När solen tittar fram..

Vill jag ha ett par nya sloisar:) har ett par favoriter i min samling och det är sjävklart mina Dior. Köpte dem för någon månad sen så jag har inte kunnat använda dom så mkt än. Nu vill jag ha ett par nya och det lutar åt Ray Ban "Wayfarer"  Dom är ju såååå snygga:D Me wan't. så länge får jag väl trösta mig med att jag har hm kopiorna...




Fullt upp....

Hej bloggen!
Har haft fullt upp på förmiddagen med en massa plugg och liknande. Hinner inte visa min outfit nu. Ni får ha en brandag så hörs vi senare. puss på er!

Mina favoriter

Jag älskar Chique och alla deras acsessoarer,riktigt bra priser är det också:)

Ännu en "Sex and the city" film!

Äntligen! Jag älskar sex and the city och kan inte få nog av tjejjerna! Nu ska en ny film spelas in men denna gången i London det ska bli riktgt Spännande:)

Läs mer på här

Flower

Jag älskar att blanda sött och hårt. Så desa söta klänningar skulle vara perkta att matcha med svarta acessoarer såsom ett par svarta gladiatorsandaler!

Romantik på hög nivå.

Hej sötnosar, nu är jag hemma igen efter en dag i skolan.
Förut när jag väntade på spårvagnen stod några söta killar och viskade lite, men jag tänkte förståss att det inte var om mig. Väl på vagnen kommer en av killarna fram och berättar att jag är den vackraste tjej ha någonsin sett. Jag blev helt paff jag visste inte vad jag skulle säga, ja menar hela vagnen jag ju full med människor. Killen frågade genast efter mitt nummer men mitt svar blev självklart att jag är förlovad och att jag helst inte lämmnar ut det. Stackars killen blev helt förkrossad och hans ögon belv helt vattenfyllda. Killen gav sig inte men jag gav bara ut mitt förnamn:) Men men så kan det gå. Han var en riktig romantiker iaf. vad har ni gjort idag då?
Nu ska jag äta är svinhungrig hörs snart. puss!

Dagens style



♥Kjol (ny), Hm
♥Halsband (nytt) Hm
♥Topp, Gina
 

Måndag

God morgon på er!
Jag passade på att sova ut idag, gick upp vid elva hihi. Men det kan jag ju faktiskt göra utan att behöva stressa till skolan. Jag blir verkligen stressad när jag vet att vi har nationella prov på onsdag och massa annat jag måste ha klart denna vecka! orkar verkligen inte plugga mer. Någon som har nåt bara tips till mig? Nu måste jag göra i ordning mig och äta frukost. puss!
Så här luffar jag runt på morgonen, hihi:)

Ta hand om dina naglar

Vid det här laget vet ni ju redan att söndagar är mina lilla egna spadagar. Den här söndagen var det dags att ta hand om naglarna. Jag ska snart göra en nageförlängnig snart men innan jag gör det kan det vara bra att stärka sin egen nagel eftersom din riktiga nagel tar rätt mkt stryck vid nagelförlängning. Detta var det jag gjorde idag:

♥Först filade jag vardera nagel både på ytan och längden.
♥Sedan petade jag försiktigt ner nagelanden med en manikyrpinne
♥Efter det lackade jag naglarna med ett vårdande och stärckande genomsklnligt lack.
♥Det sista jag gjorde var att smörja in naglarna och nagelbanden med en nageolja, köpt hos en nagelteknolog.

Om ni ska göra detta hemma och inte har nagelolja går det lika bra med olivolja:)

Rösta fram mig som veckans blogg!

Rösta fram mig som veckans blogg/outfit hos dessa söta tjejer:

Missextra
jasmine
aanniematilda
Jarina
Ebba
Emmajuli

Som tack lägger jag till er på bloglovin=) Om ni har en blogg vill säga! Lämmna bara en kommentar så jag vet!



puss

Nya söta tunikor!

Varje år kommer ju alltid en ny sommarfavorit hos Gina. det brukar vara söta, billiga tunikor. Dessa nedan är helt nyinkommna. Jag tycker de är supersöta så jag kommer absolut satsa på en, finns i en massa färger också:)


ps, ska svara på alla era kommentarer nu:) puss

Sommartider hej hej!




Jenni vill ha sommar, men den närmar sig med stormsteg:)

Earth hour

Hej igen! Jag och pojkvännen bidrog med allt vi kunde under den släckta timman. Vi drog ur all kontaker och släckte precis över allt. Vi satt och åt mat och nötter med levande ljus, supermysigt. Vad gjorde ni under Eart ohuer? För ni släckte väl?



Skpounkten

Älskar skopunkten och deras erbjudande! Har dock inte shoppat något där på ett tag, jag får se till att göra det. Det har ju fått in så himla mkt snyggt!

Vad är viktigast för dig?


Mina två "Älsklingar"


Nelly

Kommer ni ihåg den här klänningen jag köpte för ett tag sedan? Många var intresserade av en sån, men tyvärr var det inte många som hade en rut m.fl. affär nära. Men nu har nämligen nelly tatt in klänningen, så nu kan även ni köpa den:) Kostar bara 159kr!

Glöm inte Let´s dance

Äntligen är jag klar med städningen, har städat hela eftermiddagen:) men nu är den lilla ettan fin igen, hihi! Har passat på att rensa lite i min garderob också, men det gick inte så jättebra...nu ska jag fixa lite mat och se på let´s dance. vi hörs sen. Puss

en del av min garderob och min vackra louis vuittonväska:)

Den nya väskan!

Visst är den söt?:) matchar min nya rosa dator perfekt ju! Jag vet att väskan är för stor för den, men jag vill ju samtidigt få plats med lite annat! Det är många som har fårgat var jag köpt min dator och den kommer alltså från Realit.se och datorn var billigast där enlig prisjakt.se.


I bilen...

hej sötnosar, just nu sitterjag i en bil påväg hem:) gud vad underbart det är att kunna ha med sig sin dator + bredband överallt:) Köpte förresten en supersöt datorväska precis, självklart visar jag den när jag kommer hem. Nu ska jag handla god mat plus godis för ikväll, men ni får ha det så bra. puss

ps. det går inte att kommentera inlägget under:S

Fredagens

Hej på er! Jag kan unte fatta att det är fredag idag igen! Men gud så skönt det är när veckodagarna går så snabbt:) I dag har vi bara en lektion i skolan, så skönt. efter skolan ska jag titta på en datorväska, en rosa:)
Men nu hinner jag inte skriva mer, puss på er!

♥jeansleggis, tröjja, Gina
♥Linne, armband, Hm

Hiss eller diss?

Ibland kan jag känna att allt glittrande och skimmrande blir för mycket, men jag vet inte. Vad tycker ni?


Min shopping

Bastopp (oversize), sjal


Bh, kjol smycken


klänning

Home!

Hej bloggen!
Äntligen har jag fått min minidator:) just nu håller jag på att installera massa saker på den, så nu bloggar jag inte från den.  Jag är verkligen skitnöjd med den, så himla söt:) Jag och pojkvännen var iaf på stan idag direkt efter skolan. Han shoppade loss riktigt ordentlig, haha. Jag fick också tag på lite saker, självklart visar jag det sen:)
Nu ska jag fortsätta installera här. vi hörs om ett tag, Puss


köpte ett matchande fodral också:) fint va?

Torsdag

God morgon på er! Fy fasen vad jobbigt det är ta ta sig ur sängen strax innan halv sex på morgonen. fy! I dag efter skolan ska jag antagligen på stan med marcus, han ska nämligen shoppa vårkläder. Men ni får ha en bra dag. Vi hörs puss
  
Topp, gina
kjol, gina
armband, hm
strumpisar lindex
 

Sommar 09


Shopping

Hej snyggon. Nu är jag hemma igen. slutade vid halv tre men efter det blev det lite shopping. Denna gången det absolut nödvändigaste, hihi:)

Rosa tröjja och blommig topp från Gina

Brillor från Hm

Onsdag

Jag älskade verkligen denna topp. Tror jag ska köpa den samma fast i färgerna svart och blå. De är så fina både till jeans och en midiekjol. 149kr på Gina såklart! hihi:)

Äntligen!

Äntligen har Nelly tatt in Elise klänningar. Provade en för ett tag sedan, tyvärr är vissa rätt långa. Men de sitter så himla snyggt vid brösten:)

Väx Upp

haha, fan va kul jag har haft det ett tag nu. Har fått in så många roliga kommenatrer den sista timman. Det märks verkligen att folk är avundsjuka. Jag säger bara skaffa er ett liv era jävla idioter! Eller så kan ni ju fortsätta läsa min blogg för jag vet ju att ni tycker den är bra:)

nu ska jag se på den rätte för rosing. puss

Home



Kappa, Gina
väska, Hm

Gina tricot


paperbag kjolen är riktigt snygg!

Nu är sötnosen min!

Om två dagar har jag den här:) Klickade hem den från realit.se precis. Passade även på attt fynda en extern hårddisk (från samma butik) och ett mobilt bredband från telenor. Visst är den söt?=)

Diss/hiss


ps, jag tävlar om att få bli veckans blogg hos Emma:)


Färgade gladiatorer

Hiss eller diss?


Veckans blogg!

Jag har blivit veckans blogg hos jättemånga söta tjejer idag=) tack ska ni ha! Den har dagen har varit en riktigt dålig bloggdag fölåt:( jag har varken visat någon snygg outfit eller gett några tips.. men det kommer en bättre dag i morgon!

Ni får se till att jag blir veckans blogg hos denna söta tjej också! Så rösta på nu,  jag har nummer 23!

Ni får sova så gott så hörs vi i morgon! Puss babes♥

Vill du tjäna enkla pengar?

Jag har fått en hel del frågor om jag tjänar penga på min blogg och svaret är ja! Om man är aktiv kan man tjäna en hel del faktiskt. Du kan också ansöka om att få sätta ut reklam på din blogg och därmed tjäna pengar! Du kan läsa mer om tjänsten Affiliator [här] Om det är något ni undrar är det bara att fråga!

Jag tjänar pengar på min hobby vill du också!?
 Affiliator.com
(Klicka på bannern)


En typisk söndag...

..med thaimat, tre katter och B&J med extra brownie bitar mmm:) vad gör ni sötnosar ikväll? Puss



Topshop


"vilodagen"

Hej på er!
Just nu sitter jag i nerkrupen i soffan, men det kan jag inte göra länge till, för nu ska lilla jennie ut och springa, hihi. Jag måste tvinga mig ut, men när jag väl är ute tkr jag det är jätteskönt. Brukar det inte vara så för er också?
Idag blir det bara plugg och städa, jag som hade trott och hoppats på shopping:( men men, jag kan ju inte shoppa varje dag har jag fått höra. Ni får ha det så bra så hörs vi senare! puss o klem!

Nu är det dags att hoppa ur klänningen, och hoppa i träningskläderna, hihi:D
♥Klänning, Gina
♥Kofta, Gina
♥Sidenband som skärp

Hur sexiga är dom på en skala?

Haremsbyxsorna ser så himla slappa och bekväma ut, men jag skulle aldrig gå ut med dem. Så otroligt fula enligt mig. De kan sitta snyggt på andra, men jag tycker verkligen inte att det passar sig, mer än att ha inomhus som ett par mysbyxor.
Tror ni att dessa kommer att bli en stor hit i vår/sommar ocvh var tkr ni om dem?

Jennie är glad;D

Är det sant? För det första såg jag att jag hade rejält mkt mer besökare nu de närmaste dagarna, glömmer bort statestiken, hihi:) och nu såg jag en massa läsare som hade kommenterart "grattis, du är med på mest aktiva listan"  jag är skitglad:) Min blogg kommer växa ännu mer, det är jag övertgad om:D

Vilken outfit är snyggast?






Svaren=)

Vad har du gjort under hela ditt liv, som du fortfarande minns och ångrar mest ?
Det jag aldrig kommer glömma var när jag träffade min nuvarande pojkvän på Arvikafestivalen 2006. Jag ångrar faktiskt inget jag har gjort, förutom en del småsaker som inte är värt att nämna.

Varför valde du att pierca dig i näsan?
Just då var jag för feg för att ta i naveln så det blev näsan:P, men funderar skarpt på att ta ut den. Det känns lite som en fjortisstämpel enligt mig.

Hur gammal är du?
Jag är 17 år, fyller 18 i juli:D

Är du förlovad?

Ja det är jag sedan drygt två år tillbaka:)

Varför började du blogga?

Jag ville dela med mig av det jag älskar alltså mode skönhet osv. Jag ville också visa att jag finns. Alla uppfattar mig som den blyga tjejen som inte vågar ett piss. Så här i bloggen gör jag precis som jag vill:D

När pierca du dig i näsan?, gjorde det ont?

Jag pierca mig i näsan när jag var fjorton år och ja det gjorde riktigt ont:P

vad vill du få fram utav bloggen?

Jag vill få  fram dina tankar om mode och ge er läsare inspiration.

vart bor du?
Just nu bor jag i Göteborg (lite utanför) med min sambo. Men jag kommer från Arvika i värmland

Hur ser du på anorexia?
Anorexia är en mycket hemsk och dödlig sjukdom, det är ingenting man väljer att få (som vissa tror) utan det är somsagt en sjukdom som alla kan drabbas av.

Hur blev du intresserad av mode? Finns det en bakgrund eller skedde det bara? :)
Jag har alltid varit intresserad av mode, men det har kommit mer med åren. Nu är det mer som ett intresse. Det finns ingen speciell bakgrund till det.

Hur tror du att din framtid kommer att se ut?

Jag hoppas och tror att jag inom kort köper min egna lägenhet i Johanneberg (Göteborg) och jobbar som en framåtriktad frisör och makeup artist.

vad heter du i mellannamn?
Emma, Christina

hur är det att gå frisör? Är det svårt, lär man sig fort, är det roligt?
Det är jättekul, det passar mig utmärkt eftersom det gäller att vara riktigt social Vissa moment är svårare än andra, men träning ger färdighet. Och man lär sig det inte om man inte tycker det är kul!

Har du piercings någon annanstans än i näsan? :)

Ja det har jag, i naveln och i öronen

Hur många tattueringar har du? Om inga skulle du vilja ha en?
Än så länge har jag ingen tatuering, men det dröjer inte, hihi. Jag skulle vilja ha mitt namn på handleden, fint va?:)

Hur lång var ditt längsta förhållande?
Mitt längsta förhållande är det jag är i nu. Än så länga har vi varit tillsammans i 2 år och åtta månader

Har du haft husdjur?
Ja det har jag, två kaniner, två underlater och  en paegoja. Eftersom jag inte bor hemma längre bor dessa inte hos mig. Men jag har just nu tre underbara katter

Bor du hemma fortfarande?
nej det gör jag inte, flyttade hemifrån från Arvika till götet när jag var 15 år

tjänar du pengar på din blogg?

Ja det gör jag!

Vad är du rädd för?
Jag är rädd för ensamheten, trånga utrymmen och att förlora någon i familjen.

Drömkille?

min nuvarande såklart Annars finns det många killar som är mumma:) haha

Accepterar du homo?
Självklart jag har kompisar som är homosexuella!

Nämn tre saker du måste hinna göra innan du dör ;)
Jag ska bli etta på bloggtoppen, bli en av Sveriges bästa frisörer, gifta mig och få min

Vem hejjar du på och tror vinner Robinson 2009??
Jag har ingen aning, följer tyvärr inte robinsson.

ååh fin blogg :d när började du blogga?
Tack så jättemycket jag började blogga i November!

vilken är din favoriträtt?

Sallad:D

vad jobbar du som, i fall du jobbar?
just nu jobbar jag inte, (eller kanske ser bloggen som ett jobb?) går i skolan just nu!

vad hardu för intressen?

Shopping, pojkvännen, kompisar, festa och styla/klippa hår.

vad tycker du är en bra blogg mycket mode? outfits? eller bara tankar?
en bra blogg enligt mig är någon som visar sina outfits, visar son shopping, tipsar om snygga trendiga kläder osv

Drömresa?
Ingen aning, Thailand kanske hihi

vad skulle du göra om du vann 5 miljoner?
Jag skulle köpa min egna lägnhet omgående! Och om det blir över något skulle jag SHOPPA:D det förvände ni er inte va? hihi

vad är det bästa som hänt dig?
Att jag fick chansen att flytta till Göteborg och utbilda mig till frisör på världens bästa linje skolan betyder jättemycket för mig!

Vilket är ditt favoritämne i skolan?
hantverk:)

Vad fick dig att börja blogga ? Någon speciell anledning ?
Det kändes som jag glömdes bort lite så det var nog därför jag började… och nu är jag väldigt glad för det, eftersom jag har så många besökare.

Varför valde du att modeblogga och inte blogga om ditt liv?
jag ville att folk skulle kunna ta del av mina outfits och bli inspirerade av mina tips och annat.

År du förlovad? isånnafall när hade tänk att gifta dej?

ja det är jag, jag vet inte riktig när vi ska gifta oss, hihi. Kanske efter studenten någon gång, hihi

Du vann 5 miljoner kr, skulle du skänka bort en del till välgörenhet eller ta allt själv? :)

Tyvärr skulle jag nog ta mycket själv, är ju tragiskt nog en riktig shoppaholic. Said but true!

Om du visste att din pojkvän var otrogen med din bästis, vad skulle du ha gjort?
Fy fan vad hemskt det lät. Jag skulle dumpa pojkvännen direkt och skulle aldrig titta mer åt svinet.

vem på hela jorden älskar du mest?

ojj, jag älskar hela mn familj + pojkvän lika mycket

hur kan du shoppa så mycket och hur hade du råd med en louis vuitton väska + ett par dior glasögon? det är fan omöjligt för en student,, ellr?:P
ja du. Man får prioritera. Jag tjänar somsagt pengar på min blogg.

Vad skulle du välja mellan att bli emo eller att aldrig mer få shoppa nya kläder?

Omg! Hjälp! Ingen aning, men måste jag välja så väljer jag att bli emo:P

hoppas ni blev nöjda med svaren:) annars är det bara att fråga igen:) den bästa frågan kom från Mash

solo

Hej på er! Har precis kommit hem, har varit ute och åkt lite moppe, hihih:) kan ni tänka er mig det? Just nu sitter jag i sängen och svarar på era frågor samtidigt som jag läser solo:)
svaren kommer upp strax! Pussar

Gissa vem jag hittade i solo? Ingen mindre än Anna Hibbs:D

Vad vill ni veta om mig?

Medans jag sitter och pluggar pasar jag på att ha en frågestund. så passa på nu:) Fråga vad ni vill. Den bästa frågan får en länk om han/hon har en blogg vill säga!

Chicy

Chicy har nyligen fått in en massa snygga vårkläder. Shortsen är ju verkligen en riktig hit och armbandet är ju bara för sött:) man kan inget annat än att älska denna webbshop:) hihi puss på er!





Jennie vill ha tips på bra bloggar:) Någon?

Hej på er! Kvällen har varit jättemysig med god mat och en himmelskt god frukttårta, mmm:) Hoppas att ni har haft en trevlig kväll! Jag ville verkligen inte ge bort presenten jag köpte, ville ju ha den själv:( hihi, sån är jag! Får väl köpa till mig själv ockspå. Nu ska jag läsa en massssa bloggar, har någon nåt bra tips på några bra , vill ha många att läsa så kom igen:D

Isabell fick ett vackert armband och jättefina örhängen av mig:)

Kvällens

Nu ska jag iväg på 25-årskalas, det blir middag och antagligen tårta! Det kommer säkert att bli en jättetrevlig kväll:) Men ni får ha det så bra så hörs vi senare. Pussar!
 



♥Topp, Gina (ny)
♥Jeansleggins, Gina
♥Pumps, Din sko (nya)
♥Snöre som skärp
♥Väska, Louis Vuitton

Nytt!

Hej sötnosar! Hur är det med er? Med mig är det toppen. Var på stan efter skolan och köpte present till isabell och självklart fick jag också med mig lite hem, hihi:) Lite senare idag ska jag på kalas, haha:) vad har ni några planer för kvällen då? Puss

Kavaj/jacka Hm


söt Oversize topp, Gina

Tack♥

Tack allihopa för dom fina Kommentarerna jag har fått ikväll:) jag försöker verkligen ta åt mig av det ni sagt nu! Ni får sova så gott så hörs vi i morgon, massa pussar och kramar

hmm, mkt länkad blogg:)

Mitt "nya" liv har börjat

Hej vänner!
Har precis kommit hem från min joggingrunda, haha:) Riktigt skönt att springa i solnedgången. måste ju göra någonting åt min fettma som vissa av er påpekar haha! ska springa 45-60 min varje dag, jag behöver verkligen det.  Nu ska jag öva inför det nationella provet i svenska B. Puss på er!

Visst var jag söt på denna bilden?:)

Bloglovin´

Vill ni följa en shopaholics vardag? hihi:) prenumerera på mig via bloglovin' då!

säg till om ni prenumerarar på mig, så prenumererar jag på dig:)

Follow Mrsjenni

(klicka på ikonen)

Puss*

Budgetshopping!

Snygga kläder och acsessoarer till budgetpris. Jag gillar verkligen magtoppen från gina, så söt!

Dagens utanpå=)

Hej på er!
Jag hade ju kund i dag på salongen, och det gick jättebra! Jag färgade och slingade, superfint blev det. Jag blir så himla nöjd när kunderna blir nöjda! Ännu gladare blev jag av det fina vädret, visst är det underbart! Jag längtar till varmare grader då man slipper de tråkiga strumpbyxorna, haha! Puss på er:)

♥Stövlar, Din sko
♥kappa, Rut m f.l.
♥Sjal, Hm
♥Väska, Hm

Verkligheten!

Nu ska jag berätta för er hur kul det är att få kommentarer som "fy  fan vad ful du är", "gå och häng dig", skaffa ett liv" "men du är ju fan inte så smal" såna här kommentarer får jag varenda dag. Mindre kul är det att på morgonen då man helst vill se positva saker. Jag får absolut mycket mer kommentarer än negativa, men det är dom negativa som fastnar.
Men ni som ger mig stöd och tycker jag är fin som jag är, ska ha ett stort tack! Men ni andra idioter som bara vill förstöra  pga erat dåliga självfötroende kan fan sluta klicka in hit på min blogg varje dag. Ofta är det samma idoiter som har negativt att komma med, dom senaste dagarna kommer allt fler.
Jag undrar varför klickar ni in här om jag är så ful och har en dålig blogg? Tydligen har jag inte det:)
Jag har ett gäng underbara läsare som gillar min blogg och det är därför jag fortsätter blogga, om jag inte hade dom skulle jag ha gett upp för länge sen. Jag trodde aldrig man skulle få ta såhär mycket skit!

Nu ska jag snart springa till bussen, men ni får ha det så bra! puss mina söta läsare!

Snälla pappa?

Här kommer en bild på dessa skor som jag har pratat på ett tag. Asså dom är ju helt underbara, jag har inga ord för det. Jag provade dom idag igen, ganska svåra att gå i kanske beror på att klacken är 11 cm lång. Man vänker sig ju. Men men jag ska ha dom iaf.
Pappa vad tycker du? hihi

Ni vet väl att ni kan få gratis presentkort på skor? Klicka på bannern och du får redan 50 poäng:)

Den nya!

Visst är den fin? Hur söt som helst ju:)

Min dag

Hej på er!
Hemma igen efter skola och lite shoppande. Köpte en urgullig klänning på rut, jeansleggins och andra skönhetsartklar! Visar klänningen snart:) puss!



Eftertraktade

Dessa jeans var slutsålda, men nu är de tillbaka igen. Jag hade verkligen stora förhoppningar (om man kan säga så) på dessa, men när jag väl provade dom i karlstad i helgen satt de inte alls bra. De var hårda och formen var kosntig speciellt fickorna. Så tyvärr blev det inget köp.

Tack älskling

Min pojkvän kom hem från jobbet alldeless nyss då han hade med sig en massa godsaker till mig. hihi han är så söt! och man får äta kakor och sånt när man är sjuk:) Mår fortfarande dåligt, men jag hoppas på att jag kan gå oväg till skolan i morgon. Hoppas att ni har haft en bra dag. Snart ska jag se på den rätte för Rosing:)

Supernatural

När man kommer till detta med miljön och hur vi bidrar till all miljöförstöring, väcker det väldigt många tankegångar.
Något jag inte tänkt på så mycket är att de flesta skönhets/hårvårdsprodukter bidrar till en bättre miljö genom att skapa organiska produkter.
Shwartzkopf har tre underbara serier under namnet "Essensity" (colour, care, styling) Dessa produkter luktar naturlig (alltså mycket gott). Jag har dom själv inte hemma ännu, men det dröjer inte. För produkterna verkar vara riktigt bra.
Satsa på miljönänligare produkter och slipp det dåliga samvetet!


gå in [här] om du vill veta mer!

Ni glömmer väl inte att släcka alla lampor och liknande den 28 mars, klockan 20.30? Då är det den s.k "Earth hour"
Släck för en ljusare framtid!
 

Min favorit!


Nelly.com

achooo!

God morgon på er.
Jag har haft en mindre trevlig natt. Jag har snorat, hostat och har skitont i halsen. Jag bestämer mig för att inte gå till skolan idag. Jag har jättedåligt samvete för det, men om jag går riskerar jag att smitta ner andra och att jag bara blir ännu sämre och kanske inte kan gå till skolan i morgon heller. usch jag hatar att vara sjuk...:(
Just nu sitter jag under en varm filt och dricker te och knaprar c-vitamin i hopp om att jag ska bli bättre.
Ni får ha en bra dag så hörs vi senare. Puss



Drömmar...

Tack allihopa för alla bra tips jag fick (mot förkylningen) ska ge alla ett försök:D

Har gjort ett kollage av det jag jättegärna vill ha:)

Till "anonym"

Ja då kommer vi till detta igen. Fortfarande godkänns inga kommentarer som anses stötande mot mig eller människor i min omgivning. Fick nyss denna kommentaren:


asså hur orkar du?  jag vet precis vem du är "lilla gumman" och jag fattar inte vad det är du stör dig på, jag tycker faltiskt att det luktar lite avundsjuka. DU borde skaffa dig ett liv och sluta kommentarea för vet du väl att jag tar inte åt mig av dina idiotiska kommentarer. Det är nog du som har dåligt självförtroende eftersom du hela tiden säger till alla andra vad fula dom är, titta dig själv i speglen om du har nån! Ha det bra och skit på dig:)

Sjuk:/

Fan också, jag blir inte friskare.. mår bara sämre och sämre. Min hals gör så himla ont. Har någon nåt bra tips mot att soppa förkylning och halsnont? Jag vill inet bli sjuk:(

Sitter i sängen under en varm filt och dricker oboy, mm!

Romantiska

Jag är fullkommligt förälskad i den högra blusen, så kvinnlig, så romantiska, den ska jag ha, hihi=) Fina va?

Måndag

God morgon!
Vaknade upp med förskräckligt mycket halsont usch, ska jag bli förkyld igen? Det känns rätt jobbigt att gå upp såhär tidigt också när jag kan sova ända till elva om jag vill. Nu ska jag åka ca  30 mil för att ta mig till skolan när jag inte mår bra. Men men så fort jag är i skolan springer tiden iväg, det hoppas jag den gör även i dag!
Nu får jag skynda mig här, men vi hörs senare!

Sköt om er, puss!

Jag gillade min nya magtopp:) Fin va?

Nytt från Gina

Hittade en enkel, klännig (fodral) på gina förut. Gillar att ha enkla baskläder som man sedan kan matcha med snygga acessoarer! Klänningen var iaf superskön:)

Pics

Nu är jag hemma från Karlstad. Jag och pappa shoppade lite, eller mest han. Jag hittade inte så mycket förutom ett svart fodral från Gina som jag fick med mig hem. Tänkte visa er det lite senare.
Hitta också lite bilder på nätet från igår:) hihi

Jag o syrran, är vi lika?


Ojj, vad hände här?:P

Kvällen i bilder!

Hej på er (nyvaken hihi)! Hoppas ni hade det trevlig igår. Det blev en riktig skräll iaf, med tanke på vilket bidrag som vann schlager sm, Usch! jajaj nog om det. Jag är jätte hes i halsen efter igår. Vi skrek som fan när inte våran favorit gick vidare.Tyckte ni att det var rätt bidrag som vann årets festival?
Men vi hade en trevlig kväll med chips, godis, cider, öl och det är ju det som är huvudsaken:)




Lördagshopping!

Hej på er! Har precis kommit hem från stan. Ikväll ska jag och några vänner titta på melodifestivalen och dricka lite tillsammans, det ska bli trevligt. Hoppas verkligen inte Caroline av Ugglas går vidare ikväll, vem annars men inte hon.

Hann med lite shopping också, men bara lite:) Vad ska ni hitta på ikväll?

Köpte en magtopp, en ring, scrubbvantar och söta lv sockar så att jag kan matcha min väska, hihi:)

mmm;)


Lördag

God morgon på er, idag tog jag en låång sovmorgon! Det kan faktiskt vara riktigt skönt ibland. Nu ska jag springa ner på stan här i arvika. Har lite viktiga saker jag måste fixa. Men nu får ha det så bra så hörs vi senare. Puss


♥Jensleggins, Gina
♥Linne, Gina
♥Topp, Indiska
♥Sjal. Hm
♥Väska Hm

Säljes

Vill du också ha ett långt mörkt glänasnde hår?

Jag säljer nämligen mitt löshår som jag köpte för någon månad sedan Jag kom nämligen på att jag har naturlig långt hår, hihi:) Håret är därför helt oanvänt och allt emballage finns kvar (tom kvitto)! Håret kostade 700kr i butik (köpt på safari  gbg) och det är det längsta håret som säljs, (alltså inte den kortare varianten)

Håret kommer ej färdigsytt eftersom man vill ha det olika lång och tjockt. Att sy på håret på clipsen är hur enkelt så helst. Det är bara nål och tråd som krävs:)

Med håret får du också 8 clips som du syr på de/den passen du vill ha i ditt hår. Detta är väldigt mycket hår (mer än en helfärlängning) så det räcker gott och väl.

håret är självklart 100% äkta och innebär att du kan färga, platta, locka precis som du gör med ditt "riktiga" hår!

Håret är 60 cm lång och ca 126 cm brett!
Färgen är mörkblond (samma färg jag har nu)






Såhär ser en helförlänging ut. Men vissa väljer bara ett ha en passé, då man bara vill ha längre hår och inte tjockare!

Jag lägger ut håret för 350kr (alltså halva priset) Men sen är det högstbjudande!

Om ni är intresserade eller om ni undrar över något, tveka inte att fråga:)

min mail: [email protected]




Grattis Josefin!

Nu har jag dragit en vinnare till den lyxiga mascaran! Och det blev Josefin, grattis till dig:)

Men häng inte läpp nu utan jag kommer självklart att ha fler tävlingar inom kort!

Ni hittar Josefins fina blogg [här]=)

Ska sälja mitt löshår här i bloggen, det kommer ut alldeless strax, först till kvarn!



På resande fot!

Hej vänner! Jag ska sticka iväg till småstaden Arvika nu, hihi. Så är bara hemma en snabbis och packar klart det sista. Jag är väl i Arvika ikväll någon gång så vi hörs då.
Under tiden jag är borta tänkte jag tipsa er om två otroligt snygga headfbands från topshop som jag jättegärna vill ha!

Vinnaren till mascaran drar jag ikväll, när jag är i Arvika, men till er som inte har "anmält" er till tävlingen än gör det här=)



Fredag

Great, jag försov mig igen! får stressa som fan nu.. men iaf det är fredag idag, det är iaf underbart=) efter skolan åker jag till Arvika för att hälsa på vänner och familj (hinner antagligen blogga emellan). Det är en del av er som har frågor om ögonfrans/bryn färgning hemma, är det bra?, funkar det, för/efter bilder? Jag kommer att ta allt sånt senare. så kicka in bara:)

Glöm inte bort tävlingen heller, där ni kan vinna masacran, drar vinnaren när jag kommi hem till arvika! (de me länk till mig ökar chanserna att vinna)

♥kjol, Rut m.fl.
♥Topp, Indiska
♥strumpisar, Kapphal
(ursäkta dåliga bilder, men jag hade bråttom:P)

Min egna lilla spakväll

Hej på er! Vad många det är som är med och tävlar om mascaran! kul:D  Somsagt tävlingen håller på tills i morgon kväll, så ni som forfarande inte är med se till att anmäla er [Inlägget under].
Jag har haft spa här hemma under kvällen. jag har peelat kroppen, färgat ögonbrynen, lagt inpacknig och ansiktsmask. Det försäker jag att göra en gång i veckan och det är så otroligt skönt!

Jag har så söta läsare!

Jag känner mig genast mycket bättre nu. Jag har ju så snälla läsare som gör mig glad, hihi:)

Eftersom ni är så söta tänkte jag att en av er skulle få min absoluta favoritmascara, alltså Kanebo 38°. Jag har alltid använt den mascarn, den är super. Den sitter på plats hela dagen, den är vattenfast, men upp till 38°. så du behöver alltså ingen "masacra remover" utan der räcker endast med vatten, då över 38°. Den lilla applikatorn kommer åt även dom minsta fransarna för maximal fyllighet och volym.



(ps. du behöver inte ha en blogg för att vara med att tävla, Men om du har en, länka gärna då det ökar din chans att vinna)



Jag, nästa offer?

På torsdag ska jag slinga och färga en kunds hår, men jag  blev nästan lite rädd när jag läste det här. haha, tänk om jag blir nästa offer! Men om någon biter mig, biter jag tillbaka:D

Urriven från dagens metro!

Randigt

De randiga topparna matchar så himla bra till dom här klorblekta jeanen från gina! Supersnyggt verkligen, Jag måste mig skaffa dessa två. Hhihi. Jag sitter hellre vid datorn än fixar mig märker jag... dags att skynda på kanske.P
Men ida slutar jag ganska tidigt iaf. Hörs sen! Puss

Ps. ni får se dagens senare:)

Samma sak varje morgon...

Hur mycket jag fixar kvällen inann och hur tidigt jag än går upp, slutar det alltid i samma röra på morgonen. Klockan är bara sex och det ser redan ut som ett slagfält. haha, men jag plockar alltid upp efter mig innan jag går! Nu måste jag fixa håret. vi hörs senare, Ha det bra puss!


Mmm..

Jag är helt galen i sallad också, inte bara bakpotatis, hhihi. Jag skulle kunna bli vegetarian om man bortser från fläskfilen, för det är alldeless för gott för att motstå. Men men, kalaset var kul det blev en hel del sötsaker bara. haha!

Min goda sallad jag åt precis!:)

Kalas på G

Hej på er sötnosar! Nu ska jag starx iväg på kalas. Men jag kommer inte vara borta så jättelänge eftersom jag börjar så himla tidigt i morgon. Ni får ha en underbar kväll, så hörs vi senare.
pussar!

Visst var jag söt i mitt nya hårspänne från hm? hihi:)

Lovely♥

Nu får ni se lite mer av min nya älskling!

Lite shopping!

Hej, hoppas allt är bra med er! Jag har iaf sån himla energi av all sol vi har fått idag. Solen lyser och det är faktiskt varmt ute:D hihi. Så efetrsom jag var så glad kunde jag ju inte motstå att shoppa lite. Jag fick med mig en hel del nödvändiga saker.  Älskar till exempel den tan färgade väskan!

♥Väska, örhängen, hårspännen , Hm
♥Magtopp, Gina
♥Dushcreme (kaffe), Yves rocher

skooor!

Ny inkomman skor från Hm, så skynda fynda medans det finns kvar! Gladiatorsandelerna lär ju ta slut strax. Ska kanske köpa dem idag:D Kan skor vara såhär billiga? hihi

Chicy

Chicy har fått in så himla mycket fina vårkläder. Jag är fullkommligt förälskad i deras kojlar (speciellt den mer rosetten). I kollaget nedan är de saker spm jag starkt funderar på att klicka hem. Få inspiration!

Dagens utanpå=)


♥Jacka, Rut  m.fl.
♥Scarf, Hm
♥Väska, ??
♥Skor, Dna, eller vad det heter(?)

Jag är väldigt snäll mot teleförsäljare.

Det ringer på min mobil på bussen....

(Jag) -  Hej, de Jennie!

(Teleförsäljare) hej är det jennie jag pratar med?

(Jag) - öö ja?

(Teleförsäljare) jag ser är att du har varit med i postkodslotteriet

(jag) - nej det har jag inte...

(Telefrsäljare) jo men det står här....

(jag) - Klick!

Gud vad trött jag blir, jag har aldrig varit med i postkodslotteriet. Det är väldigt konstigt om jag skulle ha det eftersom jag inte ens är 18 år än. Vad gör ni när telefonförsäljare ringer till er, gör ni samma sak som jag?

Nu ska jag göra sallad vi hörs snart, pussar

Hm

Sött skönhetskit från hm. Älskar när skönhetsartikarna matchar varandra, det blit ju mycket roligare då att ha de framme i badrummet då, hihi:) Perfekt present till flickan! Nu måste jag göra i ordning mig för dagen. Hörs snart. pussar

♥Innehåller:

♥Bodyscrub, bodylotion, bodygel
♥Nagelvårdsset
♥beautybox
♥Fotvårdsset
♥Sminkväska
♥Spegel
♥Make up-borttagining


Superenkla frisyrer!

Jag gillar att ha lite lockar/vågor i mått hår. Till vardags plattar jag mitt hår som vanligt, men till festen böjer jag in varaenda hårtopp. Jag varierar med inåt och utåt. När du har gjort detta över hela håret kommer du få ett "lockigt resultat"

Det är viktigt att man använder ett riktigt bra värmeskydd (då inget från Ica) man sparar håret jättemycket om man kostar på sig ett bra!

Något som är stort i vår är också flätor! Superenkelt att göra och jättefint. Här är en "hippie inspirerad" fläta som man sätter runt huvudet. Låt flätorna mötas där bak och sätt fast med Hårnålar. Måga tjejer brukar använda sig av "snrren" och göra samma sak med, också supersnyggt!


Jennie wants!

åå varför måste jag gå in på nellys webbshop varje dag? Detta kommer bli dyrt för mig.




Magtröjjorna!

Plötsligt har Magtröjjorna dykt upp igen från ingenstans. Själv tycker jag att de känns lite 90- tal. Men jag har delade meningar om dem. Jag kan inte riktigt bestämma mig om det är fult eller snyggt.  På Wangs visining såg man en hel del av Magtröjjorna. Vad tycker ni dem, hissa eller dissa?


video!

Jag mår verkligen dåligt när jag ser denna filmen. Jag vet att det är så himla många unga tjejer som behöver hjälp. Det värsta är att personer som är sjuka i anorexi/bulimi ofta inte går ut med det förrens man själv ser att de är sjuka.

Naturligt eller mörk?

I morgon ska jag färga håret igen..eller denna gången bara utväxten. Jag funderar på att försöka få min naturliga färg. Naturligt är ju jag ganska ljus och nu till våren/sommaren skulle inte det vara fel. Tyvärr går det ju inte över en natt eftersom jag är såpass mörk nu. Jag trivs väldig bra i det mörka.. hmm jag vet inte hur jag vill göra. Vad tycker ni ljus eller mörk?

Dagens (sena) Lunch

Hej på er! Pluggandet går inte speciellt bra. Jag läser hellre bloggar och ser på tv. Måste det finnas så himla många bra bloggar som jag är beroende av att läsa:D

Jag är galen i bakpotatis, hihi::)

Ballerinas!

Jag har hur många ballerinas som helst! Om jag inte har på mig klackar på sommrarna så har jag ballerinas. Dessa söta från scorett kostar endast 450kr och jag vill ha båda! hihi

God natt på er♥

Jag har haft en jättetrevlig myskväll tillsammans med älsklingen. Vi har ätit god mat, sett på film och druckit cider, kan det bli bättre? Hoppas att ni söta läsare hade en lika trevlig lördagskväll som jag. Tyvärr gick inga av min favoriter vidare i festivalen, men allt kan ju inte vara positoft hela tiden. hihi. Ne nu ska jag lägga, ni får sova så gott så hörs vi i morgon. Puss♥

Jag är så himla stolt över mig själv, jag har inte plattat håret sen i tisdags, hihi:)

Ny design♥

Ser ni förändringen? Jag har fått en helt ny blogg! Jag älskar den. Tack så jättemycket [Victoria] Du är en Ängel! Visst är den superfin=)

To die for!

Denna supersnygga midekjol ska jag absolut titta hoppas den sitter bra för då köper jag den direkt. Kjolen skulle vara jättefin tillsammans med en vit body höga klackar och en kuvertväska. Festen är räddad! hihi


Ps. jag måste ha en ny design nu, jag vill ha en "riktig" header. Någon som kan göra lite mer "avavcerade" designers är det bara att säga till:)



Lördag

God morgon på er allihopa! Jag har drömt massa konstiga drömmar precis hela natten, men nu minns jag inte en enda en, haha. Konstigt det där. Idag har jag faktikst inte planerat så mycket än plugg, vi får se vad som händer mot kvällen. Vad ska ni göra idag? Isabelle har gjort en så himla fin illustration av mig, jag älskar den! Fin va?

jenni♥bilder

Nu ska jag hoppa ner i badet, ska skrubba kroppen och lägga en inpackning. Puss på er.

299 kr på rut m. fl

Gina

Fick med mig en snygg kofta från Gina och en hög kjol från Rut idag! Koftan var på erbjudande och endast 149kr fick jag ge för den (ord pris 249) så skynda fynda innan det går tillbaka till ord. pris! Kjolen får ni se sen:) puss




Vårtecken!

Titta här vad jennie hitta på vägen hem:) Jag blev verkligen glad, de små blommorna (krokus eller vad det är) fick mig verkligen att förstå att det snart är vår!

Fredag

åå det är fredag idag, äntligen! Har faktiskt inga planer i helgen, det enda jag vet är attjag inte ska till Arvika. Innan helgen börjar ska jag ju till skolan först, men det är inte så lång dag som tur är. Vi hörs när jag kommi hem. Puss på er!



Kjol MQ, topp och strumpisar Gina!

Lyxfällan

Hej på er, jag har precis kollat klart på lyxfällan och ätit en jättegod sallad! Jag måste säga att jag känner igen mig i Annas situation. Jag kanske inte är riktigt lika shoppingberoende som hon, men jag har tendens till det. Detta avsnitt av lyxfällan har fått mig att tänka till! Jajaj, jag får fixa en bra buddget och ha som mål att jag ska klara det. Förresten läser jag Annas blogg:)

Årets trendigaste nyhet: Jenaslegginsen!

Och jag håller verkligen med Sofie(aftonbladet) om det! om det! En kombination mellan leggins och jeans en superbra uppfinning för oss som inte gillar jeans, Finns både med knapp i midjan och utan samt massor av olika färger.
Jennies Jenaslegginsspecial:
Alla är olika, de från vila har knapp. De från Gina är resår i midjan och de från Topshop har fickor på rumpan!





Kändisarna hackar också såklart på den sköna och snygga trenden. Kolla in Rihanna!


Vad tycker ni om jeansleggins?


Söt i ljusblått!

Titta vilken sockersöt topp, verkligen min stil. Perfekt till et par smala jeans och klackar!  Så nu vet ni vad ni ska köpa till mig för att göra mig glad, hihi:)

Dagens

Hej på er! Är det inte underbart väder idag?, det är det här i Götebrg i alla fall:) Man blir på så bra humör när det är varmt och solen lyser. Hoppas allt är bra med er. Ska äta nu, men vi hörs om ett litet tag!

En slapp och enkel torsdagsoutfit. Jenasleggins Gina, Linne Hm

Only

Jag älskar verkligen Onlys nya webbshop,  den är super! Spanade lite på deras snygga och vårliga plagg!  Nu ska jag springa till bussen, ni får ha en bra dag så hörs vi senare! pussar



Hett i vår - Denim!

Vi har redan sett mycket av denim, men jag tror att det kommer att bli mycket mer av det i vår. Jag har redan shoppat en hel del denim, som exempelvis mina jensleggins från Gina och min kjol från MQ. Jag älskar denim och vill bara se mer av det.  Har hittat jättemtycket denim plagg jag vill ha från TopShop!

louis vuitton

Jag vill ha en louis vuitton plånbok som matchar min snygga väska. Har spenderat en del tid på att fundera ut någon jag vill ha . Men nu har jag hittat en:) Den finns [här]

Curly

Idag gick jag ut med lockigt hår, vet inte när jag hade det sist. Mina vänner säger att det inte är så farligt som jag tycker. Det är bara det att jag plattar det varje dag och blir van det. Så nu en period ska jag låta håret andas. Vet inte om jag kommer hålla detta, men jag kan iaf försöka. Håller på att städa lägenheten samtidigt som jag bloggar. hehe. Tänkte nämligen överraska pojkvännen med städningen. Men nu ska jag fortsätta här. Vi hörs snart. Pussar!

Blondinbellas klädkollektion närmar sig!

Jag längar verkligen till maj då blondibellas klädkollektions släpps. Det ska bli så himla kul att så se dom!
Enligt Isabella själv ska kläderna ligga i en prisklass runt Hm´s priser. Alltså ska plaggen vara väldigt billiga. Stilen på kläderna kommer vara som hennes egen som "en ung affärskvinnas".Hennes tanke är att göra Businesskläder, fast för yngre! Plaggen kommer att synas i en hel del städer runt om i sverige.

Jennie tipsar..

om Pointshop.se! En gratissida, där man inte behöver värva medlemmar eller något sådant. Utan man tjänar sina poäng genom att besöka olika sidor, gör olika tester (tex hur onyttig är du?) , eller andra erbjudanden. Man kan också skapa sig en blogg då man tjänar 200 poäng per inlägg. Jag har varit medlem sen i morse och har redan skrapat ihop 3300 poäng=) Medlemsskapet är såklart gratis!

När du vill växla n dina poäng kan du välja mellan en massa roliga premier som exempelvis : piercingar, tidningar, presentkort, mode och kosmetik där man kan velja mellan märkema Dior, Clarins, Clinique, Lancome med flera!

Som sagt du behöver inte värva massa vänner för att få poäng! jag har tjänat mina 3 300 poäng genom att besöka olika sidor! Bli medlem [här] (eller klicka på bildem)

Mina poäng:


PointShop.se

När lågkonjan slagit till!

På något sätt märker vi alla av låg konjunkturen som har drabbat världen. Som tur är finns faktiskt våra budgetkedjor som har riktigt snygga klänningar som plånboken tillåter!

Ni är inte anonyma!

Hej på er mina söta läser (dom festa)! Dom flesta skriver jag för att jag har fått in en massa negativa kommentarer det senaste, men det är tur att jag inte tar åt mig! Den sista fick jag precis av en looser från kvedinge eller va fan det hette. För ni vet väl att jag kollar upp ip? Så ni är inte anonymas så länge:)
Jaja skit samma. Nu ska jag lägga energi på läxor. Vi hörs snart puss på er!

Tisdag

God morgon bloggen!
I natt sov jag gott, jag var så himla trött igår när jag kom hem så ni anar inte. Jag har ett stort problmen och det är morgonens klädval, jag brukar alltid lägga fram kläder dagen innan men det blir aldrig den outfitten utan jag väljer alltid en annan. Det slutar oftast med att allt ligger i en röra på golvet. Men faktiskt har jag blivit mycket bättre med det där, I morse var det inte fullt så illa som det brukar vara, hihi. Nu ska jag äta frukost. Puss

Modevisning!

Visningen var jätterolig, trodde inte det först, men den blev roligare och roligare! Frisörerna demonstreradebåde klipp och styling, så det var inrte bara catwalken som gällde!  Här kommer lite bilder från kvällen:





Hemma efter en superrolig kväll!

Hej på er! det var verkligen jättekul att gå på visningen, Frisörerna var super duktiga:) Jag, carro och Louise stötte även på vårt charmtroll, hihi:) Nu sk jag äta en sen middag (är hingrig igen) bakpotatis blir det, älskar det:D Ni får se bilder från visningen alldeless strax. Pussar

Me today

Idag blir det en lång dag. Förts skolan sen visning av shwartzkpof! Vi hörs senare ikväll! ha en bra dag pussar:)

Måndag

Jag är glad idag, jag ska inta tjata om detta, men jag har fått så himla många mer besökare! Hoppas att ni hittar hit igen, för ni är alltid välkommna. Ju mer besökare desto mer hat- kommentarer och det har jag märkt, yes! Nu ska jag fixa lite och äta frukost vi hörs snart igen. Pussar på er

För tidigt för vårjackan?

Nu är det ju mars och vårsol och då kan jag ju börja använda min vårjacka från gina:) Den är inte så jättetunn utan den funkar även om det skulle vara lite kallare! Jag har lite panik inför morgondagen, jag vet inte vad jag ska ha på mig, kanske min nya vår oufit från vero moda, det är ju trots allt en vårvisning vi ska gå på;)


Men nu ska jag sova!  God natt, puss på er!

Kenza för mtv

Såg ni också Kenza på Mtv ikväll? visst är hon duktig!:)

Vill vårshoppa ännu mer när jag ser detta!


Forever21.com
Monki
halens

Hemma igen.

Hej allihopa!
jag måste berätta en rolig sak som hände igår, jag pratade nämligen med en bloggläsare, alltså någon jag inte känner! hihi kul:)
Men från det ena till det andra. jag har länge spanat efter en snygg kavaj, men jag har inte hittat den rätta. Såg en på HM för ett par dagar sedan som var helt okej faktiskt. Hissa eller Dissa?

Kurvan går uppåt!

Nu är jag glad igen, min blogg blir bara större och större, många vet vem jag är:) Jag har dom bästa läsarna, tack för att ni finns. Nu ska jag packa klart vi hörs senare i Götet! pussar

Update: det är många som tror att jag inte förstår att den röda är antal sidvisningar, men de fröstår jag. Grejen var att jag hade besöksrekord (den blåa) alltså unika besökare!

Söndag

God morgon på er hoppas allt är bra! Idag ska jag åka hem till götet igen (känns som jag åker tåg hela tiden hihi) På måndag ska jag med flera gå på shwartzkops vårvisning, det ska bli superkul:) jag kommer ha jättetråkigt på tåget, har ju inget mobilt bredband. Jag måste verkligen skaffa det, påminn mig:)
Vad har ni för planer idag då? Kramar

Lite bilder från igår:

Jag och min syster:)<3

RSS 2.0