Skön kvällsmusik av Mariette♥


Lyssnar på Mary, saknar den människan!Kan inte fatta att jag träffade dig nyvaken igår.hihi
Bra sjunger du trots att du är ny vaken. "gaga oh lalaa want your bad romance":D ♥

Thomas Sabo

Åh älska Thomas sabos smycken. Jag blev helt dökör i hans armband och Berlocker. En perfekt studentpresent till mig nu i juni, hihi x) Tack för alla fina kommentarer ja fått, ni är bäst!♥

Ovan är mina absoluta favoriter, till och med min LV väska är med, hihi!
Visst är alla berlocker "så Jennie?":)

Shopping


Här är lite bilder från klockan och Perls for girls berlockerna:)
Visst har Perals for Girls sjukt snygga smycken?:)

Outfit!


Många av er ville ju se min partyoutfit, men det ble ju ingen..Så här har ni en mkt vardaglig och sliten Jennie outfit, bättre än ingenting? Nu ska jag svara på alla era kommentarer från i fredags tills idag. Strax visar jag mina smycken och klockan (bättre bild) jag köpte igår. puss!

Ny Hello Kitty klocka!♥

Ja nu sitter jag på tåget påväg hem till Göteborg (är hemma om ca en timme) Innan jag hoppade på tåget han jag med lite shopping vid sergels torg, det blev en ny klocka, Hello Kitty! och lite smycken från mitt favoritmärke Pearls for Girls. Gav Mariette ett Pearls for Girls armband förut, hon blev skitglad:)♥


Jag precis efter jag klöpt klockan! Jennie glad! :D hihi
Visst var den söt? Visar bättre bilder när jag är hemma!

Lättad men ändå förbannad..Videoblogg!

Hej bloggen!
Förlåt för dålig uppdatering. Men ni kommer förstå varför. Igår (halv sex) hoppade jag på tåget till Sthlm, jag skulle möta upp syrran där när tåget skulle komma in vid nio. Efter det skulle vi ta oss till Momma där Mariette skulle spela. Som vanligt krånglar sj till det och denna gången rejält. Vi satt fast 3.5 timmar utanför halsberg och dertta gjorde att ja missade hela hennes spelning (kom fram halv ett på natten). Jag satt och grät och grät hela vägen från hallsberg hade verkligen panikångeset. Men sen blev jag mycket lättad. Jag fick nämligen prata med Alisa (mariettes flickvän) på telefonen, kunde inte hålla så jag grät även när jag pratade med henne. Hon var så himla go "gråt inte nu jennie, vi kommer ju träffas på lördag i halmstad, det är ju bara en vecka kvar" Och jag tyckte det var jättelänge. men Sen sa dom vi kunde träffas i morgon (idag lördag) blev så glad så jag visste inte riktigt vart jag skulle ta vägen...Love Alisa och Mariette. puss på er

Videoblogg från halv sju i morse. Jag flummar..Watch it!

Jag på det hemliga hotellet, hihi:) Precis innan vi träffade Mariette och Alisa!
Fan va underbara ni två år. Jag saknar er redan fast det var 4 timmar sen vi sågs x) ses på lördag!♥

Fan bild från igår på Momma (fan att jag satt på tåget, är så himla bessviken på sj) Syster är med! Mariette sa såhär: "här är min fanclub, alla utom Jennie" (syster, som jag blev kallad)  hihi♥

(bild lånad från mariettes blogg)

i´m traveling again

Sitter på tåget på väg till Stockholm (eller har gjort det ett tag nu) sitter verkligen på  nålar eftersom tåget är försenat....fan vad förbannad hag blir. Det blir väl att hoppa i partyoutfitten på tåget om inte annat...Fan också!

Mot praktiken, sen Sthlm!

Nu håller jag på att packa ner partyklänningarna och klackarna i väskan, för direkt efter praktiken hoppar jag på X2000 till Stockholm, underbart yey! När jag väl är framme gäller det att möta up sis och springa till Tunnelbanan och hoppa på den första till slussen. Nu ska äta lite frukost. Vi hörs när jag sitter på tåget sötnosar! Puss


Den här videon är så himla rolig (check it out!) Fan va underbart det ska bli att träffa dig igen♥
Hittade den på sötnosen rebeccas blogg! ♥

Åker till Stockholm i morgon!

I morgon åker jag till stockholm igen (var ju där föra helgen också) I morgon kväll ska vi till ett litet ställe som heter Momma, det kommer bli übermysigt, hihi:) Här nedan är en video på mig när jag "sjunger" Because the night " varning, full" hahah skaratta inte för mycket bara xD!



Älskar den här bilden:)

Så här såg jag ut förra fredagen. undrar vad jag ska ha på mig i morgon??
Kanske fodralet jag köpte förut? vad tycker ni?:)

Shopping


Det blev ett svart fodral med puffärm och en söt tunika + lite smycken!
Visst var det två snygga plagg? :)

Hemma efter en liten shoppingruda!


Jag precis, hihi ^^ inte ofta jag är helsvart x)
Har precis kommit hem, shoppade lite roliga saker:)Vill ni att jag visar? hihi ^^

Till dig som ville veta vart kläderna kom ifrån :
♥Kofta - Gina
♥Volangklänning H&M
♥Armband ?
♥Rosett - Lindex
Till detta hade jag Hunterstövlar och pälskrage och jacka:)

Plocka dig till perfekta bryn!

Här nedan följer en jättebra videogudide hur du nopprar dig till perfekta bryn:)
Hoppas ni gillar den!

Källa cosmoplitan

Me like♥



Åh älskar den här söta tunikan. vill ha! Kappahl - 299:-
Rösta på mig i veckans blogg här :D♥

Skoldagen!

Hej bloggen!
Har precis kommit hem, dagen har varit mycket lång...Först klippte jag mig och Carro stylade mig jättefint, med lockar och allt. hihi:) Efter det var det ju skola, där jag mestadels av tiden satt i lunchrummet pga att min kund aldrig dök upp...Nu ska jag iaf hoppa in i duschen. hörs snart. Några bilder från dagen:

Jag och felicia (på första bilden) Felica och therese!
I love all of my friends!

Videoblogg på Tunnelbanan!


Jag bara lite full X) hahah! från i fredags!

Lindex fortsätter att imponera!


Lindex blir bara bättre och bättre. Ni som inte kollat in butiken på ett tag måste göra det. De har fått in en mass snygga vårplagg. Cehck it out:D Ovan är i alla fall min önskelista hos Lindex, hihi!

Ni kanske vill lära känn mig bättre....?

♥ Jag är 18 år
♥ Bor numera i Gbg (kommer från arvika) men kommer antagligen flytta till Sthlm snart..
♥ Jag älskar rosetter x)
♥ Jag har världens bästa storasyster
♥ Jag älskar Mariette Hansson
♥ Jag älskar att shoppa festa och träffa vänner
♥ Jag går tredje året på frisörprogrammet
♥ och tillsist jag älskar min blogg och jag älskar att blogga :D

Jag och syster i Stockholm i december 09
Nu ska jag städa lite i min lägenhet, hörs strax♥
http://mrsjenni.blogg.se/2010/january/jag-ska-nog-tatuera-in-en-rosett.html#comment

Pics

"Man ser aldrig bilder på dig längre? kan du inte lägga upp lite nya och gamla bilder på dig? :)"
Så här har du lite bilder på mig du som önskade det:) Jag som tycker jag lagt ut en massa massa bilder på mig. haha! Men men är är lite bilder i alla fall. Puss :)






Önskeoutfit



Måndag!

Hej bloggen!
Jag är helt slut efter helgen"/ jag orkar ingenting. Men med två timmar sömn så kanse inte det är så konstigt? Men men idag (halv två) är det skola i alla fall och så måste jag vara pigg. Dricker massa kaffe nu och hoppas på det bästa. Nu ska jag hoppa i kläder, vi hörs lite senare♥

Jag och syster i stockholm i lördags!
Man ser lite dåligt, men visst är vi inte lika?

Stötte på Dennis M igår

Glömde berätta det...Men igår runt två tiden (på natten)  fick jag syn på Dennis M på kolingsborg. Jag kunde ju inte hålla käften heller haha. OMG däär Dennis M haha! Syrran skämdes verkligen. Kunde inte behärska mig, kan man skylla på alkoholen? ;D Tillsut fick han syn på mig, men han log bara, hihi:)




Lyssnar på mariette, såkart!
Tack som fan för allt Mary! Så himla kul att få träffa dig idag och säga hej då. Vi ses snabbare än vad du tror, hihi:) puss!

Jetset från Ur&penn


Jag är helt kär i den här klockan, jag vill verkligen ha den i denna babyrosa nyans:)
Visst är den döläcker? Den skulle verkligen sitta fint på min arm i vår!

Kram Mary-Jet

Här är de två autograferna jag fick av Mariette igår. Det var så himla kul att se hennes reaktion när jag hade en bild på oss i min kalender, hihi. Hon visste precis vart bilden var tagen också x)

"kram mary-jet ♥♥"
Förövrigt sitter jag på tåget hem till Göteborg nu. Det känns tungt att lämna underbara huvudstaden, men om några helger är jag där igen, hihi!

Bilder från natten med Mariette!

Vet ni vad? Jag tror jag svimmar igen...Jag har precis träffat mariette och sagt hej då till henne. Vi pratade lite och kramades i massor såklart. Himla kul att träffa henne idag igen. Har sovit i två timmar i natt så jag är rött död nu, men men. Just nu sitter jag på T-centralen i Sthlm och väntar på att få hoppa på tåget till Ggb. är så skakis nu så jag kan inte skriva mer. Här lite bilder från en perfekt natt, enjoy!♥

Mary och tårtan ^^

Åh så himla vacker!


Just gjorde en del videobloggar igår, hihi x)
Vill ni att jag lägger ut dom? :)

Mariette är fantastisk!

Mariettes födelsesdagsparty var hur grymt som helst. Synd bara att tiden sparng iväg "/ Vi var med henne näst intill hela kvällen vi pratade lite om kommande planer som jag har med henne (inget jag kommer nämna här dock) hihi x) Missade lite av kvällen då jag svimmade av, tur jag har en syster som kan styra upp mig. Vet egentligen ijnte riktigt vad som hände men men alkoholne tror jag inte att det var, eller kanske? Jag vill verkligen tacka dig mariette för alla goa kramar jag fick under kvällen. Vi ses snart igen, även fast det är på dagen kommer vi ha det supermysigt, som du sa hihi:) . Ska sova lite nu tror jag. Vi hörs snart igen! Puss

syrran, Mariette och jag <3

nu äre party!


Strax sticker vi och firar marys födelsedag. hoppas ni får en awesome klväll, fär det tänker jag:)
( har dock inte fixat håret än haha xD )
♥spetsklänning - vila
♥lackleggins - Gina T
♥klackar - h&m

dagen i sthlm

Hej bloggen!
Förlåt för att jag inte har uppdaterat, men är man i stockholm så är man:D Dagaen har varit jättemysig med shopping och lunch på Waynes. ikväll ska vi fora mariettes födelsedag och det kommer bli hyr grymt som helst!!! Här är lite bilder från dagen:


Mums!

Dagens shopping!





Födelsedagspresent till Mariette :)

förlåt för att jag gör så fula kollage men jag hinner inget annat nu. hörss snart! puss


Stockholm



Är äntligen framme i pappas lägenhet nu, det var en lång resa Är för trött för att sunas på bild.. haha x) Hoppas ni får en fortsatt trevlig natt, hihi!
Nu ska vi Nana och ladda för i morgon vi hörs puss!

Stockholm here I come

Hej bloggen!
Äntligen sitter jag på tåget påväg till underbara huvudstaden. Det kommer verkligen bli grymt! Tåget är lite försenat men det gör inget, för jag gottar mig med detta nedan och min dator såklart hihi x) Hoppas ni får en toppenkväll, vi hörs under resan! puss

X2000 går ap snabbt, inte nog med det sitter jag mot färdriktningen:(
Och jaa jag är jätteåksjuk..bläää!

Jag & Katy perry lika?



Har hört ett antal nämna att jag påminner lite om Katy Perry.
Jag tycker inte vi är så jättelika, men vad tycker ni? :)

Reseoutfit

Idag ska jag resa, men inte så långt, bara till Stockholm x) Innan jag ska åka dit ska jag dock till praktiken. Denna reseoutfit nedan är perfekt när vi åker till Italien i Vår:)

Visst ser den mysigt ut, men ändå fin tycker jag:)
Vad har ni på er när ni flyger?:)

Converse
Klocka - Ur & penn
Mjukisdress- Cubus
Tisha - Cubus
Rosett - Vivistyle.se

Några bilder från skolan!

Efter att jag fått i mig lite riktig "mat" (sallad) mår jag lite bättre. I slutet av dagen har jag känt mig jättehängig, vet egentligen inte vad det beror på. Men i alla fall så har jag fixat mitt hår idag, blev jättenöjd, tack Lilly♥

Några bilder från dagen:) Therese, jag Lollo, Andreas och Madde.
Madda fick sitt hår rosa, as fräckt blev det, hihi:)

Mår inte bra...

Jag mår så otroligt dålig av den konstiga dieten som jag går på...
Jag uppdaterar senare ikväll med ett roligt inlägg:)♥

Mariette i Globen!


En liten video som jag filmat, hihi. Love you mary!
Observera att hon tittar in i kameran och ler, hihi ♥

Nya leggins!

Hej bloggen!
Förlåt för seg update, men jag har inte haft tid idag. Jag har varit i skolan plus att jag har fixat en massa annat... Nu ska jag packa lite inör stockholm på fredag! puss

Köpte dessa nitleggins förut:) visst är de balla?
Finns att köpa på Raglady♥

såhär kommer jag se ut i vår/sommar


Jag älskar jeanshorts, de behöver inte vara superkorta, bara det är slitna:)
Börjar ni också planera hur ni ska se ut i vår?:) hihi

Classified



Såg dessa två klänningar hos blondinbella igår, de kommer snart till försäljning:)
Då ska jag fasen ha både den rosa och den vita.♥

Bild!

Jag längtar till våren/sommaren känns som allt är mycket lättare då...♥
En bild från mig i somras, har förändrats en hel del...


Bloppis hos mig♥

Eftersom halva min garderob består av oanvända kläder med prislapp kvar tänkte jag ha en Bloppis som några önskat. Om ni är intresserade av plagget nedan maila [email protected] eller kommentera inlägget! :)


Tunikan är köpt för inte alls längesedan, det är en XS passar även en S (alltså stor i storleken) Egenntligen vill jag verkligen inte sälja denna för den är verkligen min sil, men tyvärr har den bara hungit i garderoben sen jag köpte den. Den är alltså helt ny med alla lappar kvar. Nypris är 300:- mitt pris 150:- (eller högstbjudande) Så om du är intresserad kommentera eller maila:) ♥

SÅLD!


Shopping

Idag har jag varit i skolan, och sedan gymmat med Lollo. Jag har också fixat två presenter till syrran, därav en överraskningspresent som kommer ske här i Göteborg den 3:e feb, kommer att avslöja senare, hihi x). Blev lite shopping till mig själv också♥

Visst är tunikan söt?:) Jag bara älskar den!
Förretsen syrran är jättenyfiken på överraskningen, hihi!

På lördag smäller det!♥


På lördag ska jag och Jessica på Maryets seplning i Stockholm:)♥
Jag vet att många ska dit, kanske någon av er eller?:)



Jag ska nog tatuera in en rosett!


Jag kan inte riktigt säga vad det är jag fastnat för nör det gäller rosetter, älskar dem bara:D
Så ni killar, använd rosetter för då kommer jag falla för er, hihi x)

Naturdiet



Har precis varit på coop och köpt dessa. Jag tror inte jag provat de, så det ska bli spännande:D
Men är det någon som vet hur nyttigt det är?

Felsms.com

Åh felsms är så jäkla kul, är helt beroende av den sidan alltså. De flesta har säkert redan kollat in den, bara jag som är lite efter som vanligt hehe x)

Ett exenpel
Till: Mig
Sms: Hej min sockerpulla. Varför svarar du inte, pillar du på musen eller? ;)
Svar: Inget
Förklaring: Från pappa... No more comments
Åh felsms är så jäkla kul, är helt beroende av den sidan nu alltså. De flesta har säker redan kollat in den, bara jag som är lite efter. hehe x)


Måndag!

God morgon!
Att vakna upp med en dålig hårdag är inte kul, när jag gör det finns det ingening att göra. Toffs kan jag inte ha för då ser jag inte mänsklig ut...synd om mig, haha! Idag börjar jag skolan halv elva då jag har bild, efetr det blir det gesällteknik till sex ikväll. Nu ska jag fixa mig, vi hörs innan jag sticker.

Jag vill ha sånt hår jag hade här...Kanske får klippa det lite.
Men visst är det fint med slarviga lockar ?:)

På önskelistan: Sony Ericsson w580


Jag är så himla trött på min nuvarande mobil, nu vill jag ha denna!
För mig är utsidan det viktigaste, klart den ska funka men den ska inte ha önödiga funktioner.

Önskeoutfit


Jag planerar, och såhär vill jag se ut i morgon:) synd att volanglinnet inte finns i min garderob.
Men allt annat ovan har jag. Får bli en sväng till Topshop för att köpa det♥

Grattis älskade syster!


Idag fyller min älskade syster 20 år! Tyvärr kan jag inte vara med henne idag:(
Gå gärna in på hennes blogg och skriv grattis:)

Haha jag döööör


Ann-ahl! hahah jag döööör! hahaha klockren
Ni måste måste se den om ni interedan gjort det vill säga xD

Strumpor + klackar?



I vår kommer man se mycket av kombinationen strumpor och kalckar, under Burrberrys visning sågs många av modellerna med just denna trend. Själv tyvker jag inte att det ser sådär jättesnyggt ut, men jag kanske kommer vänja mig. vad tycker ni om trenden?

Wishes

Jag har ett litet erbjudande på Nelly som jag tänkt att utnyttja (köp för 500 och få 100 kr rabatt). Det är massa saker som jag vill ha hos nelly, men detta är det viktigaste:

Tunikan är verkligen to die for! Och den kommer från Saint tropez.
Vad tycker ni om Webbshoppen Nelly, har ni shoppat där?:)

Gymma och Luncha!

God morgon!
Jag ska strax möta upp Loll för gymmet, sedan ska vi äta lunch. Mysigt! :) Tyvärr hinner inte jag blogga mer nu, måste skynda här. Men vi hörs senare idag♥

Saknar mina syskon som in i helvete...puhhuu
Hoppas vi ses snart igen..♥

Ska jag slå till?


Hittade en helt underbar klänning precis, tänker på balen/studenten!
Vad tycker ni, ska jag köpa? nog för att jag köpt en studentklänning (men en till skadar ju inte)

Myskväll!


Har inte mått sådär jättebra idag så det ska bli så skönt med en lugn hemmakväll!
Ikväll blir det mys med nötter, film, skorpor och aprikoser♥

Önskeoutfit!



♥ Topp - Asos
♥ Kofta - Gina Tricot
♥ Jeans - Bik Bok
♥ Rosett - Vivistyle.se
♥ Klocka - D&G
♥ Armband - JC
♥ Converse

Vem är du?


Åh va kul att du tycker det, tack så mycket:)♥
Men måste du vara anonym?! Jag gillar inte att få anonyma kommentarer, hihi x)

Nya mål!

Hej bloggen!
Idag har jag haft ett fullspäckat schema, från halv nio till ett var det skola. Det var jättekul idag, slingade och klippte en jättego tjej, hon blev jättenöjd, så hon kommer antagligen tillbaka:) Efter skolan färgade jag mitt eget hår (utväxten bara) sen gick jag lite på stan och sedan till gymmet. Jag har slått vad med Andreas om att vi inte ska äta godis och gå ner 4 kilo på en månad, och det ska jag såklart klara, hihi.♥

Exempel på vad som är okej och inte okej! hihi
visst ser det bra ut?:)

vivistyle.se


Har aldrig köpt något från den här webbshoppen, men jag måste göra det.
för visst har de sjukt snygga gerejor?:)

Osäker...

Det är så mycket saker som händer i mitt huvud nu... Jag vet inte vad jag vill. Känns som om jag...nää fan! Nu ska jag bara försöka gå vidare. Hoppas ni har en trevlig kväll i alla fall♥

Jag förut, mitt hår ser helt fucked up ut...

Så enkelt fixar du Holywoodsvallet!

Många drömmer om ett snyggt svall, men vem orkar krångla med locktång eller andra verktyg för att få fram ett snyggt svall? Jag tycker i alla fall det är både jobbigt och krångligt att stå och locka håret det tar en evighet (iaf med mitt jobbiga hår) så jag tänkte ge er ett superbra tips på hur ni kan fixa det snyggaste och enklaste svallet! Fint till både vardag och fest:)


♥Tvätta håret med shampoo och balsam
♥Massara in en leave in creme  håret (tex lockcreme)
♥föna håret, nästintill torrt
♥Dela håret i två delar
♥Tvinna vardera delalar till knutar och fäst med spännen (tex hårnålar)
♥Antingen kan du föna på dessa knutar eller låta de självtorka helt
♥Låt de sitta ett tag
♥Släpp ut de tvinnade knutarna, dra fingrarna igenom och "ska skaka ur lockarna försiktigt"
♥spraya en massa :D

Enkelt va? Ja jag tänkte väl det, hihi! så nu får ni prova!
Vill ni ha tips på andra frisyrer eller annat frisörrelaterat är det bara att kommentera svarar på allt! :D




Onsdag!

God morgon!
Idag är det onsdag och det innebär att jag börjar sent, gött! Nu på morgonen ska jag plugga lite har jag tänkt, sedan stan ett tag och tillsist skola. Om en liten stund lägger jag upp ett frisytips, så det får ni inte missa!:D

Jag - bild från igår, men varför ser jag så ledsen ut för ;(

Hemklickad!

Har precis fixat en av de tre klänningar jag ska ha till sutdenten:) Det blev en vit med rosett, den känns verkligen Jennie så jag kunde ju inte låta bli, hihi!


Visst är den underbart söt? Älskar rossetten och den djupa ryggen!
Har ni (som tar sutudenten i år) köpt klänningar än?

Min Kalender♥

Här är min fina Kalender som jag precis fått hem! Jag är super nöjd:D
Tack så jättemycket tryckdig.se

Visst är den fin? och mycket praktisk vill jag lova, hihi :)
Nu ska jag städa en massa här hemma vi hörs senare! Puss

Sneak peak!

Tror ni jag är glad eller?! Idag fick jag min almanacka som jag designat helt själv, blev superduper nöjd! Lägger upp bilder på den strax. Det var skitkul i skolan idag förresten, vi fick klippa med kniv :D svårt var det, men rikitigt kul ändå!



Jag vet att jag ser skitrött ut på bilden och det är jag också! hihi X)

Mina favoritparfymer!


Jag bara älskar cocosparfymen från Yves rocher, D&G (light blue) och Viva la juicy!
Vilka är era favoritparfymer?:)

Tre "måsten" jag inte kan leva utan!


Alla har väl sina skönhetsprylar man inte kan leva utan? x)
För mig är det, lipsyl, bodybutter och cover all mix!


För fortfarande jättesjuk mcyket värre nu än var det var i skolan förut"/
Men men, snart ska jag lägga mig och sova bort förkylningen. God natt♥

Jennie svarar på fråga!

Fråga:
Hej!:) jag har hår till lite längre än axlarna, tar hand om mitt hår ganska bra, med bra produkter och värmeskydd oftast! men mitt hår går ALLTID av i mitten av nacken? jag förstår inte varför, vissa säger att de kan va hur jag sover eller att de slits mot ryggstöd m.m.? men har iallfall köpt hårform nu och ska ta vara på mitt hår m.m. för mitt hår har inte växt längre än till axlarna på flera åår!! :(vad tror du kan vara att mitt hår går av och hur ska jag nå högsta effekt med att mitt hår ska växa?

Svar:
Hej:)! Förmodligen har ditt hår slits av pga kragen (på jacka) eller ryggstöd som du nämner. Tyvärr kan inte vissa hår bli längre än till axlarna för att hårstråna är alldess för fina i kvaletén (tunna strån) så att det inte har orken att bli längre, utan att det går av. Jag vet ju inte vad du har för hårkvalité eller om ditt hår är skadat av blekning eller annan kemisk påfrestning. Det bästa är att klippa topparna regelbundet, minska med värmestyling, använda inpackning och byta ut hårsnodden mot en hårklämma. Det finns inte så mycket att göra för att håret ska växa sanbbare, det är i så fall hårform som ger håret extra vitaminer. Lycka till! kram:)


Mysiga koftor från Gina Tricot!


Nu när det är så kallt ute måste man ju ha gott om koftor hemma:)
Dessa kommer från gina och de sjukt snygga!

To my sis!


snart blir sis 20 år, och jag planerar hennes present, jag vet att hon gillar allt ovan hihi x)
Älskar syrrans stil, för visst är den grymt snygg?:)

Topshop


Det var jättelängesen jag var inne på topshops hemsida, och gosh vad mkt fint de fått!
Dessa tre blusarna tycker jag var jättesöta ♥

Svar på era frågor!

hur lång är du?
Jag är 1.68,5 (den där halva cm är viktig, hihi :)

vilken skostorlek har du?
37/38

hur många besökare har du i genomsnitt per dag?
Min statestik pendlar riktigt reajält asså. När jag har varit på startsidan har det varit skitmycket sen går det ner och upp igen. Kan vara rikigt spännande att kolla staistiken faktiskt hihi x)

vad är det bästa med att blogga?
åh det är mycket det! Jag älskar att göra collage av shopping och önskelistor. Men också att man får kontakt med en del bloggläsare, det är skitkul! samt erbbjudanden och tävlingar man får vara delaktig i.

Vad är ditt mål med bloggen? :)
mål och mål.. men jag försöker alltid att hålla min blogg mycket Jennie alltså bara blogga om det jag gillar och det jag tycker är snyggt.

Vilka är din favorit bloggar? :D
Mååånga, alldeless för många för att skriva det här x)

Känner du Mariette? :P
Nej, det kan jag inte påstå. Men hon känner alltid igen mig och och pratar med mig på hennes spelningar:)

Jag skulle vilja veta om du använder ansiktsmask och i så fall vilken? Jag har ganska torr hud och jag har fortfarande inte hittat den "perfekta" ansiktsmasken. Använder du någon bra? Och isåfall vart kan man köpa den?
åå jag har verkligen hittat min favvo, men jag vet inte vad den heter:P Den är värmande och avslappnande. Men jag vet att den säljs på Åhléns och kostar 20 kr! Den måste du prova, den är super.

Hur länge har du haft piercingen i näsan? Gjorde det ont att ta den?
Jag har haft den sedan jag var 14 och ja, det gjorde fruktansvärt ont:P

har du något fritidsintresse? något som du brinner för? tex, sjunga/dansa/någon sport o.s.v? :)
Förr sjöng jag (både i kör och tog sånglektioner) och dansade, men nu gör jag tyvärr inget av det, förutom massa sång när jag är ensam hemma, hihihi. Nu brinner jag för att gymma, hihi!

Hur kom du in på startsidan av blogg.se, vem är det som sätter in inlägg på startsidan?
Hur jag hammnade där? Jadu, jag skrev om ett aktuellt ämne (tex när Britthany Murphy dog) och jag antar att det var chfredaktören här på blogg.se som såg det och publicerade det:) TACK!

Är de här din första blogg eller har du haft andra innan?
Yes, jag har bara haft denna!

varför började du blogga? :) lite konstig fråga kanske, men nyfiken ;)
Jag började blogga för att ge med mig lite av frisörtips, visa det jag shoppat och visa det jag tycker är snyggt:)

Du har sååå fin blogg!
Älskar den och älskar dina tips som du lägger ut. Jag har följt dem och dem funkar perfect. Jag undrar hur lång tid tar det för hår att växa? Asså hur många cm växer håret per månad och hur lång tid? JAg vill ha långt vackert naruligt hår som dej :D
Kraaaam och glöm inte jag älskar din blogg :D <333

Tack sötnos!
Håret växer ca en cm per månad (hos vissa växer håret ännu snabbare) Det är viktigt att hålla topparna fräscha om man vill spara ut sitt hår. Om man inte klipper sig går topparna av och det slitna kryper allt längre upp i strå och tillslut går håret av. Jag skulle rekommendera att ta det yttersta på topparna var 6:e - 8:e vecka! Kolla in andra hårtips här! Lycka till :)

Din blogg äger! Jag älskar den och följer den få ofta jag kan,den är bäst!
Jo,jag tänkte fråga dig om du äter hårform.Jag har rekomenderats att äta det men jag undrar om det verkligen hjälper? Och om det gör det kan det vara farligt att äta FÖR mycket typ 4 gånger om dan? Tack i förhand!/Larissa
Tack så mycket! vad glad jag blir:) Nu till din fråga:
Jag har ätit hårform i ca 1,5 år dock gjorde jag ett uppehåll med dem under en tid. I samband med det tappade jag stora mängder hår (inte pga av att jag slutade med dem, utan annan orsak) så jag vill äta något "starkare" och då blev jag rekomenderad att äta hårkontroll. Hårkontroll fungerar på ungefär samma sätt bara att de inehåller mer  och olika ämnen/vitaminer än vad hårform gör. Hårkontroll har fungerat mycket bättre för mig, skillnaden är betydligt större om man jämnför med hårform (som också fungerade). Hårkontroll ska tas 2(-4) gånger om dagen medans hårform ska tas 1-3 gånger perdag, så jag tror inte du skall ta mer än tre. Men somsagt hårkontroll sägs vara ett lyckopiller får håret så prova det:) Lycka till♥

Lite frågor blev det allt;D hoppas ni blev nöjda med svaren♥

Inköpslista på H&M


Jag gör alltid  inköpslistor hos H&M, för då minsnar jag risken för impulsköp:P
visst är jag smart? hihi x)

Varför jag älskar mariette hansson

Först och främst är hon en otroligt go, snäll och omtänksam tjej. Hon bryr sig om människor runt omkring henne och älskar sina fans. Ännu har inte sammhället "gjort om henne" utan är sig själv och kämpar för sin egen stil och personlighet. Jag hoppas att Mariette för blir den Mariette hon allltid har varit och att hon står på sig. Förutom hennes underbara personlighet, gör hon fantastisk musik. Man kan inte annat än att avguda hennes röst alltså.  Det finns många som älskar dig Mryjet och jag är en av dem, du är helt underbar♥ Vi ses i sthlm, och jag längtar!



Kolla bara hur underbart vacker hon är!♥
Här är en bild på oss


Sjukling


Sitter nerkrupen i soffan och tittar på lite bilder från lovet. Orkar inte göra så mycket mer när jag är sjuk. Egentligenn vill jag ut på party, men jag vet inte om jag orkar det, får se senare!
Vad gör ni ikväll?

Nolita Tunika!

Jag älskar den här Nolita tunikan som jag köpte på Tessie för ett tag sedan. Men den är så svar att matcha tycker jag. Eftersom halva Göteborg har denna tänkte jag fråga hur ni matchar eran? Hitlls har jag haft ett vitt tunnt linne under och lackleggins till (eftersom den är såpass lång på mig täcker den rumpan)

Så berätta gärna vad ni har till detta linnet/tunikan från tessie:)
Och ni som inte har den, köp den på tessie - 400 kr

En önskeoutfit!


♥ Tunika - Nelly
♥ Jeans - Nelly
♥ Jacka - H&M
♥ Rosett - Lindex
♥ Krage - Lindex
♥ Converse - Nelly

Har man tråkigt så har man....



(Lite lik är jag väll, ellervad tycker ni?)
Jag jag vet, jag kanske är en liten tönt, men jag har tråkigt va fan! haha. Sitter och lyssnar på Mariette och leker med stardoll, hihi! Vad gör ni ikväll då?

Filmvinter!


Den här vintern kommer att bli en rikigt biovinter känner jag på mig. Det finns sjukt många filmer jag vill se på bio nu. Bland annat dessa ovan:
♥Instängd 2
♥Snabba cash
♥Daybreakers

småshopping!

Hej allihopa!
stack ner till stan en snabbis för att köpa lite nödvändiga saker! Nu har jag tänkt att plugga ett tag *suck*. Sen ska jag ha spakväll, hihi:D Vi hörs senare!♥

Armbandet var ju inte så nödvändig!
Men jag älskar ju armband :D hihi

Torsdag!


Jag har faktiskt träffat en del på stan som har läser min blogg, sist vat det ju en kille på Kappahl som kände igen mig från min blogg. Också på Arvikafestivalen stötte jag på denna söta tjej.
Så om ni ser mig, kom och säg hej :D

soo Jennie

Medans det snöar här i Göteborg, passar jag på att kolla på lite kläder som jag kommer synas i nu i vår. Det finns massa saker jag vill ha, men det här är typiskt Jennie:

Tunikor - älskar det, så många såna kommer det bli i vår
Mockajackan - tillsammans med en kofta och halsduk kommer bli snyggt
Converse - har gått sönder mina två andra par, så i år blir det att köpa ett par nya, hihi x)
Leggins -  tunika + leggins = sant :P
Armband i massor och rosetter såklart, då kan det inte bli mer jennie

Bad hair day - mössan!


Vad tycker ni om den omtalade Bad hair day mössan?
Jag gillar den förövrigt inte!

Personlig almanacka!


Jag vann tävlingen hos söta Hanna där jag skulle få designa min egen almanacka. Den blev skitsnygg, den kommer hem till mig inom två veckor, spännande. hihih! :D
Vill ni också designa eran egna egen almanacka? Klicka här


Hemma efter Biomys!

Hej bloggen!
Nu är jag hemma efter en mysdag med tjejorna! Middagen var jättemysig, vi åt en jättegod kycklingsallad på café vanilj, efter det tog vi oss till bergarkungen där vi såg skräckfilmen paranormal activitis. Skitläskig var den, jag var så skarjj att jag satt och flabba...haha X) Dom bakaom:"håll käften" hahah! Den måste ni de, eller Ni kanske har sett den? Tack för en toppenkväll tjejer♥

Min fina Vän Louise!:)

På Brogyllen!

Just nu sitter jag och Lollo på café Brogyllen här i Göteborg. Det är så himla mysigt här, så det cafét vinner, hihi. Strax ska vi ta en sväng på stan (hämta lite bilder och så) efetr det  ska vi möta upp felicia för middag och bio. Mysigt, mysigt. Ni får ha det bra, hörs senare!

Jag och Lollo just nu<3

Movietime!

Ikväll blir det ju middag och bio med Felicia och Louise, men vi har inte bestämt film ännu. Antaglogen blir det 2012 eller paranormal activity. Vilken hade ni sett? :)

Tisdag!

God morgon!
Jag har precis följt syrran till bussen nu, hon ska nämligen åka hem idag. Det känns redan så tomt, vi har ju varit med varandra så länge nu...Men snart kommer hon tillbaka:) Idag ska jag träffa Lollo och Felicia för lite plugg, middag och bio, ska bli mysigt:)

Den enda shoppingen jag hann med i varberg i går.
Två bhhåar och ett par trosor.

Har träffat Mariette ännu en gång!

Åsså jag är helt mållös av lycka, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Hon kom ihåg mig! "åh är autografen kvar sedan juldagen" att hon ens lade märke till det gjorde att jag kände mig speciell. Innan vi skulle gå ville hon ta två bilder med mig och jag blev as glad:D Men vet ni vad hon fick mig att börja lipa när hon sa till mig och syrran "taack för att ni kom" Mariette hade tårar i ögonen. Jag är speciell för henne♥ Vi kramades i evigheter...

Vi <3

Påväg till Varberg!

Hej bloggen!
Nu sitter jag och syster på tåget påväg till Varberg. Vet ni vad vi ska göra där? Joo vi ska på Mariettes spelning, hihi X) Min syster och jag är ju helt galna i henne, nog för att hon är bra, men åka Sverige runt ät lite överdrivet, men det gör vi gärna, hihi Älska Mary jet♥

Syrran och jag förut!

Vi åt lunch på Paprika, Mums!

Jag hissar svarta naglar!


Nee jag håller inte med jag älskar svart nagellack! Vad tycker ni? Hiss eller diss?
själv har jag precis kladdat på mina, dock med H&Ms lack...

småshopping!


Hann inte med någon shopping idag pga att jag segar mig så, haha!
Men rostter från H&M och torrschampoo fick följa med!

Mot stan!


Nu ska segarslet jennie sticka in till stan (som hon skulle ha gjort för ett tag sen). Istället för att fixa mig fastnar jag vid datorn och bra musik, haha! Sjunga och dansa i min ensamhet är det rologaste, HAHA! ♥ Förresten ser ni att Mariettes autograf (från juldagen) är kvar på min arm än? Jag får verkligen ine bort den, nog för att det var en spritpenna, men ändå..

Gårdagens shopping!


Här är det jag shoppade igår: en söt kofta och lite armband.
Nu ska jag fixa mig för jag ska in till stan senare, syrran kommer ju och hälsar på :)

Gina Tricot


Detta är verkligen min stil, Gina har också blivet bättre (nu igen) hihi!
Vad tycker ni, gillar ni Gina Tricot?

My day!

Hej allihopa!
Har precis kommit hem till Göteborg efter en lång resa, så jag är rätt trött nu. Förut när jag var på stan i Arvika stötte jag på en söt kille som läser min blogg, kommer inte ihåg vad du hette? (eller jag tror jag vet men vågar inte säga fel hehe). Det var kul i alla fall:) Ikväll vill jag egentligen ut och festa är så jäkla sugen på det, men det blir i morgon i så fall. Nu väntar soffan! Hörs lite senare♥

Me like♥


Lindex vår 2010! Jag blir riktigt shoppingsugen nu:P
Fint va? Jag älskar Ballerinas! hihix)

Snygg Combo!


Skinnjackan (bikerjackan) jag köpte i höstas var mitt bästa köp 2009! Den passar nästan till allting. Har ni något sådant plagg som ni bara älskar? I alla fall vill jag ha där tunikan från kappahl, den är så fin och den skulle passa prefekt till min skinnjacka. Att blanda sött och hårt är ju det älskar ju jag, hihi! God natt

Systrarnas olika stilar!






Jag tycker syrrans stil är jättesnygg, dock inget för mig då jag är alldeless för tjejig!
Vad tycker ni då? vilken stil vinner? hihi

H&M rea!


♥ Krage - 79:- (129:-)
♥ Kofta - 149:- (399:-)
♥ Bolero - 99:- (149:-)
♥ Tunika - 124:50 :- (249:-)

Basplagg är alltid tråkigast att köpa, men ändå måsten i garderoben, så därför är det perfekt att köpa det på rea! Jag har hittat några plagg på H&M som jag funderar på att klicka hem!

Nu är det år 2010

Att göra en årsresumé med bilder skulle ta jättelång tid så jag kan sammanfatta året med text istället. Året som gått har varit mycket jobbig, massa tråkiga saker har hänt, så jag får sammanfatta året som ett dåligt år. Dock i slutet av året blev det mycket mycket bättre och jag hoppas 2010 kommer bli ett toppenår!

År 2010 kommer jag att
♥ Åka till Italien
♥ Ta studenten
♥ Ta Gesällen
♥ Shoppa en massa :D

År 2010 hoppas jag att
♥ Jag kommer få bättre självförtroende
♥ Jag kommer gå ner ca 3 kilo 
♥ Jag kommer få ett bra jobb  (/eller gå make up skola)

RSS 2.0