Shopping!


Det blev en kofta från Zara, har den i rosa också. Denna gången skulle jag köpa en vit men den var slut i min storlek, men den sandfärgade är också fin:) Två rosetter fick också hänga med, från H&M.

Var i förorten ett tag...

Hej bloggen!
förlåt för att jag inte uppdaterat, men efter skolan åkte jag till Kortedala. Men nu är jag hemma igen, hihi. innan skolan shoppade jag lite rosetter och en kofta från Zara. Tunikan från min önskelista fanns tyvärr inte i min storlek, men jag ska kolla i en annan Kappahlsnutik i morgon. Nu ska jag äta, visar shoppingen sen:) puss!

Någon undrarde vart jag köpte klockan (inlägget under).
Den är i alla fall från Ur&Penn

Mot stan!

Hej bloggen!
har precis sminkat mig och klätt på mig. Idag börjar jag skolan halv två så innan dess ska jag gå lite på stan och möta upp Lollo för att äta lunch på skolan. Jag är så jäkla flummig idag, övertrött kanske? HAHA. Ja ja bjuder på lite bilder här nedanför enjoy!

Jag älskar min stoooora klocka ; D

Idag ser jag ut såhär!

Vet inte varför jag ladde upp denna, men här ser ni en liten del av min lägenhet, hihi xD
Nej nu ska jag sticka vi hörs efter jag slutat (vid sju-tiden)

Ringen som får dig att sluta..eller?


Läste att Foki fick hem en sånhär ring, och det fick mig att fundera lite. Allvarligt talat tror jag inte att ringen får dig att sluta, men däremot påminner den dig att "det här borde du inte göra" Vad tror ni, vad har ringen för budskap?
Ringen finns att köpa på Foreaver21.com för 2.80 dollar.

Önskeoutfit!

Såhär ser min önskeoutfit ut, hihi! Har ni någon? Berättagärna hur den ser ut, eller länka till eran blogg så att jag kan se eran!:)


Hunterstövlar - (har jag redan) finns att köpa i ett antal butiker
Armband och ring - Foreaver21.com
♥Handskar - H&M
Klocka - D&G
♥Skinnjacka - (har denna) finns att köpa på H&M
♥Leggins - Lindex
♥Tunika - Kappahl
♥Kofta - Gina Tricot
♥Pälskrage - Lindex
♥Pannband- H&M

Home

Hej allesammans!
Behandlingen i Vänersborg gick bra, det känns så skönt att ha det över nu:) Jag har verkligen ingen ork att sitta här och blogga just nu. Men deppa inte, fler inlägg kommer ikväll:D ♥

Bild på mig från i fredags!

Söndag!

God morgon bloggen!
Jag hinner tyvärr inte skriva så mycket nu. Jag ska nämligen till Vänersborg nu där jag ska på min andra behandling för håret. Önska mig lycka till. Vi hörs sen♥

Killen får inte bestämma!

- Jenie, titta vad jag köpt till oss, en varsinn choklaskalender:)
- Meeen är du inte glad?
- men marcus det där är ju för killar...


Marcus kom hem med dessa två Chokladkalendrar (en till honom och en till mig)

jag sprang iväg och köpte denna till mig själv en stund efter, hihi:)

Lite shopping!



Söt liten sak som jag köpte på Chilli förut:) Den får sitta på min nyuppsatta hylla från Ikea:)

Mammas favorit bodybutter, deo och ansiktsmask, har inte prvat dennna.Ingen aning om den är bra men billig var den, hehe!

Crazy night!


Jäklar, jag är helt utsliten! Igår hann jag med att förstöra mellan ett par och samtidigt ha riktigt kul haha!. Det var verkligen inte mitt fel att det blev som det blev utan det var helt och håller HANS! men men så kan det gå när killar flörtar med andra tjejer. Idag kommer jag bara ta det lugnt här hemma, städa och plugga lite har jag tänkt. Vi hörs senare!

Wishlist!



Äntligen är min önskelista klar:D hihi jag har många önskningar jag!

Jag jobbar på min önsklista!

Jag har bara köpt en enda sak från min önskelista, visserligen har jag köpt andra saker istället xD Jag vill ju ha allt på listan, men men! Nu ska jag göra en till, publicerar den sen:)


Jag har bara köpt tunikan (köpte ju den igår)

Att bli vuxen för tidigt!

Jag flyttade redan hemifrån när jag slutade nian, vilket var ett riktigt stort steg för mig. Jag flyttade hela 30 mil på grund av utbildning och kärlek. Nu när jag går sista året på min utbildning och inte mår sådär jättebra funderar jag på vad det kan ha varit som bidrar till att jag mår som jag mår. Hemma (innan jag flyttade) fick jag precis allt, jag var aldrig ensam hemma, jag behövde aldrig klara mig själv. Mamma tvättade, städade och fixade mat. Men helst plötsligt var det upp till mig att fixa det. Jag fick inte ens någon lägenhet här i göteborg, så tills jag hittade en ledig fick jag mellanland i Kungälv i två där jag vantrivdes. Jag mådde otrroligt dåligt av det, pressen i skolan blev allt högre samtidigt som jag saknade alla där hemma. Det var försti juni i år jag fick min egna fina lägenhet här i Göteborg som jag trivs jättebra i. Min gymnasietid har varit mycket rolig och också väldigt påfrestande och tuff. Det har hänt otroligt myckt tråkiga saker runt omkring mig som påverkar mig än idag.
Det jag vill säga med detta är att ta var på den tid ni har med nära och kära, för en dag kan det vara försent....

Två gamla bilder på mig och min syster (jag 15 år gammal, då jag flyttade)

Gift♥


Fint va?:) Detta fick jag igår!

"Behind the scens" hihi!







Anledningen till att jag gjort bilderna "pixliga" är för att jag inte vill visa för mycket innan bilderna är klara om man säger så...! Jag är jättetrött, så nu är det dags för lilla mig att sova. Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll. Vi hörs i morgon, kramar♥

My day + shopping!

Hej bloggen!
Äntligen hemma. Dagen har varit helt fullspäckad. Först var det att möta upp Victoria (min modell) och Tehrese (smink-tjejen) vid salongen. Så fort sminket var på plats var det dags ett fixa håret, vilket blev jättebra! Tack Therese för en skitsnygg sminkning:DD Fotograferingen gick skitbra, poserna satt och det var verkligen superkul att vara med och bestämma. Fotografen Linda var superduktig och prifessionell, den tjejn kommer bli framgångsrik! Jag tänkte ni kunde få se lite "behind tyhe scens sen" Efter fotograferingen var det Donken och lite shopping.

♥Tunika- 250:-
♥Sax - 690:-
♥Ögonfransar - 39:-
♥Ansiktsmask - 19:-/st
(det från H&M köpte jag igår)

Torsdag!

Hej bloggen!
Idag är det en stor dag, eller lite iaf ;D! Idag ska det fotograferas och stylas. Som tur är ska jag inte fotografera sälv, utan jag får hjälp av en jättesnäll fotograf:) NUUu hinner inte jag blogg MER JÄKLAR VAD KLOCKAN GÅR FORT! Ha det bra, vi hörs när jag är hemma♥

Upplösningen av Stieg Larssons triologi!

På fredag (den 27/11) är det premiär för upplösningen av Stieg Larssons triologi "Luftslottet som srängdes". Jag har sett de andra  två filmerna så för mig är upplösningen ett måste.
Ska ni se den?:)


Inspiration!






Låt bilderna tala....♥

Onsdag!

God morgon bloggen!
Jag mår fortfarande jättedåligt efter svinis vaccinet:( Dock känner jag att jag måste gå till skola, men jag får det ta lite lugnare. Igår fick jag 5 lotter av mamma på posten (alltid lika kul) Nu på morgonen skrapade jag en, ingen vinst på den, men jag har ju fem chanser till! Nu ska jag käka frukost sen dra mig till skolan.♥

Nytt till hemmet!

Hej bloggen!
Efter några timmars sömn åkte jag och M på en lite shoppingtripp. Jag fick med mig jättefina prylar till lägenheten.

Vas/ljuslyka från Sea glasbruk



Två små spakit


Massa badsalt:)


Thé och en fruktskål:)

Idag fyller bloggen 1 år!

Jag kan knappt fatta det själv, jag har bloggat i hela ett år. Tiden hara bara sprungit iväg. Jag ÄLSKAR att blogga men ibland kan man också känna sig pressd. Det känns jättekul att ha haft så snygga haders också:) Det bästa med att blogga är att man bestämmer allt själ! Vad tycker ni ät det bästa med att blogga?




Hmm?



Vad vill du?

Wishlist!

Gud vad många önskelistor jag gör, nu får jag sluta xD Men visst är det bra med önsklistor, det orsakar ju i alla fall inga inpulsköp (om man tittar tillbaka på den) Eller hur?:)

Den lilla rosa!

God morgon bloggen!
Känner av sputan från igår det är en sak som är säker iaf. Sovit något? Nej.. Men om jag så ska släpa mig tilll skolan så ska jag göra det. Själv tycker jag att det är mcyek bättre att gå hem om jag känner att jag inte pallar. Idag har jag på mig denna söta kjolen (nedan) och visst kan man matcha den på olika sätt!



Men jag föredrar detta då det inte känns för "gulligt"

Dagen!

Hej bloggen!
Äntligen är jag hemma. Dagen har varit riktigt fullspäckad, först mötet met forografen, vilket gick jättebra:) Sen var det sprutan, det var lite värre men det gick bra. I skolan slingade jag en jättsöt liten 10-åring, hon blev jättesöt med det ljusa och lockarna som jag fixade på henne. Nu ska jag bara slappa en massa:) vi hörs senare!

Strax iväg!

Jag är orolig för sprutan, inte för själva sticket, utan dess konsekvenser.. Jag har läst för mycket på den här sidan och skrämt upp mig. Jag har iaf bestämt mig att ta spsutan nu iaf. Hoppas bara inte jag får ont i armen, för jag har en sling och klipp- kund vid tre... Nejj nu måste jag skynda, möta fotografen var det!

Måndag!


♥11:00 - Bruncha med fotografen och diskutera min kommande fotografering.
♥13:00 - Svinis vaccin
♥13:30- Lektion!

Inspiration


Outfitten är ju hur söt som helst, men jag hade bytt ut spetstightsen till vanliga tights:)

Hjälp mig någon?

Jag är livrädd att ta vaccinet nu...vet inte hur jag ska göra. jag har läst en massa läskiga sidor om att regeringen håller saker hemlig. Massor av människor kommer/ har redan dött i en jättefarlig ny ny influensa...hjälp;( Tänk om svininfluensa - vaccinet utvecklar cancer om några år? Eller tänk om jag blir jätte jätte sjuk av insfluensan om jag inte tar sprutan.
Är det farligt att ta vaccinet eller inte?

Kolla den här videon!

Cehcka länkarna --->
http://vaccinationsfaran.se/

http://www.express.co.uk/posts/view/140492/Million-hit-by-plague-worse-than-swine-flu


Nu sticker jag och tränar!

God morgon bloggen!
Kvällen var jätterolig, men nu känner jag att det är dags att förbränna det jag drack igår, hehe! Vi hörs lite senare. Nu ska det tränas!

 

 

 

 


TikTok!


Hej hej bloggen!
Sitter och dricker cider samtidigt som jag bloggar och sminkar mig, just perfect!
Lyssna på låten ovan, den är sååå bra! Hoppas ni får en toppenkväll♥

Nytt!

Förlår för dålig update idag, men jag har faktiskt städat, hehe! Ikväll ska jag ut, jehoo! Men först blir det Robison och Pizza, ingen dålig kväll huh? Vad ska nu göra?:)

Sprang iväg och köpte denan mellan damsugningarna!

Gina!

Jag dissade ju Gina för ett pardagar sedan, men faktum är att de har en del snygga kläder. Dock står jag fortfarande fast vid att de blivit sämre...Men vad tycker ni om Gina Tricot?


Things i want from Bluebox!



Bluebox.se

skitsnygg sak som jag vill ha!



Things from H&M


Me vant:) Vad tycker ni, snyggt va?;)

Bustier


Vad tycker ni om denna Bustier från H&M?
shälv tycker jag att den är skitsöt:) ♥

Dagens jennie

Hej bloggen!
Idag har jag varit i skolan och rullat curler och clips, sedan klippte jag min kund. Nu har jag precis kommit hem och nu ska det lagas sallad:) Innan det ska jag bara svabba igenom lägenheten. Vi hörs senare. pussar

Har bytt om två gånger idag;P

Brinnande klot lyste upp halva jorden mitt i natten!

Igår natt lyste ett brinnande klot upp halva jordklotet. Klotet var så stort och starkt att det var lika ljust som på dagen (mitt inatten) i några sekunder. Som tur var brann klotet upp innan det träffade oss. Men jag är rädd, tänk om eldklotet inte brinner upp nästa gång? Är ni rädda?

källa: aftonbladet.se

Jag ska köpa färgade linser!

Jag har fått en idé om att jag vill byta ögonfärg:) Men inte för alltid utan bara för ett tag! Tänkte att jag skulle köpa färgade linser...Men tror ni att det skulle se konstigt ut...jag i bruna ögon?

Så vad tycker ni, vilken färg ska jag ha nu då?:) 6,7 ellr 8?
Jag kommer mina beställa min Linser från LensWay, jag tycker de verkar överlägset bäst plus att deras ordrar skickas inom 24h!



Detta kan ni ju heller inte missa, bara 49 kr!
:D♥

Listan



Hunterstövlarna, perfekta den här regniga årstiden. Praktiska och skitsnygga:)
♥Att mina bloggpengar snart kommer:))
Idol!! snart ska jag på Idolfinalen i Stockholm och jag längtar:DDD
Tunikorna hos tessi, dom är ju as fina där!

♥Den där fula plastiga galnsiga jackan.. jag klarar bara inte av den!
♥mörkret, visst det kan vara mysigt iblnad... men är det bara jag som blir deppig???
♥Ursäkta men jag måste säga Gina Tricot.. det var en av mina favoritbutiker, men nu går det bara neråt, vissa plagg är undantag.

Jennies wishlist!



Här har ni min oändliga önskelista hiih;D♥
jag önskar mig alltid en massa saker, vad önskar ni er?

En variant av "bloggskon"


Så vad tycker ni om den högre modellen av av den polulära skon?

Natti natti bloggen!

Jag har varit jätteupptagen idag, därav den dåliga uppdateringen. Jag lovar att jag kommer med mer inspirerande inlägg i morgon:) Jag måste bara säga TACK till alla era fina och söta kommentarer. Love you! Nu ska jag sova, God natt♥

Kvällsmys

Mötet var mycket långtråkigt, det vara bara en massa tjat om pengar hit och pengar dit.. Blir det bostadsrätt så blir det. Nåväl, nu ska jag hoppa ner i badet och lägga en ansiktsmask. Efter det ska jag lägga mig i soffan och se på tv:) Trevlig kväll♥

En lite halvt oseriös bild på mig, men den bjuder jag på;D♥

Sött från Gina!

Hej bloggen!
Nu är jag hemma har varit i skolan sedan tränat, det känns bra:) Nu ska jag iväg på ett möte ang min lägenhet, det är nämligen så att den ska (antagligen) bli bostadsrätt. Men nu måste jag skynda, tänkte bara visa er så sjukt snygga Undies, från Gina♥


59 kr styck eller 3 för två:) Fina va?♥

Tisdag!

God morgon bloggen!
Mitt alarma ringde inte i morse, fan vad sur jag är nu! Jag har försovit mig, men inte riktigt försovit mig för jag hinner till skolan;D Efter skolan ska jag gymma så vi hörs ikväll♥

Detta vill jag ha! sött va?:)♥

En bild!


Kände för att lägga upp en bild på mig och min lillasyster, så här har ni en:)
Vad gör ni ikväll förresten?

Dagen!

Hej bloggen!
Skoldagen vae jätterolig, eller inte början av lektionen för då skulle vi göra culrers och clips. Senare kom min kund som jag skulle klippa, det blev jättefint och hon blev nöjd:)♥ Nu ska jag hoppa in i duschen och sen äta mat. Vi hörs senare ikväll!
Såhär ser jag ut idag:

♥Tunika - tessi
♥Hunterstövlar

Mot skolan!

Nu sticker jag till skolan! Hoppas ni får en bra dag, vi hörs senare <3

Snart är de tr åren över!


Jag har redan gått två och ett halvt år på frisörlinjen, det känns helt sjukt. Snart är det min tur att springa ut med studentmössan. Gymnasietiden har bara sprungit iväg och jag vill inte att den ska ta slut. Vi är fortfaramnde i trygga händer men snart släpps taget...självklart kommer jag att klara det, men oron finns alltid.
Idag börjar jag halv två, så vi hörs innan jag sticker iväg till skolan♥

Ny header♥

Tack så jättemcyket Victoria för min jättefina design och header♥♥♥

Denna är den absolut finaste jag har haftn är superduper nöjd. Tack sötnos!:)♥

Två tidigare headers:)




Vad tycker ni, visst är den fin?:)


Hemma med lite nödvändigheter!

Hej bloggen!
Förlåt för dålig uppdatering, men jag har varit borta precis hela dagen. Mötet och behandlingen var psykisk påfresatnde måste jag säga..Men jag är glad över att jag pallrade mig iväg. Nu ska jag lägga mig i badet med en av ansiktsmaserna jag köpte på vägen hem:)
Trevlig kväll, vi hörs senare♥

♥Tre ansiktsmasker
♥Bommulspads
♥Min favorittvål:)

Mot vänersborg!

Nu sticker jag till vänersborg för att besöka en hår och hudklinik. Jag har precis laddat Ipoden med en massa bra musik, den har inte funkat på ett jäkla tag, men nu så:) Vi hörs senare♥

Har ni någon Ipod?

JIMMY CHOO for H&M




Jag tycker Kollektionen är skitsnygg:) Jag älskar ju buisness men, hihi;D
Men vad tycker nu om Jimmy Choos kollektion?

Har fixat hela dagen....

Men jag är fortafarnde inte klar...Suroundsystemet är uppe, vissa tavlor är framme och jag har städat det kliniskt rent. Hyllan som jag köpte på Ikea förut skall förhoppningsvis upp i kväll. Den ska få vara över soffan:)

Ska tända massor av mina nya doftljus ikväll♥

Lördag!



God morgon bloggen!
Idag ska jag äntligrn till Ikea:D Dock ska jag inte köpa så mycket för det behöver jag inte:P. Jag ska mest bara fylla på min ljussamling och köpa lite dekoration.

Trötter...

Nej, nu tar jag kvällen. Är verkligen skittrött, somnade t.o.m framför Idol och då är det illa. I morgon ska jag till Ikea på förmiddagen och sen ska det fixas lite här hemma. Hoppas ni haft en trvlig kväll. Vi hörs i moegon♥

I.d bare minerals



Har precis kommit hem från en helgalen praktikdag. Alltid lika kul att umngås med de tjejerna där, haha xD! Idag provade de i.d sminket på mig och det blev as bra;) Funderar på att köpa paketet, 1000 kr bara för ett startkitt. Bra va?

Work!


Nu sticker jag iväg till salongen! Hoppas ni får en bra fredag.
Vi hörs senare♥

En önskelista...♥


Allt från Halens!:)♥

Äntligen har jag fått mina Hunter♥



Åh vad jag har längtat, äntligen har jag fått dem:D
Visst är de fina?♥

Stressad!

Förlåt hinner inye blogga mer nu.... Måste rusa till stan innan skolan börjar.
Hörs sen♥

Missa inte efter tio!

Strax börjar efter tio på tv4. Missa inte det.
Foki, Kenza och kissie medverkar idagens program:)


Torsdag!

God morgon bloggen!
Idag är det torsdag och pappa är här:) Tyvärr måste jag sticka iväg till skolan senare idag, men förhoppningsvis kan jag få gå lite tidigare från skolan så att jag hinner umngås med pappa:) Nu ska jag hoppa in i duschen, men vi hörs innan jag sticker iväg till skolan♥

Åh vad jag saknar resten av familjen.... det var så länge sen jag träffade alla syskon.
Nee nu vill jag hem till värmland!

Jumpsuit


Jag skulle aldrig någonsin sätta på mig en byxdress, framförallt ingen i guld...
Vad tycker ni om denna från H&M?

Var på stan en snabbis!

Mötte upp victoria på stan en kort sväng, passade också på att köpe en försenad farsdag present till pappa (glömde nämligen av att köpa). Det skulle vara lite pinsamt att inte ha någon present till honom ikväll då han kommer och hälsar på mig. Nu ska jag städa lite.
Hoppas ni får en fin kväll♥


Min favoritlåt med MJ♥

Hej bloggen!
Förlåt för att jag inte har uppdaterat idag, men internet funkade inte i morse innan jag skulle till skolan. Efter skolan gymmade jag och Lollo, men nu är jag hemma och nätet funkar, hihi!
Tänkte lägga upp en av mina favoritlåtar med MJ.
Vilken är eran favorit?


Flaket fixat!

Idag blev flaket fixat och vi kommer närmre och närmre studenten! Ärligt talat så vill jag inte sluta skolan. Jag trivs så himla bra med att fortfarande vara student jag kommer akna allt både klassen och de goa frisörlärarna.. jag vill inte sluta, den dagen den sorgen. Men fan vad roligt vi kommer ha det så självklart längtar jag ju♥
Hur känner ni inför studenten alltså ni som går ut i år?



Och vinnaren av armbandstävlingen är....

Erika! Stort grattis till dig:)

Ni andra, sura inte för det kommer masspr av tävlingar framöver:)♥

Tisdag!

God morgon bloggen!
Idag är det tisdag och det innebär att dagen är lång. Efter skolan sticker jag iväg och gymmar direkt, så vi kommer inte höras förrens i eftermiddag- kväll. Hoppas ni får en toppendag. Puss & kram

Wierd skoldag!


Asså dagen i skolan var verkligen annorlunda, hehe! Först när vi kom till salongen fanns det inget ljus. Vi hade nämligen haft inbrott och de hade fått med sig strömbrytaren, fattar ni vad mörkt det var vid femtiden? Vi såg absolut ingenting. Tur att min kund avbokade, för det hade inte varit kul att klippa i det mörkret...

Söta Lollo gjorde folieslingor på dockan och jag lockade med plattång:) Alltid lika kul, hihi♥
Nu ska jag sova, drar vinnaren till tävlingen i morgon. Pussar

Skor!

Gick in på Stylebystars.com och fick syn på att de har fått in skor. Jag har aldrig tidigare sett att de har haft det så de måste ha fått in dem nyligen:)

Så vad tycker ni om skorna ovan?
Hiss eller diss?♥

Dagens jennie!

Nu sticker jag iväg. Ska först en snabbis på stan sen är det salongen till sex! Hoppas ni får en bra dag! Ha det bäst♥

♥Kjol (ny) - H&M
♥Topp - Indiska
♥Halsband - H&M

Något som gör mig riktigt förbannad!


(från paow.se)
Om hon har har feta lår då har i alla fall jag missuppfattat vad feta lår är...Fy fasen vad arg jag blir när jag läser sånt här. usch!

Hemma!

Hej bloggen!
Nu är jag hemma igen, känns som om det var en evighet sen jag satt vid min egna dator, men det var det ju inte;P hehe! Har haft en jättemysig middag med god mat och tårta, yummie♥ Hoppas ni har haft en lika trevlig kväll som jag! I morgon drar jag vinnaren till armbandstävlingen. Vill ni vara med? Klicka här då:)

Ny kjol!


Hos Vic!

Hej bloggen!
sitter hemma hos victoria nu, vi hade det jättemysigt igårkväll med godis och skräckfilmer:) Om en liten stund ska hemmåt. Vi hörs senare idag. Ha det bra och glöm inte av pappa;D♥

Patetisk!


Stan med Vic!

Ikväll ska jag och Victoria ha skräckfilmskväll hemma hos henne, men först ska vi på stan:)
Hoppas ni får en toppenlördag!♥


Lindex!



Snyggt va?:)

Åh tack!

Jag fick vara med på startsidan av blogg.se i dag igen! Tack♥
Vad gör ni ikväll förresten? Ser ni på Idol?:)

Balla skor från H&M!



En söt outfit!



Vad sover ni helst i?

H&M har fått in jättesöta nattlinen och pyjamaser nu alltså:) Gå in och kolla vettja!
Vad sover ni helst i? Naken, i T-shirt, nattlinne?
Själv föredrar jag min Hello Kitty pyjamas från H&M


Min dag!


Min dag har varit ganska stessig men samtdigt rolig. I skolan slingade och stylade jag en dam och på måndag kommer hon tillbaka för att klippa sig! Alltid kul när kunderna kommer tillbaka:) Nu ska jag slappa resten av kvällen. Puss på er!

Torsdag!


Nu sticker jag iväg till skolan..eller först stan! Slutar vid sex så vi hörs efter det ♥

Mina favoritbutiker♥


Godisboxa någon du gillar♥

Godisboxa en vän, eller varför inte pappa på fars dag! Eftersom jag inte kommer träffa pappa på fars dag är ju detta en utmärkt idé. Då får själv välja viket godis boxen ska innehålla och hur boxen ska se ut! Du kan ladda upp en bild som motiv så blir boxen ännu mer personlig. Man kan skriva en personlig hälsning och boxen landar i brevlådan på ett önskat datum, redan dagen efter beställningen om man vill:) bra va? Så gå in på Godisboxen.se och gör någon glad♥

Två olika Godisboxar:)



På förstasidan!

Min reaktion wtf?! hihi. Jag trodde att någon hade snott det först, men lite längre ner såg jag att det stog mrsjenni, då blev jag lättad, hihi!

Har ni varit på startsidan någon gång?:)

Glöm inte bort min armbandstävling här!!!!♥

Things!




Nödvändigheter från H&M!
Straxsticker jag iväg till skolan. Jag hoppas ni får en toppendag.
Vi hörs efter skolan och gymmet. Puss & kram

Studentmössan beställd!

Idag beställde vi våra studentmössor! Vi fick själva designa dem som vi ville ha dem och det var extra kul, hihi:) På Min mössa kommer det stå "Jennie, Frisör" på framsidan. På baksidan kommer det stå "kitas 2010" Mössan kommer ha ett rosa band och en rosa sten. All text valde jag att ha i silver. Visst låter det fint?:)


Sälvklart beställde jag den lyxigaste mössan, Brilljant:)
Hela kalaset gick på 1038kr

Fars dag 8/11




På söndag är det fars dag och tyvärr kommer jag inte att träffa pappa då. Men sjävlkart får han sin present ändå, men dock via posten♥


Viva la juicy


Jag var inne på Raglady förut och jag luktade på denna underbara parfym. Jag vill ha♥! Jullkappstipps till mig, hihih. Men asså jag menar allvar, ni måste testa den;D

Mina morgonrutiner!


Ja dettta gör jag varja morgon, har ni också speciella morgonrutiner?:)
Idag bilr det en slapp dag. I skolan ska vi prova studentmössorna, sen slutar jag och då blir det träning! Hoppas ni får en bra dag♥

Glöm inte tävlingen där ni kan vinna ett valfritt armband:)

Kan inte sluta skratta *thiii*


Hittade den här bilden på vics blogg. Den är tagen i fredags då vi hade ett litet minispa:) hihih!
Nu ska jag sova♥


Ikea - det bästa möbelvarhuset!

Jag älskar Ikea! De har snygga möbler och inredning till ett mycket lågt pris, det betyder att man kan byta ut sin inredning oftare vilket jag tycker är väldigt viktigt i ett hem. Man vill ju ha det mordernt runt omkring sig:)

Home!

Hej bloggen!
Hemma från skolan och jag är totalt utsliten. Detta har varit en mycket lång dag och äntligen är den slut:) Nu ska jag äta lite mat och salppa i soffan! Glöm nu inte att vara med i tävlingen inlägget under (ps jag väljer att inte publicera kommentarerna än, det är bara jag som ser dem)♥

Tävling: vinn ett armband♥

Nu ätnligen staratar jag är tävling tillsammans med L8Nyberg.se
Vinsten är ett valfritt armband från deras webshop, visst låter det bra?:)

för att vara med  och tävla:
♥Gå in på L8Nyberg.se och välj vilket armband du vill vinna!
♥Berätta in din blogg att du är med och tävlar och länkar till L8nyberg.se och min tävling.
♥Ni får gärna låna min bild till ert blogginlägg
♥Skriv en kommerntar om att du är med och tävlar och vilket armband du vill vinna!
♥Vinnaren drar jag nästa måndag, Lycka till!




Håret speglar din psykiska hälsa!

Håret speglar hur du mår. Tappar du mycket hår, och/eller är ditt hår glanslöst? Det beror oftast på stress. Under den senaste månaden har jag tvingats lära mig att hanterna min stress. Jag ställer mig alltid frågan Varrför är jag stressed nu/behöver jag vara stressad? svaret är oftast nej. När jag känner att pressen och ångesten är som störst kryper ner i badet och tar hand om mig själv. Ett perfekt tillfälla ett fixa sitt egna hemmaspa. Min stress har gått så lång att jag har bärjat tappa hår, så lugna ner er där hemma:) Och kom ihåg, den vardagliga stressen som att springa till buss osv. påverkar inte alls lika mycket som den psykiska stressen.

Jag vill ha tillbaka mitt tjocka lockiga hårsvalll!


Juicy Couture♥

<img src="http://imp.affiliator.com/imp.php?a=11948&b=3856&w=16802&p=180" width="0" height="0" /><object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,29,0" width="250" height="120"><param name="movie" value="http://images.affiliator.com/180/3856.swf?clickTAG=http://click.affiliator.com/click/a/11948/b/3856/w/16802/p/180/"><param name="quality" value="high"><embed src="http://images.affiliator.com/180/3856.swf?clickTAG=http://click.affiliator.com/click/a/11948/b/3856/w/16802/p/180/" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="250" height="120"></embed></object>
För en vecka sedan slog jag sönder min näst intill nya Dolce & gabbana, då blev jag riktigt sur! Den här gången vill jag ha en Juicy couture, victoria har den och den luktar himmelskt:) Priserna skiljer sig dock riktigt ordentligt. Parfym.se har den billigaste och snabbaste leveransen. Hos parfym.se kostar den 449kr och på elven.se kostar den hela 730kr och det är ändå 50 ml på båda! Självklart beställer jag min på parfym.se!

Eleven.se

Parfym.se

Spara upp till 50% på din märkesparfym. Handla tryggt mot faktura!

Söndag!

God morgon bloggen!
Hhihi nej då! jag har faktiskt varit riktigt duktigt och tränat idag, jätteskönt att ha det gjort:) Jag har gåt ner lite lite lite sen sist, hih. Jag är på rätt väg iaf! Idag vill jag minsann till Ikea, men jag vet inte hur jag ska ta mig dit tyvärr. Jag vill ha ett stooort smycketräd och ikea är den enda affären som har ett såpass stort, men tyärr vet jag inte om det finns kvar...? Åhlens och liknande har bara miniträd, och då får inte alla min smycken plats och ramför allt inte de stora halsabanden...


Kolla in min systers snygga blogg!

Min syster Jessica har också en blogg (hon kommer börja uppdatera i morgon)!
Kolla gärna in den här


Designen gjord av vic

RSS 2.0