lindex!

Top model eller Shear genius?

Mina två favortitprogram går samma tid samma dag. Usch vilken otur, men det är ingen sörre nyhet för jag har otur i princip allt!
Vad väljer ni att kolla på ikväll?



Tisdag!

Usch vad trött jag är från igår! Sov till halv tio idag. Kunde ha sovit mycket längre. Idag börjar jag inte förrän två så det är skönt, för då kan man gå och sega ett par timmar:)
Jag drog ut de stora lockarna, vill ha ett mer vågigt resultat!

Klänning kappahl, Jacka Gina!


Rosa godsaker!


Home!

Gud vad roligt det var! Invingnigen gick jättebra! Jag fick stora fina lockar i hela håret:) Innan vi gick fick vi med oss en varsin Goodiebag! hihi I den fanns en massa Produktonfo och en stylingspray!
Fick så jäkla ont i huvudet av alla harprudukter så nu tröstäter jag en massa choklad i hopp om att det ska gå över:)



Ps. Bilder får ni se från invingningen så fort jag fått tag på några:P


Modell för Ghd

Håller på att göra iordning mig samtidigt som jag bloggar! Fick förfrågan om jag ville vara modell för Ghd ikväll också, och det tackar man ju inte nej till. Är lite nervös kan jag säga men jag hoppas att det går bra! Invigningsfesten ska bli jätterlolig hoppas det kommer mkt folk. Måste fortsätta att fixa mig. Vi hörs när jag är hemma igen. Pussen


Ikväll ser jag ut såhär!

Måndag

God morgon! Ska strax sticka iväg till skolan. Slutar vid ett idag, men sen ikväll är det ju invigning. så Jag kommer inte vara så mycket hemma idag. Men hinner nog att skriva igen när jag är hemma efter skolan. Men ni får ha en bra dag så hörs vi senare! Puss&Kram

Kjol och Kofta Gina, Leggings Halens, Topp Jc.

Jennie tipsar!

Jag vill tipsa er om en jättebra och mysig blogg som jag följer! Gå in på Jannas blogg!


Att ta hand om sig själv är viktigt!

Ska starx hoppa ner i ett varmt bad. Ska passa på att lägga en återfuktande ansikttsmask och Hårinpackning. Det är så himla härligt att hoppa ner i ett varmt bad med en väldoftande badolja. Den jag använder hittar ni på Yves Rocher. Den är föressten superbra, luktar hur gott som helst!

Visst är Yves rocher bra på "ta hand om dig själv produkter" Dom har allt för hela kroppen!
För att komma till deras butik klickar du på bilden nedan!


Vilken frisyr passar dig?

Efter som jag utbildar mig till frisör tycker jag det är spännande vilka frisyrer som passar mig eller ej!
 Gör detta roliga test om du vill veta vilken frisyr som passar just dig!
Klicka här för att komma till testet!

Enligt testet ska jag ha liknande frisyrer!

Friis & Co

Är det någon mer än jag som älskar Friis & co?
Dom har helt underbara väskor tex!



Fun, flirty & fabulous!

Gud vad jag Älskar HM:s kollektion "Fun, flirty & fabulous"









Idag är ingen vanlig dag!

Har precis kommit hem jag, älsklingen och Isabelle har varit och kollat på möbler. Jag och Marcus vill ju ha det riktigt fint i trean:) vi har antagligen bestämt vilken soffa vi ska ha! Jag har sett min drömsång, och världens gosigaste matta. Vi kan ju tyvärr inte köpa möblerna än, eftersom vi inte har någonstans att ställa de, så det får bli senare.

Idag är det ingen vanlig dag, utan min älskade storasysyers födelsedag. Grattis syster på 19-årsdagen! Tyvärr kunde jag ju inte träffa henne idag:( hon bor i Gävvle och jag bor här så det blir långt att åka, plus att hon har en viktig pingismatch där.


Laredoute

Vårnyheter hos laredoute!

sandalerna gillar jag mkt!

Sandaletter: 549kr
jeans: 279kr
klänning: 329kr
väska 899kr

Let´s dance

Vad tyckte ni om bella och Jonathan i kvällens program av Let´s dance? Själv tycker jag att bella har utvcklas enormt mycket mot förra veckan, hon var mjukare och hade bättre kontroll på fötterna. Bra jobbat Bella!


Kom igång med Affilator!

Det är en del av er som har undrar hur man går till väga för att komma igång med Affiltor!

Först och fränmst kan jag säga att Affiltaor är en tjänst för dig med egen blogg eller hemsida.
Du sambabetar med affilator genom att ha reklam på din sida som du sedan får pengar för. (Kortfattat!)

Det första du skall göra är att gå in på affilators hemsida (klicka på bilden nedan) Sedan klickar då på "bli affilator gratis" sedan lämmnar du dina användaruppgifter! det som är så bra
är att man inte behöver vara 18 år.

När dtt konto har accepterats och du vill komma igång med att tjäna pengar finns det en "komigångguide" (på startsidan) som jag kan rekomendera!
Sedan väljer du vilka företag du vill göra reklam för och ansöker om det. (det är inga som helst svårigheter så fort du har kommit igång) Jag kan verkligen rekomendera denna sidan, den funkar verkligen och det är härligt att se att pengarna tickar på:)

Fråga bara om det är något ni undrar, jag svarar så fort jag kan!
Lycka till nu!

Affiliator.com

Dags att köpa ny Juicy Couture dress!

Jag behöver köpa en ny mjukisdress. Såfort jag kommer hem från skolan hoppar jag i min älskade Juicy Couture mjukisdress. Men skulle vilja ha en ny nu. Den jag har nu är lila, men vill ha en rosa! hihi

Min nuvarande

Och denna vill jag köpa härifrån

Fredag

God morgon allihopa! Idag är det fradag så skönt! Tråkig dag i skolan men det får ga. Har lite bråttom nu, men vi hörs senare! Take care♥
 
Klännig, top Gina

Alla älskar Gina

ska köpa dessa två snartast! Bara 149 kr styck. Hur billigt som helst ju!



Kanebo!

Tänkte tipsa er om en superbra mascara! Kanebo 38 grader heter den och går bort vid 38 graders vatten. Msacaran är super då man slipper det gråa under ögonen som lätt sker under en parykväll.  Mascaran ger långa separerade fransar med en smart borste. Det spelar ingen roll om det är ösregn ute eller om du badar, utan den sitter!
Den kostar lite mer men det är det värt!


Plugg plugg!

Nu är jag hemma igen. Först hade vi svenska sen fixade vi i salongen inför måndag då det är invigning. Halva klassen stod och packade 400 goodiebags som ska delas ut på invigningen. Det tog ett tag kan jag säga!
Men men har en massa plugg som väntar så det är bäst att jag tar tag i det nu♥

Här är salongen, men det är den del som vi ska färdighetsträna i,
alltså i denna del ska vi inte ta kunder!


Schamponeringarna, som vi proppat full av våra saker!

Torsdag

God morgon kära läsare! Jag är redan vaken, kan ni fatta det? igår var det ingen bra dag som ni kanske märkte, men jag kommer inte dela med av det här i bloggen.
Idag slutar jag ganska tidigt, så jag ska faktiskt lägga mig igen så fort jag kommit hem! Men ni får ha en bra dag så hörs vi senare! puss
Besöksrekord igår förresten, kul!

den nya

Vill du också tjäna pengar genom att blogga?

Hur enkelt som helst. Bli bara medlem här, helt gratis!
Affiliator.com

Monki

Nu är jag ätntligen hemma! Gick på stan ett tag, det var inte planaerat men så blev det. Fick med mig en söt midjekojol från Monki! Vad tycks?:)

Onsdag

God morgon! Usch vad jobbigt det är att gå upp tidigt, det är inte riktigt min grej. Men i morgon blir det ännu tidigare, fattar inte hur jag ska klara det!
I dag är det en kort dag iaf, så jag överlever. Vi hara bara engelska B.
Men nu måste jag skynda vidare här. Vi hörs när jag är hemma igen. Puss♥

Klänning från Gina (såklart) hihi

Three creations

På torsdag nästa vecka så kommer vi att börja ta emot kunder på salongen, det ska bli jättekul! Väldigt bra priser på behandlingar kan jag säga. På måndag är det invigning av salongen Three Creations och det ska bli jättekul att verkligen komma igång så man får känna på frisöryrket ordentligt!
Vart salongen ligger och telefonnummer kommer ut senare! Då får ni inte tveka, utan beställ en tid:)
Nu ska jag hoppa i säng, vi hörs i morgon puss♥


Hemma

hej bloggen nu är jag hemma igen! Skoldagen var jätterolig, vi skulle göra tre olika uppsättningar. Den ena skulle vara med lopar, den andra skulle vara med flätor och den sista skulle vara med tupering. Hoppas eran tisdag också har varit bra.  Är så jäkla hungrig så måste få något i magen! Vi hör senare, pussar

En av de uppsättningar jag gjorde idag!

Today

Idag börjar jag inte förrän klockan två. Jobbig tid, jag vet. Men vi ska lära oss att gå frisörtider! Jag slutar vid sex och är hemma någon gång efter det! Vi hörs då.
Take care♥

Klänning Gina, Tröja lager157, bälte Cubus

Halens

Några favoriter från halens.


Knästrumpor
Klänning
Bälte
Väska
Pumps
Armband

Soffa

Det kanske är dags att börja kolla på en ny soffa till den nya lägenheten. Eftersom vi kommer bo stort vill vi ha en ganska stor soffa. Hittade två stycken jag gillade. Från Chilli och popinterior. Vilken är snyggast?



Bruduppsättning

Den 14 februari (på alla hjärtans dag) ska jag göra en bruduppsättning, det ska bli jättekul! Men samtidigt är man ju lite nervös. Bröllopsdagen är en av dom viktigaste dagarna i många flickors liv! Jag skulle vilja göra en liknande uppsättning som denna:


Drömmar

Idag är det en sån dag som man bara kunde sova bort. Det är regnigt och blåsigt. Jag har hela dagen drömt om vårmånaden maj, det är nog den skönaste månaden av dom alla. Allt vaknar till liv och man vet att man har allt det underbara framför sig!
Kollade lite på vårkollektionen hos forever21


Måndag

God morgon allihopa!
Idag börjar jag tidigt redan vid nio, men jag har lyckats att ta mig upp i god tid! Vi ska ha någon färgegenomgång med shwartzkopf idag så jag slutar ganska tidigt, vid ett eller nåt. Men ni får ha en bra dag så hörs vi när jag är hemma igen! Puss & Kram


Min nya kjol från Gina

Gamla bilder

Kollade igenom mina gamla bilder på datorn nu. Tur att man blir vackrare med åren, hihi:)

Min naturliga hårfärg


 
Förlovningen nyår 06


Shopping

Har precis kommit hem, har varit i på Allum och shoppat lite! Fick med meg två kjolar från Gina, lite Make up från Åhlens och födelsedagspresent till Jessica.


Vårjackor?

Har redan börjat spana lite på vårens jackor. Det känns superhärligt, att det snart är vår.. eller inte riktigt än men snart:)
Dessa fyra jackor är från Top shop




Denna är från Zara

Älsklingar

Skor kan man ALDRIG få för mycket av. Jag älskar skor och har hur många par som helst.
Här kommer några från Halens som jag gillar


zack and miri make a porno

Nu är jag hemma igen och filmen var superrolig. Det var svårt att hålla sig för skratt alltså. Ni måste verkligen se den:)

Utgång!

Hej igen! ska snart sticka. Ska möta sofie och hennes kille, först ska vi äta middag och sedan ska vi se filmen "Zack and Mirri make a porno" på bio Hihi:)  Hoppas verkligen den är bra, någon som sett den? 
 

Istället för att platta Topparna rakta, böjde jag varannan hårslinga inåt och sedan utåt. Man får lite slarviga lockar vilket jag gillar. Men måste dock använda en hel del spray!  Kom ihåg att plattången inte bara behöver göra håret rakt!

Lördag

Hej Bloggen!
Äntligen fungerar det igen! Bloggen har krånglat hela morgonen, har inte kunnat logga in. har det varit så för er också?
Just nu sitter jag och pluggar på någon svenska uppgift som vi fick igår, lika bra och ha det gjort liksom.
Ikväll ska jag och pojkvännen tråffa Sophie och hennes kille, de kom till gbg igår från Arvika igår:) vi funderar på att gå ut och käka någonstans.
Nu måste jag plugga vidare. Vi hörs snart igen, pussis

Let´s dance

Ni missar  väl inte let´s dance ikväll? Hoppas blondinbella går långt:)


Idag är jag glad!

I går var jag inte alls glad, men idag är jag verkligen det! Nu är det klart och vi ska flytta:) En trea bara jag och älsklingen guud så skönt. Nu kan jag få plats med alla mina kläder och skosamling utan problem. Den första mars flyttar vi och efter det blir det inflyttningsfest såklart! Det ska bli så himla kul att få inreda en så stor lägenhet också, i små ettor blir det bara att man får ha det praktiskt.
Elsadden kom idag också tur det iaf:)

Topp indiska, kjol Gina

Fan, Fan, Fan!

Hej bloggen! Jag är så himla arg! Jag glömde min elslad till datorn i Arvika! Så nu sitter jag här med en stenåldersdator som har ett amerikanskt tangentbord, Great! Så jag får hålla på och klistra in dom andra bokstäverna som inte finns, hur kul som helst. men men jag får väl klara mig! Hur som helst bad jag mamma att skicka ner sladden hit så jag ska väl ha den i morgon. Jag lovar också att jag ska bli bättre bloggerska, det har ju inte blivit så mycket när jag har varit i Arvika. Men ett av mina nyårslöften faktiskt! Kommer inte orka blogga i morgonbitti innan jag går till skolan, jag kan ju ändå inte lägga in någon outfit så det ar ju ingen ide...men vi får hoppas att sladden kommer i morgon så att jag kan lägga in bilder! Men ni får sova så gott så h;rs vi i morgon! Pussokram

Torsdag

Hej bloggen idag är det torsdag och det innebär att jag ska åka tillbaka till götet! Jag försov mig nu på morgonen så jag har lite bråttom.
Från en sak till en annan, men visst var det bra att Min låt blev årets låt igår? (jennie let me love you) hihi:)
Igår så köpte jag dove bus både till ansiktet och kroppen. Jag gillar egentligen inte det men på sommaren kan det vara fint . Dove är perfekt för mig då man får bygga upp solbränan och det inte alls blir orange.
Men nu måste jag gå ni får ha en bra dag. Vi hörs när jag kommit hem. puss


Grammisgalan

Ni tänker väl inte missa Grammisgalan på tv4 i kväll? Det tänker inte jag iaf:)


Vinterprommenad

Har precis kommit hem från en prommenad med pappa på isen. Riktigt kallt men fint väder:) Det är så mysigt med långa promenader när det är så kallt ute. Och extra roligt är det när man sipper gå ensam.
Vad har ni haft för er idag?




Asos

Skönheter från Asos, Kolla bara in skorna nedan



Den bästa på vinterläpparna!

Denna hudsalva har jag alltid med mig. Använder den främst på mina torra läppar med den går också bra att använda på andra torra områden såsom armbågar och händer. Salvan går in och återfuktar effektift. Ett litet minus med Elizabet Ardens hudsalva är att den lnte luktar så jättegott.
Jag brukar köpa den lilla tuben då den är smidig att ha med över allt


 Ps. Prenumerera gärna på min blogg via bloglovin:)



Favoriter jag inte kan leva utan

Så mycket olika hårpdodukter jag har testat genom åren är helt otroliogt många! Vissa har varit jättebra och andra superkassa. Mina favoriter som jag inte kan leva utan är dessa:

Värmeskydd, lockcreme, lockspray
Värmeskyddet är perfekt. luktar gott och håret håller sig platt! Lockcremen är bra för dig som vil ha lite mjukare lockar och sparyen är bra för dig som vill ha mer hållbara/stela lockar. Båda "lockprodukterna" används på hår med självfall eller lockiga hår


Schampoo, balsam, Inpacking
Gud vad jag äslkar denna serien. Dyr men värd varenda krona! Jag använder serien Care line som reparerar skadat hår. Produkterna är väl koncentrerade vilket innebär att de varar länge! luktar gott också vilket är ett stort plus.


Shine (pokerstraight), torrschampoo

Kan inte klara mig utan torrschampot. Jag vill inte tvätta håret varje dag då det inte är bra för håret. Torrchampot är perfekt om man känner att man har på gränsen till fett hår, då det suger upp det effektivt. Pokerstraight produkter är perfekt för dig som upplever att håret blir lockligt precis när du har kommit utanför dörren och det är fuktigt ute. Produkten stöter bort fukt och undviker frizzighet.

Tisdag

Idag är det en röd dag och jag har ingen aning om vad jag ska göra. Det är så himla tråkigt med alla dessa röda dagar runt jul, usch. Visst är det mysigt då man bara kan umngås med familjen och ta det lugnt. Men jag vill kunna ha valmöjligheterna. Vad ska ni göra idag? puss

Mina nya örhängen

Mys och "på smällen"

Hej bloggen! Ikväll har jag mest tagit det lugnt. Ätit mat och så, just nu ser jag på filmen "på smällen" Hoppas ni haft en trevlig kväll!
 
Kolla vad fin blomman blev:)

Partyoutfit

Spanade lite på Forever21 webbshop. Hittar alltid plagg jag vill ha där. Men denna fantastiska klänningen slog alla rekord. Den skulle sitta perfekt på kommande vårpartyn!


Måndag

God morgon! har precis gått upp. Hahah. jag vet jag måste vända rätt på dygnet men jag har inte lyckats ännu.
Nu ska jag äta frukost, men vi hörs senare! Puss

Osminkad o fin

Att matcha mobilen är...

otroligt viktigt, eller kanske inte...?


Systrar

Det är så härligt att vara hemma då man får träffa familjen! Här är en bild på mig och min syster Alldeless nyss.


Norge!

Hej bloggen! Nu är jag hemma igen, var i Norge en sväng:) hihi. Sen åkte vi inom charlottenbergs köpcentrum där jag hittade lite användbara grejor! Bland annat ett par tofflor som jag tycker är apfula, men dom är bra på frisörlektionerna! Fick också med mig ett par snygga örhängen och så Jag blev kär i dessa två telefoner:) haha







Fina va? knappast...

Lovely

Ska göra en beställning från halens snarast, då jag ska kicka hem detta skinnbälte och klänningen bland mkt annat!



Vinter igen

Här är jag med två av mina syskon precis:) Det har blivit vinter igen. underbart!


Arvika!

Hej bloggen! Nu är jag äntligen hemma i Arvika igen. Det var verkligen stor skillnad på temeraturen här och i gbg. Det är mycket kallare här alltså! Hoppas att ni har haft en bra dag. Kram


Lördag

God morgon! Är lite stressad idag, ska nämligen åka hem till Arvika så jag har mycket att göra nu på morgonen innan jag måste sticka. Åker härifrån runt tolv och då är jag i Arvika vid hlav fem ungefär. Men ni får ha en underbar dag så hörs vi senare! Puss&Kram

Det nya


Underbar

Visst är den? Vet bara inte när det passar att använda en sådan klänning. Men fin är den:)
Halens

Fyndat

Idag har jag fyndat en massa, hittade faktiskt superbilliga plagg utan rea, det är kul när det är så!

Denna söta brosch kommer jag ha mkt använding för, söt eller hur?



Hemma!

Jag har inte varit hemma på hela dagen så jag har tyvärr inte kunnat uppdatera! Var och fika med sötnosen Louise och shoppade lite på rean. Tänkte visa er vad hag fick med mig hem alldeless strax.


2009

År 2008 har inte varit så jätteroligt år, visst vissa saker har ju varit roligt som exempelvis skolan o så. Hoppas att år 2009 kommer att bli bättre! Under detta håret ska jag hinna med att:
  • Flytta till en större lägenhet med Marcus
  • Lägga ner mig så mkt som möjligt i skolan
  • Shoppa mindre
  • Gå ner ett par kilon 
  • Börja träna
  • Minska stressen och pressen på mig själv

Mitt hårsvall

Mitt hår har vuxit så himla snabbt under de senaste veckorna och det är  tack vare hårform!


Nyheter

Halens


Ellos


Nelly


Stylebystars


Vinnaren är dragen, Garattis Sara!  Du är kontaktad.


Halens

Har inte tänkt på Halens webshop inann, men de har faktiskt snygga kläder där ju! Kolla inm denna blåsan
halens.se


YSL mascara hos Bellme


Ett riktigd bra erbjudande hos Bellme idag! Funderar på att köpa denna, vet ju att den är riktigt bra då jag haft den inann. 149 kronor kostar den, och det är ju ett riktigt pamgpris

09.01.01

Hej bloggen! Hoppas ni hade en trevlig nyårsafton. Vi hade några kompisar här hemma på middag och sedan fest, det var super!


Baileys med mint var mumma:)




Har respekt för sånt här men några blev de:)

RSS 2.0