Gott nytt år!





Gott nytt år mina älskade läsare! Hörs nästa år, puss<3

Onsdag!

Jag har massor av saker jag måste göra inann festen drar igång här ikväll. Jag är hur stressad som helst! Hinner skriva mer sen. Ni får ha en bra dag vidare
puss!

Tävlingen avslutas i morgonkväll!

Någon som vill vinna bra hårprodukter?

Jag kör igång med en tväling igen vad sägs om det? hihi:)

Dessa prudukter kommer från Matrix (curl life) och är super för dig som har lockar eller till dig som vill krama upp lite lockar/vågor. Lockarna blir otrloigt fina. Jag kan inte leva utan denna produkt då jag själv brukar använda den! Samtidigt som gelen/sparyen ger spänstiga lockar vårdar den även håret och står emot frizzighet!

Så tveka inte utan var med och tävla! Skriv bara någon rolig kommentar till inlägget! Lycka till puss


Produkterna är värda 145 kronor styck och kommer från hudoteket.se

Hemma igen!


Åå ätnligen är jag hemma! Denna dagen har inte varit roligt (varken psykiskt eller fysiskt). Ikea var en stor besvikelse, allt var typ slut:P men men lite fick vi med oss iaf. Vet verkligen inte vilken klänning jag ska ha på mig i morgon, har inte bestämt det än. Får kolla på det sen! Ni får ha det så bra så hörs vi, pussar

Vi har laddat upp för i morgon! haha

Denna schablonen ska jag ha i den nya lägenheten:)

Dags att kila

Nu måste jag skynda mig iväg, ska kolla på lägenheten vid ett. Men vi hörs i eftermiddag! Take care<3

Tisdag

God morgon bloggen! Idag har jag mkt att gör alltså, puhh

*Kolla på lägenheten
*Till Ikea och köpa nytt
*Handla mat inför nyår
*Städa inför imorgon

Ska inte köpa så jättemkt på Ikea har jag planerat. Vi har ju dom flesta möbler o så men annnat som alltid går åt behövs. En sak som jag inte har är ett Laptopbord så det ska jag kolla på.

Tre katter!

Det blev tre katter istället för en vi ska ta hand om. Alla tre har ju bott tillsammans så det är ju lika bra att det fortsätter så, för deras skull.

Gizmo & Mizzy

Zimba

Kallt idag

Hej hej! Ska sticka iväg och hämta en katt alldeless strax! Får ta hand om den ett tag framöver. Puss på er<3



Vår!

Hm har äntligen börjat sälja sina vårkläder för i år, hur underbart är inte det? Det är snart vår (bara ett par månader kvar)



Dessa underbara skulle inte jag tacka nej till.

Jag är beroende!

Har precis kommit hem, var somsagt och kollade på Yes men på bio;) Asså ni som inte har sett den, se den! Den var så himla roligt, men hade faktikst inte förväntat mig nåt annat heller, det är ju trots allt Jim Carrey som har huvudrollen.
På vägen hem var ju såklart tvungna att stanna på Mcdonald´s, jag är beroende som många andra. Kanske kan bli ett nyårslöfte att sluta, hmmm? Hihi ska jobba på det!


Söta!

Gud vad jag älskar stylebyestars! Kolla bara dessa söta klänningar:)


Sommar, vinter, vår eller höst? Hmm...

Eftersom jag går frisör tänkte jag dela med mig lite av de kunskaper jag fått. Det är säkert många därute som är lite sugna på att veta vilka nyanser som får dig att se extra fräsch och vacker ut!

Människor brukar delas in fyra olika grupper, sommar vinter, vår och höst. Sommrarna och vintrarna är de kalla grupperna och vår och höst är de varama. Om man har en blå eller rosa underton och blodådrorna ser blåa ut är man kall. Om man däremort har en gul eller gyllene underton och blodådrorna går åt grönt är man varm. Hudfärgen har ingen påverkan på undertonen. Sedan är det dags att ta reda på vilken årstid man tillhör:

Kalla

Vintrar
*starka kontraster mellan hud, hår, ögon
*mörkare hårfärg (undantag finns)
*Mörka ögon
* Du trivs i färger som klarblått och rött
Sommrar
*mjuka övergångar mellan hud, hår, ögon
*jusare hårfärg (undantag finns)
*Ljusare ögon
*Trivs bäst i paställfärger såsom rosa

Varma
Vårar
* Ljusa ögon (grön, blå)
*Inga askiga toner i håret. Ofta linblond el gyllenbrunt
*Trivs bäst i klara men milda färger (rosa, gult)
*Har ofta färg året om, sällan blek
Höstar
*Mörka ögon (brun, mörkt turkos)
*Guldiga toner i håret
*Ofta fråknar
*Trivs bäst i Jordnära färger (mossgrönt)

Vintrar klär bäst i klara färger (rött, blått) cch sommrar pasteller (ljusrosa, ljusblått).  Vårar klär däremot bäst i milda färger (gult, grönt) och höstar i dämpade naturfärger! Man ska alltså välja kläder efter hudens underton.

Det är viktigt att tänka på att man alltid utgår från dina naturliga färger!

Om man väljer fel färger blir om ofta grå, rödflammig, gul och ser ojämn ut i hyn. Blemmor, rynkor och blåheten runt ögonen förstärks. om man däremot väljer rätt färger från sin egen årstid ser man gensat mycket piggare ut. Huden får lyster och ögonens förg blir intensivare. Man känner sig helt enkelt mkt snyggare och fräschare med rätt färg på kläderna, sminkningen och smyckena.

Vinter                       Höst

Jag hoppas att detta kan hjälpa er när ni ska shoppa kläder, nu när ni vet vad ni ska leta efter:) Del 2 kommer läggas upp inom samma ämne, fast då gäller det Make up!
Lycka till nu!






Today



Allt från Gina

Söndag

God morgon kära läsare! Hoppas allt är bra med er. Det är ju lite tungt för mig just nu men jag försöker ändå tänka på annat. Man får ta en dag i taget.
Idag ska jag, pojkvänenn och några vänner gå på bio det blir "Yes Men" hopps verkligen den är bra, har höga förväntningar på den filmen!

Blev lite trött på det röda så nu blir det rosa ett tag:)

Mina nya

Visst är som fina? Inte speciellt höga men ändå en liten klack och snygga detaljer som dragkedjan. Tack Älskling!




Idag ser jag ut såhär!

Har precis kommit hem, har fått ett par nya älsklingar av pojkvänenn:) gissa vad det kan vara?? hihi
Visar dom alldeless strax.

Min nya klänning från Gina

Antikt

Har börjat spana lite på antika smycken, Visst är det fint? Jag gillar inte när det blir too much, men de antika smyckena så blir det alldeless lagom. Ett tips kan vara att rota igenom mormors eller farmors gamla smyckesksrin för där lär du hitta något i den stilen.
Jag kommer iaf satsa på dessa budgetsmycken från bland annat hm och forever21


Godsaker!

Hittade några saker på forever21 som jag jättegärna skulle vilja ha, dom är på rea också hihi:) Nu ska jag lägga mig, men vi hörs ju i morgon. God natt bloggen<3

My new clothes

Hittade inte så jättemycket idag på rean, det var så himla mkt folk. Det mesta jag hittade kom från Gina såklart! Tänkte visa er en del av det jag köpte.





Förutom detta hittade jag en rosa klännig och en annan svart!

Fredag

Hej på er! Har precis kommit hem, har varit och shoppat! Försov mig i morse så jag hann tyvärr inte med något inlägg. Det var så himla mycket folk i stan, helt sjukt. Först var jag inne i stan (Gbg) och sen åkte vi iväg till Allum i Prtille. Tänkte visa er vad jag fick tag på lite senare. Puss

Time to bed

Ska snart lägga mig, hoppas jag kommer få någon sömn i natt. Måste ju ha energi i morgon på mellandagsrean:)
Middan var jättemysigt, vi såg på en bra film tillsammans Wall-E tror jag den hette. Hoppas att ni också hade en trevlig kväll! Vi hörs i morgon, god natt på er. Puss

Puckon

Hur f*n kan man skriva såhär till någon!?
Har folk inget liv?


Detta ska jag kolla efter på rean!


Juldagen!

God morgon får man väl säga:P har sovit otroligt dåligt inatt. Gick o la mig vid fyra och gick upp vi ett idag. Somsagt bloggen har fått lida för att inte jag har mått så bra, men nu så ska jag försöka ta ´tag i det lite. I dag går jag mest runt i min älskade Jucy Couture dress och tar det lungt. Ska iväg lite senare och fira en födelsedag, det ska faktiskt bli kul.

Tänkte visa er en del av mina julklappar, dom jag fick i Arvika har jug tyvärr imga bilder på eftersom dom är kvar där. Jag är väldigt nöjd med mina julklappar önskade mig mest pengar men det blev lite annat också:)



Hoppas ni hat haft en trevlig jul!

Hej bloggen! God jul på er:) Jag har faktiskt haft en ganska trevlig jul med tanke på allt som hänt. Jag har verkligen flrsökt att tänka på annat men det har varit fruktansvärt svårt.

Dagen började med att äta frukost och dela ut julklappar med familjen, sedan åkte jag och Marcus vidare till Götet ( blev väldigt åksjuk så resan var inte så jätterolig) Vi åt en massa god mat  och umngicks med hans släkt. Vi spelade ett jätteroligt spel också med julklapparna, hihi jag fick vad jag ville!

Jaja, det är jobbigt allt det som har hänt men jag hoppas verkligen att allt kommer bli bättre.

Här kommer lite bilder från dagen: (Tänkte visa mina julklappar i morgon)

Jag & Honey


Många klappar




Syrran gillar gröt

Vill du ha fler besökare på bloggen?

Vill du att din blogg ska få mer uppmärksamhet? Klicka här

REAN!

Nu har redan de stora kedjorna såsom hm och gina börjat visa reklam om den årliga mellandagsrean! Är det inte härligt med rea? Kläder som vi köpte idag kan man få för halva priset om ett par dagar. Har ni något speciellt ni ska shoppa på rean? Har kollat in vissa webbshoppar som har startat sin rea. Detta kommer jag titta efter:






Den bästa!

Gillar verkligen denna inpackningen från Keune, det är samma serie som på mitt schampoo & balsam.

Gå gärna in på bloglovin och börja prenumerera på min blogg:) hihi


Idag är det ingen bra dag!

Denn dagen började inte alls kul. Det är inte något som jag kommer nämna i bloggen. Hoppas att allt är bra med er och att jag kommer må bättre sen! Puss&Kram

Många klappar blir det!

Har suttit ett tag med att försöka få fina paket, men det jar jag knappast lyckats med. Hur går det för er, är ni klara med klapparna eller måste ni ut och slåss imrogon? Det känns himla skönt att vara klar med allt nu!


Hemma från K-stad!

Hej! Nu är jag hemma igen, fick med mig en julklapp och sen lite till mig själv, hihi:) Men nu vet jag ju inte vilken klänning jag ska ha på nyår. Köpte en från gina för ett par månader sen en rosa med bar rygg (ni vet säkert viken jag menar), sen fick jag en igår av marcus och så köpte jag en idag. Beslutsångest! Men den jag köpte idag kommer iaf från Gina (har bloggat om den tidigare) Men vad tycker ni om dessa två?









Måndag

God morgon på er! Det är helt otroligt att jag redan är vaken, hihi:) Hoppas att ni sovit gott. Ska strax åka iväg till Karlstad med syrran och pojkvännen på ännu en shoppingrunda! Hoppas ni får en bra dag så hörs vi när jag kommit hem.
Pussar och Kramar jenni <3

Min fina väska från Cubus!

Iron man

Hej allihopa!
Jag och Marcus har precis kommit hem från Sophie där vi såg på Iron man tillsammans med henne och hennes kille! Det var jättemysigt och filmen var ganska bra iaf.  Förresten ni som undrade, Klänningen och väskan kommer från Cubus!


Shoppat!

Vi åkte till Charlottenberg istället, hihi. Det Finns ju inte så mkt shopping här i Arvika. Fick två tidiga julklappar av äslklingen:) En fin snygg klänning och snyggt armband! Själv köpte jag ett nagellack och en partyväska! Vad tycks?




Söndag

God morgon! Idag är det 4:e advent, redan.. det har gått så himla snabbt allting. Idag ska jag på stan och kolla på julskyltningen i Arvika. Kommer inte ha någon julkänsla eftresom det inte är nån snö:( men men jag får göra det bästa av situationen. Vi hörs! Puss&kram

Nyårsklackarna?

Hittade ett par fina klassiska pumps på chique.se Dessa är alltså ett hett tips till er som inte har tänkt på nyårsskor än. De verkar inte vara sådär jättehöga alltså perfekata för partpinglorna!


Nelly is the shit!

Har tänkt att göra en beställnig från nelly nu. Har tänkt att klicka hem detta först och främst:
En urgullig axelbandslös klänng med tyllkjol och en bh utan varken axelband eller något band i ryggen. Perfekt för klänningar med bar rygg!



Ny håracessoar!

Var en sväng på stan förut, det var så hinmla mycket folk överallt så armbågarna hade man använding för idag, haha. Fick med mig en julklapp idag, så nu har jag bara två kvar, tror ja..
Hittade ett liten julklapp till mig själv också, kunde bara inte låta bli. Det blev ett snyggt diadem från Lindex

Lördag

God morgon bloggen! Ja, jag sov ut idag hihi:) Har gått upp alldeless för tidigt varenda dag denna vecka!
Ska strax ner på stan och spana lite i de få affärer som finns i Arvika:P så vi får se hur det går. Ska antagligen klippa lite sen också. Vad har ni för planer idag då? Pussar

Jag o syrran har kul ihop:)

Underbar

Är det bara jag som är beroende av nätshopping? Man har ju sina favoritbutiker på nätet, en av mina är nelly.com!
Hittade denna underbara festklänning med tyll, visst är den fin?

Myskväll

Nu ska jag äta god pizza, godis och se på film med pojkvännen:) Trevlig kväll!
vi hörs senare Puss&Kram

Julklapp

Idag var min sista dag på sköna rum, det var faktiskt lite tråkigt, kommer sakna det så himla mkt... Fick en present med mig, perfekt för mig!
Ett schampoo och balsam från keune:) Tack sköna rum!

Fredag

God morgon bloggen!  Idag är det fredag och det innebär att pojkvänenn kommer till mig idag:) Men riktigt lika kul är det faktiskt inte att sluta på sköna rum, det är så himla roligt att vara där. Men men så är det. Nu ska jag gå snart, men vi hörs ikväll. sköt om er puss!

Ghd

Jag älskar verkligen ghd (good hair day). Stylingtängerna kostar mycket pengar, jag vet men de är värda varenda krona. Håret blir platt (eller vågigt, lockigt), mjukt och följsamt på ett "drag" Plattången håller samma och jämna temperatur under hela plattningen! Ett hett tips alltså, stasa på Ghd!

Här är en fin presentkartong som innehåller:
  • stylingtång såklart
  • värmeskydd
  • två clips
  • hårfön
  • fin matchande vätska
Detta kit kommer från eleven.se

At home

Äntligen hemma! Har på stan ett tag efter sköna rum, sen gick jag hem till gulliga sophie och var med henne ett tag:)
Tänkte ni vill se min nya hårfärg, ganska likt den tidigare bara att det är mörkare nu:)


Torsdag

God morgon! fasen vad jobbigt det var att gå upp en timma tidigare än vanligt idag. Men men det var ingen ide att dra ut på smärtan genom att ligga kvar och ändå veta att man måste upp. Hoppas att ni får en trevlig dag idag. vi hörs senare:)
Puss&Kram


Bloggfight?


Läs artikeln Veckorevyn.com

Coloring

I morgon ska jag färga håret, har verkligen längtat efter det nu! Får gå upp tidigare då jag ska vara på salongen kavrt i nio men det är det verkligen värt:) Men hörrni ni får komma med tips om vad jag kan dela ut som julklapp i bloggen, behöver tips!

Tre

Klänningar kan man aldig få för mycket av så här kommer tre godingar från top shop:)

Röda läppar till julen

Älskar de röda läpparna, jag brukar dock inte synas med så ofta. Dessa tre kommer från make up store fina va?

Onsdag

Godmorgon! Idag har min morfar namsdag, grattis till han:) Just nu sitter jag och äter fruksot och hoppas på ännu mer snö! Är stressad som vabligt, men vi hörs när jag kommit hem igen. Ha en bra dag! Puss&Kram


Söta undies

Jag älskar underkläder, speciellt trosor:) hihi. Hittade tre söta som jag verkligen gillar hos Nelly.com Så ni som ska köpa julklappar till mig, nu har ni ett tips hihi:)

Fransar och naglar

Hej nu är jag hemma igen:) det har varit mycket att göra på saloangen idag, men det gillar jag! På lunchen köpte jag frans&brynfärg och ett nagellack. Ska färga både mina egna fransar och mammas ikväll. Kan verkligen rekomendera denna produkt. Perfekt om man inte orkar använda mascara varje dag, det är bara att böja upp dom sä är der klart!
Men vi kan höras lite senare ikväll.
Puss&Kram

Tisdag

God morgon! Nu sitter jag och äter frukost. Hoppas att ni har sovit gott, för det har jag:) Måste skynda mig lite nu, men vi hörs ju igen när jag kommit hem. Pussar!

Kjol Monki, topp jc

Gravida Thomas

Asså var bara tvungen att blogg om denna artikeln! Det är ju helt otroligt att en man kan vara gravid! Gå gärna in på Aftonbladet och läs hela artikeln, ganska intressant faktiskt!

Tips!

Jag plattar dagligen mitt hår spikrakt, men så fort jag kommit utanför dörren säger det "poff" så är hela håret frissigt igen. Hittade en bra produkt från lee stafford som är en antifrizz spary. För bästa resultat spraya en halv armlängd ifrån håret inann du går ut och det ger dig det bästa paraplyet mot frizzigt hår.

En annan produkt som jag gillar är studio hot straight från Loreal. Den lägger sig som ett skickt runt hårstrået och skyddar mot värme och ger ett mjukt och följsamt hår. Man kan både spraya i vått och torrt hår.
Dessa produkter kan jag verkligen rekomendera. Det passar nästan alla plånböcker!

Äntligen hemma

Nu är jag äntligen hemma, dagen har varit jättelång :/ Men luciatåget var verkligen jättemysigt:) På praktiken fick jag öva lite på permanent, fick lägga på fixervätska och så. På rasten hann jag dessutom att köpa en del julklappar också:)
Alldeless strax avslöjar hag hårtpsen:)
Vi hörs snart ska bara äta! Puss

Jag idag:)

Nu är det bäst att jag kilar iväg till salongen. Tipsar er om två bra hårprodukter senare också, påminn mig om jag glömmer:P hihi. Men ni får ha en underbar dag så hörs vi ikväll.
Puss

Måndag

God morgon, nu är det måndag igen. Idag är det ju praktik som gäller, dagarna går så fort då:) Ikväll ska jag kolla på luciatåg så då kommer jag inte vara hemma förrän vid åtta, men ni klarar er jag lovar:) hihi

Hittade en dösnygg klänning igår på Gina, har faktiskt en likadan fast i rosa, men nu vill jag ha denna:) typiskt mig.

Min iPod räddade mig

Nu är jag hemma i Arvika efter en krånglig resa. Först var det  bil, buss, tåg och sedan bil igen. Men man ska ju inte klaga allt för mycket jag är ju hemma nu iaf:)
Planerar ännu en tävling! Men har inte riktigt funderat ut vad det är ni vi ha, så ni får gärna komma med förslag på julklappar jag kan lotta ut här i bloggen:)
Nu ska jag snart gå och lägga mig, men vi hörs i morgon! Pussar

Läsvärt!

Jag läser dagligen ganska många bloggar och inser  hur fruktansvärt mycket avundsjuka det finns bland människor. Varför prata skit bakom ryggen på andra genom bloggar? Själv tycker jag att det är okej att skriva "fan vad snygg jag är" under en bild, bara för att inte jag kan göra det skulle jag aldrig ta mig till att skriva några elaka kommentarer till denna människa.
Självförtroende är hur bra som helst,önskar bara att jag hade lite mer av det.
Jag bloggar för att jag tycker det är kul och att man kan nå ut till andra människor, inte av någon annan anledning.
Jag läste till exmpel att det var någon som hävdar att stina lee inte är i Thailnad, utan att hon har fakat resan. Varför?! Klart att hon är i Thiland. Hon har ju själv visat bilder därifrån och vem skullle orka lägga ner sig att photoshoppa alla bilder?
Många bloggar bara för att de tror att de ska bli kända och därmed pratar skit för att folk ska prata om dem och därmed
besöka deras blogg. Det är väl upp till var och en vad man ska blogga om men jag tycker heller inte det är okej att skriva en massa skit om andra som har rent mjöl i påsen!


Har dessutom dragit vinnaren! Grattis Christina du är nu kontaktad på mailen (hade tyvärr ingen blogg)
Men ge inte upp ni som ännu inte har vunnit något, det kommer mer julklappar!


 

Söndag

God morgon. Jag hatar att vakna upp och veta att det är söndag. Söndagar är så jobbiga, speciellt idag då jag inte vet hur jag ska ta mig till Arvika.
Kvällen igår var hur mysig som helst, vi såg på tre filmer och drack glögg o lussebullar:) Nu måste jag sätta fart har mycket att göra idag. Hinner kanske att skriva ett inlägg till inann jag åker. Men kom ihåg att det är idag jag drar vinnaren till spetslinnet!! Lycka till ännu en gång till er som har tävlat.
puss!

Blommig kjol MQ, kofta Gina

Läggdags

Nu ska jag gå och lägga mig efter en lång och jobbig dag. I morgon ska jag åka hem tilll Arvika igen, vet inte riktigt hur jag ska ta mig dit än, det verkar nämligen som om alla tågbiljetter är slut:s
Men ni får sova så gott så hörs vi i morgn. Puss

Hittade några mysiga halsdukar förut på Chique.se


Lördag

Förlåt för dålig uppdatering, men jag har verkligen inte haft tid. Jag hade tänkt mig en mysig dag med pojkvänenn på jul på liseberg och julklappshoppa, men så blev det verkligen inte. Hoppas att ni har haft en roligare dag än vad jag har haft. Det är ju lucia idag också.
Men ni får ha en trevlig kväll så hörs vi senare:) Puss

Mysklänning från Gina

Fin till natten

Har hitatt några riktigt fina nattlinnen från forever21 såklart:) Själv tycker jag att det är lika viktigt att vara fint till natten som på dagen. Så dessa godningar skulle inte vara frl att få i julklapp.
Nu ska jag hoppa i säng. Vi hörs i morgon. God natt pussar

Götet

Nu sitter jag vid datorn igen, var inte hemma på jättelänge... Alla ser väl på idol nu förstår jag men men. Jag tänkte att jag drar vinnaren till linnet på söndag då jag är hemma i Arvika. Skickar det dirket till vinnaren då istället. Så nu har ni ett par extra dar på er ni som inte har varit med och tävlat!
Hoppas att ni har haft en bra dag,  min har varit lite stressig men jag överlever ju, hihi:)
Här kommer lite bilder från när jag och syrran bakade lussebullar för ett par dar sen.












Fredag

God morgon! Packar för fullt ska ju åka till Götet (igen) idag, direkt efter praktiken. Jag kommer tyvärr inte kunna uppdatera förrrän jag är hemma ungefär vid åtta ikväll. Ne nu ska jag platta håret!
Ni får ha en underbar dag allihopa! Drar vinnaren till linnet så fort jag kommit hem!
Puss&Kram Jennie

Storleksskillnad

Juklänning

Är det bara jag som inte vet vad jag ska ha på mig på julafton? Jag har verkligen ingen aning. Jag vill inte ha en för fin klännng, men den får ändä vara lite finare än vardags.
Här är två från Forever21 som jag gillar.


Hemma

Nu är jag hemma igen, efter isbanan hem:P Det var så halkigt, jag såg faktiskt ett par stycken som ramlade i backen bara på den korta biten jag har hem. Det har snöat hela dagen här och det ät hur mycket snö som helst:) Mysigt.
Blev snyggt sminkad idag på salongen det var lite kul faktiskt:)

Vad roliga rim jag har fått på kommentarerna till "dags för nästa tävling"  Fortsätt så det uppskattas:) hihi
Drar somsagt vinnaren i morgonkväll!
Ha det så bra så hörs vi senare puss

Torsdag

God mrogon! Tittade ut genom fönstret så fort jag vaknade och såg en massa massa snö! Mysigt tycker jag men det blir samtidigt mycket problem. Men men mysigt är det iaf:)

Glöm inte bort tävlingen hihi:) Lycka till
Vi hörs när jag kommit hem i kväll
Puss på er!

Snö!:)

Dags för nästa tävling!

Ja då var det dags för nästa tävling, hihi:) Denna gången lottar jag ut ett spetslinne. Dett är såklart helt nytt!
Skriv bara någon rolig kommentar så är du med och tävlar:) Vinneren drar jag någon gång på fredag!
Kom ihåg att skriva ner den mail i själva kommentaren om du inte har någon blogg.
Lycka till!

Onsdag

God morgon! Har faktiskt sovit hela natten, skönt. Bra att vara utvilad inför långa dagar. Testade lite nya hårprodukter i morse, kan visa dom senare för er.
Nu ska jag äta frukost, vi hörs ikväll när jag kommit hem
Puss&Kram

Päls?

Funderar på att köpa en päls, hittade två som jag gillade (dock inte äkta)
 
Forever21                                     pinkywebshop

Lugg

Nu klipptes den! Har länge velat ha lugg men inte vågat klippa, men nu så är den på plats:) Hihi
Vad har ni gjort idag då? Jag har mest fått titta på idag, men det är kul och mycket lärorikt det också:)
Och förresten håller på att planera en till tävling nu, det låter väl bra??
Nu ska jag hämta syrran på kören. Ha det så bra, vi hörs
Pussar

Tisdag

God morgon!
Detta får bli ett kort inlägg måste springa iväg till salongen nu. Men ni får ha en underbar dag så hörs vi när jag kommit hem ikväll:)
Puss och Kram Jennie

Vinnaren!

Vinneren av tävlingen Blev http://colorelle.blogg.se/

Grattis!

Drog vinneren på slumpmässigt så det har inget med själva kommenatren att göra. Kommer att ha ännu en tävling lite senare i veckan också så ha koll här i bloggen:)

Gå gärna in och kolla på hennes blogg förresten:)

 


Mini plattång

Dagen har varit jättebra idag, roligt att få vara på salong:)
Köpte med mig den minsta plattången jag någonsin sett. Köpte den nog för att den var gullig, kanske inte direkt har någon användning för den just nu.
Eeftersom den är så liten är den bra till korta hår exempelvis killar, eller luggar. Om inte jag har någon använding för den kanske min kille har:) hihi.
Den blir din för ca 250 kronor!

Sista chansen för er som vill vara med och tävla om spetstoppen, Drar vinnaren om en liten stund. Lägger upp namnet eventuellt bloggen på personen som vann! Lycka till alla som har tävlat!


Den är ca 1,5 dm (alltså inte stor)

Lunch...

Nu är jag hemma igen, har precis ätit lunch:) Fasen vad klockan går snabbt måste rusa igen.. jaja här får ni en bild på mig från idag:) hihi
Ha det bra! Pussar
Ps. Drar ju vinnaren sen, hihi:)

Måndag

God morgon! Idag är det praktik som gäller:) Det är långa dagar går från 10-18 men man lär sig fruktansvärt mycket. Hoppas att ni får en bra dag så hörs när jag kommit hem ikväll.
Glöm inte bort tävlingen:) Drar vinnaren ikväll någon gång
Lycka till! Kramar

Klänning från Kappahl

En julklapp till en läsare!

Eftersom jag har fått väldigt många besökare under de senaste dagarna tänkte jag lotta ut den populära spetstoppen Från Gina Tricot. Den är självklart helt ny! Glöm inte att skriva er e-post i kommentaren om ni inte har någon blogg.
Kommentera bara detta inlägget så har du chansen att vinna en julklapp till dig själv eller en vän:) Lycka till allesammans!
Drar en vinnare i morgon kväll.


I Arvika

Hej, nu är jag äntligen hemma i Arvika:) skönt tågresan var inte rolig, men fick sittplast iaf.
Hoppas allt är bra med er! Ska fika med familjen nu, lussebulle blir det
Kramar Jennie

Söndag

God morgon! Ska strax iväg till tåget, ska somsagt åka till arvika idag. Alla biljetter med sittplats var slut så jag får räkna med att stå upp i tre timmar med hur mycket pakning som helst....
Men man vet aldrig det kanske finns någon hjälte som går av tidigare än vad jag gör:) Vilket problem jag har eller hur.
Idag är det ju andra advent men jag kommer inte kunna fira det idag heller tyvärr:(
Men men ni får ha en trevlig söndag så hörs vi när jag är i Arvika:)
Puss&Kram

Snälla Snälla Tomten

Gjorde en till önskelista, kan göra hur många som helst ju hihi:)
Detta kommer från chique.se


  • Tofflor
  • Benvärmare
  • Ankelboots
  • Necessär

Julklapp till mig själv!

Man måste ju få skämma bort sig själv i bland också tycker jag, så därför köpte jag ett mysig pläd och matchande tofflor till mig själv såklart:) hihi.
Blev en hel del juklappar på den korta tiden, men man orkar inte vara på stan för länge nu när alla är och handlar julklappar.
 
Min mysiga pläd..


Och mysiga tofflor:)

Lördag

God morgon! Jag har gått och blivit störtförkyld, jag som inte skulle bli det attans också. Men man får väl knapra extra vitaminer nu då helt enkel. Alldeless strax ska jag och pojkvännen in till stan och köpa lite julklappar, spännande:) hihi
sitter och funderar på om jag kaksnek ska klippa av mig håret. Har varit sugen på det ett tag nu, men jag älskar ju långt hår också. Vad tycker ni att jag ska göra?
Men vi hörs när jag har kommeit hem igen!
Ha en bra lördag Puss Jennie

Mitt långa hår

Dagens

Har tyvärr inte kunnat uppdatera så mkt i dag. Har för det först inte mått så bra och nu på kvällen var vi med några av pojkvännens kompisar. Hoppas att ni har haft en trevlig fredagskväll:) Här får ni en bild på mig från idag (jag vet att jag ser sjuk ut, min kamera funkade inte som jag ville)

Klänning och spetstopp Gina

Barbie

Har ni sett Barbiedockorna som designats av tjugo svenska kända kvinnor? Dockorna säljs på tradera och pengarna går oavkortat till barncancerfonden. Dockorna är helt unika och återspeglar kvinnornas personlighet. Alla dockor är jättefina och helt olika varandra. Tänkte visa er vilka jag gillar mest:)
Dessa tre dockor är designade av Carolina Gynnig, Victoria Silverstedt och Blondinbella. Dockorna står utställda på gallerian Souk i Stockholm.
                            
                                         



Fredag

God morgon! Äntligen fredag och det innebär att det är sista skoldagen för detta året:) Börjar ju min praktik på måndag uppe i Arvika. På salongen går tiden mycket snabbare och man lär sig otroligt mycket på att våra där.
Ser inte alls fram emot denna dag vi har ju somsagt de tråkiga lektionerna svenska och engelska som är hur långa som helst.
Men ni har ha en underbar fredag så hörs vi senare!
Puss & Kram Jennie

Nyårsblåsan?

Jag vill ha denna klänningen på nyår, men det är bara det att alla kommer att ha den! Är det någon som kan gissa vart den kommer ifrån??:P
Får se om jag köper den eller ej. Den är ju så snygg iaf:)


Liseberg!

Hej hur mår ni?, Jag mår sådär, är alldeless stelfrusen efter lisseberg. Jag har ju somsagt aldrig varit på Jul på Liseberg, men det var verkligen jättemysigt och något jag måste göra igen.
Dagen började med egen hårvård i skolan då jag färgade håret på Louise:) Resultatet blev ascollt med tre olika
ljushetslägen:)
Här kommer lite bilder från dagen:






Torsdag

God morgon!
Var det någon mer än jag som knappt orkade gå upp i morse?:P Men nu sitter jag hår iaf, hoppas jag blir piggare mot dagen. Jag har en rolig skoldag att se framemot så varför skulle jag inte vara på bra humör egentligen. Jajja. Här kommer en bild på vad jag har på mig idag:)  Ni får ha en underbar dag så hörs vi senare
Kramar!     






















Skjorta Rut m.fl, leggings Gina, väska LV

God natt!

Nu ska jag snart hoppa i säng. ska upp tidigt i morgon börjar redan 09.00. I skolan ska vi först ska vi ha egen hårvård, sedan ska vi till Lisseberg med klassen:) ser verkligen fram emot det. Har Aldrig varit på Jul på Liseberg med de flesta säger att det är jättemysigt och jättefint:)
Hinner uppdatera innan jag sticker till skolan, men undertiden så får ni sova så gott!
Pussar och kramar Jennie

Tråkigt Arbete...

Har suttit med mitt tråkiga engelskarebet nu ett par timmar, fattar inte ett piss. Får väl ta tag i det i morgon, dagen innan det ska lämmnas in, bra Jennie! Hoppas att ni har det roligare äm mig. Ska hoppa in i duschen nu, ska lägga en återfuktande ansiktsmask också:) Sedan ska jag äta lasagn, mm:)
Ni får ha en trevlig kväll
Kram Jennie

Recensioner av 3 olika foundations

Jag byter foundations som jag byter underkläder, nästan i alla fall hihi. Tänkte skriva lite om de tre jag har använt på sistonde.

Mabyline matte mousse: Har använt denna till och från i flera år.  Själv tycker jag att den passar bäst till dom som har en bra hy från början då den inte är heltäckande. Perfekt på sommaren då man inte vill ha för spacklat resultat. Lättapplicerad och billig. Ett minus med denna produkt är att den kan lägga sig i små veck om man har väldigt torr hy.


Max factor Age rewiev: Denna produkt är super nu på vintern då man ofta får lite torrare hy. Den är i flytade form och går lätt in i huden. Man får verkligen lyster av denna produkt och känner sig fräsch. Produkten är inte helteckande så om man har problemhy kan det vara bra att även använda sig av en concealer.

Max factor Facefinity (foundationspuder): Denna foundation är en av mina favoriter. Om man vill ha ett heltäckande resultat kan man köra med en tunn flytande founadtion innan och sedan denna utan att
det ser kakigt ut. Ett extra plus för solskyddsfaktor 15 och den snygga designen.


Hoppas detta kunde hjälpa er lite, själv tycker jag inte att det är så speciellt enket att hitta favoriter, det finns ju en hel del märken med olika produkter. Vissa är bätter än andra, men kom ihåg att de dyrare inte behöver vara bättre. Jag kör nästan alltid på budget. 

Onsdag

Hej Bloggen! Sov jättelänge idag så det är därför jag inte har kunnat uppdatera förran nu. Mår lite bättre idag iaf Kanske förkylningstabletterna hjälpte? Eller så kanske det var min inställning om att jag inte fick bli sjuk just nu.
Här i Götet är det regningt, hoppas att ni har det bättre väder snö kanske?
Idag börjar jag kvart i två och skutar vid fyra fem någongång så det är ingen lång dag idag. Skönt!
Kanske hinner uppdatera innan jag sticker hemifrån, men annars så får ni ha en riktigt bra dag:)
Puss Jennie

Plyschtights Gina och topp Vero Moda

Nej, nej

Det är inte sant. Jag börjar bli förkyld igen, räcker det inte med magkatarr? Känns som om jag har feber och har ont i kroppen. detta är inte bra. Har proppat i mig en massa förkylningstabletter det senaste men är skeptisk till dessa. Är det någon som har några huskurer?? Allt välkommnas:) Får nämligen inte bli sjuk nu. Går ju frisör och då kan man inte vara borta mycket...
ska krypa ner i sängen nu, men somsagt om ni har några bra tips för att lindrigt komma unden förkylning så kan ni ju bara kommentera:)
Ni får sova så gott kära läsare så hörs vi i morgon
Puss&kram Jennie

Hjälper verkligen detta?

Hårtips

Vem skulle tacka nej till ett långt, naturligt glänsande hår? Inte jag i alla fall. Jag har verkigen misskött mitt hår. Det är hur slitet som helst. Jag harnämligen  slarvat med värmeskydd, Plattångat håret för ofta och tvättat det för  ofta. Under det senast året har jag verkligen försökt att ta hand dom mitt hår så jag tänkte ge er lite tips för att få ett frsikt hår:
  • Tvätta inte håret för ofta 2-3 gånger i veckan räcker gott och väl. Om man känner att man har på gränsen till fett hår kan man använda sig av ett torrschampo (tex Lee stratford)
  • Använd alltid värmeskydd just nu har jag ett fårn Matrix (sleekserien) det är faktiskt en av mina favoriter.
  • Borsta ej håret när det är blött. Kamma försiktigt nerifrån och upp.
  • Lägg en vårdande inpackning en gång i veckan. Själv använder jag en från Keune (hair repair).
  • Ät hårform! Det stärker håret, gjör det glansigare och det växer snabbare. Jag har ätit de i 3 månader nu och är supernöjd. Håret har börjat växa riktigt snabbt och naglarna har blivit mycket starkare.  
  • Låt håret självtorka. 
  • Glöm heller inte bort saxen!:)


En hårformsburk kostar ca 130 kr med 100 tabletter





Krångel!

Mina inlägg med bilder kommer inte upp här på bloggen:( vet att andra också har haft problem med det idag. Men men hoppas det kommer ut lite senare då.
Hoppas eran dag har varit bättre än min, jag vaknade på strålande humör menm det gick snabbt över. Mår inte alls bra nu, är stressad över mycket som exempelvis skolan och allt runt omkring det. Jag vet att andra har det mycket värre än jag, men man ska ju inte heller jämnföra sig med andras problem.
Nu ska jag plugga lite...igen.
vi hörs senare! Puss

Slutsålda?

Är det någon som vet var man kan få tag på dessa paljettleggins? De är helt slut på varenda bik bok affär i hela Sverige och de verkar de vara på Top Shop också.
Men om det är någon som vet någon butik som säljer detta så skulle det vara snällt om ni kunde säga till:) För visst är  dom snygga?:)






Tisdag

God morgon!
Det är verkligen helt underbart med sovmorgon, sov till halv tio idag:) Så nu allesammans är jag  utvilad och pigg:)
Idag har vi buffertad i skolan som sagt, tror jag ska öva på svinrygg, missade nämligen det förra gången. jaja får se vad det blir det är ju så mycket man vill göra också:)
Men ni får ha en underbar dag så hörs vi senare! puss

Min nya kjol från minki och spetstopp från Gina

Boston tea party

Glöm inte bort Boston tea party alldeless strax på 5:an, har nämligen hört att det ska vara extra bra idag, hihi:)
Antingen hörs vi i morgon eller senare ikväll!
Puss bloggen!


Ugg

Är fortfarande sur över att mina drömskor från Ugg Australia inte passade :(  De skulle ha varit perfekta för mig nu i vinter, ååå. Liknande på brandos.se kostar ca 2000 kr
Orkade inte skicka tillbaka dom heller då det kostar. Så har bestämt mig för att sälja mina skönheter, antingen blir det tradera eller blocket. Tänkte bara fråga mina läsare först om ni hade något intresse för att köpa dom. För mer information kommentera detta inlägg!
Puss & kram Jennie

Uppdatering: det är storlek 8 som motsvarar 38:a, men jag tycker dock att det var en stor 38:a eftersom jag vanligtvis har den storleken.

Nytt i garderoben

Hemma igen!
Trodde jag skulle sluta fem idag, men läraren var snäll och släppte oss tidigare. Jag ville egnetligen bara vara kvar och skapa snygga frisyrer, men kan göra det i morgon istället då vi har buffert dag!
Efter skolan gick jag och Louise en in på Monki i femman där jag hittade en jättemysig kjol:) var ju inne på cubus också innan skolan, men hittade inte det jag ville ha så det blev ingen shopping där inne inte.
Ska äta lite mat nu, thai blir det . Vi hörs senare! puss

Min nya kjol från Monki

Måndag!

God morgon! usch vilket oväder jag vaknade till här då. Bara regn och blåst, jag som hade hoppats på snö:(
Skönt med sovmorgon idag iaf, börjar inte förrän klockan ett. Funderar dock på att åka in till stan lite tidigare ska nämligen spana lite på cubus hade jag tänkt mig. Men vi får se hur det blir med det.
Måndagar är nästan roligast i skolan då vi har styling, ibland får vi göra vilken frisyr vi vill och det gillar jag:)
Hoppas att ni får en bra dag, så hörs vi senare
Puss Jennie

RSS 2.0