Underbar kryssning

Hej allihopa!
Sitter på hotellet Skandic Malmen och efteterfestar (efter kryssningen) lite innan det blir Kolingsborg. Vi kom hem till Stockholm i ett helt stycke och båten varken störta eller sjönk. Vilken tur, puhh. Vi har haft en grym kryssning, med mycket party, bra musik och helgalna människor ;)
Torsdag
Precis färdigfixade inför kvällen
Mari och Jessica vid buffén
Efter middagen förfestade vi innan det vardags för kryssningens höjdpunkt, Mary-jet!
Puss Mari
Helt underbar spelning
Vi dansade och sjöng som aldrig förr:) Jättebra spelning!
Härligt gäng! stjärtbra......
mina fötter svullnade upp tre storlekar...hoppade, dansade och sprang runt i dessa 13 centimetare från 7-5 på morgonen..Notera "kladdet" på fötterna! hehe
Hytten, sov inte mycket...däckade och vaknade panikslagen.. Min jobbiga klaustrofobi tog över..kolsvart och jag tog mig inte ut
Fredag
Vaknade upp någon gång på förmiddagen bakis men ändå rätt pigga. Vi tog oss ner och käkade frukostbuffe, mums! vi var dock inte de enda som var trötta, Mariette och Alisa var också trötta efter en lång partynatt, men det är ju inte Gay-kryssning varje helg eller...?;)
Jag och jessica innan frukost
Vaknade till efter morgonkaffet ;)
Några timmar efter frukosten blev det fika!
Man kan aldrig få för mycket kaffe :)
Klaustrofobisk korridor..nästan som halmstad arena, haha!
Hoppas ni har/får en grym valborg.
Nu ska det dansas:) puss!

På vapiano

Hej allihopa!
Nu sitter vi med pappa på hans favvo ställe, Vapiano. Här har vi varit ett antal gånger. Och gud så gott det är här. Strax ska vi hoppa in i Taxin som kommer och hämtar upp hos, de tar oss till Värtehamnen där båten avgår ifrån. Idag har Vi shoppat lite, varit lite med pappa och promenerat. Om jag hinner uppdaterar jag på båten. Annars får ni ha en grym torsdagkväll. Nu: Kryssning! :D
pasta Funghi, mums!
Jag och jessica på Södermalnstorg!

Hemma i stockholm

Hej allihopa!
Nu ligger jag i sängen här i Stockholm, har precis ätit en mycket god kycklingsallad. Det första jag såg när jag hoppa av tåget var regn så jag tänkte ähh, inte ska väl jag gå i detta? Så vi hoppa in i en taxi..Inte för att det är så långt och gå, men det är jobbigt med vita skor och regn + väskor..det går inte ihop. Nu ska jag packa om lite i väskan och sen blir det att sova.
Natti natti, vi hörs i morgon!
Jag i taxin, väntar med spänning att få prova min Ghd ^^
Stockholm by Night!
Nu blir det nana, god natt på er!

Titta vad jag köpte idag♥

...En stylingtång från Favoritmärket GHD♥
Kostar 2000 Kr (rätt dyr. Men jag köpte den på salongen och fick lite rabatt!)
Finns att köpa här bland annat!
Bästa Plattången man någonsin kan äga!
Man kan locka och våga jättefint med den!

Folk börjar undra var jag bor?

..Då kanske det är på tiden att fundera över det själv. Har varit så otroligt mycket i Stockholm och Halmstad på senaste och även på andra platser såsom Arvika, Gävle och Malmö. Jag vet ärligt talat inte vart jag bor längre..eller jo. Har min egen lägenhet i Gbg, mamma och pappa bor i arvika + att vi har en egen lägenhet i Sthlm. Jag älskar att resa och alla resor bidrar med så himla mycket skojj. Det uppstår nästan alltid problem på våra trippar, men vi lyckas alltid all lösa dom. Även fast det bli mycket tårar så ha vi det så himla kul tillsammans..Jag kommer fortsätta att resa ett tag till och jag ser fram emot precis allt. Nu sitter jag förövrigt på tåget påväg till Stockholm. Det är ju förtusan kryssning i morgon för er som missat det! Det kommer bli så kul. Men jag säger som syrran, glömde jag byxerna sist, måste nog hyttnumret stå i pannan på mig annars blir det inte bra haha! Vi hörs senare. puss!

Tänk om vi störtar med båten!?

Syrran och Mari har precis lugnat ner min rädsla för att störta på kryssningen. De har förklarat att det är ganska svårt. Nu när oddsen är så låga för det känner jag mig rätt lugn och OM vi skulle störta skulle Mari stötta mig. Nu blir det salongen ett par timmar innan jag hoppar på tåget (hem) till Stockholm. puss!

Så jäkla klockrent Mariette

"vad fan hände"

Packning pågår..

Hej allihopa!
åh vilken dag, har haft hur mycket som helst att göra. Direkt efter skolans slut (vid sex) klippte jag Marcus, sen städade jag här hemma, la en toning på mig själv + ansiktsmask! I morgon går mitt tåg till Stockholm inte förrens vid sex,  men innan dess blir det salongen. Nu ska jag packa och sen blir det soffan och tv. Trevlig kväll. puss på er:)
En bild från i lördags.

Mot skolan!

Skulle upp klockan halv sex i morse, men vet ni när jag vaknade? Klockan nio. Trots 5 alarmklockor och att både mamma och Louise hade ringt vaknade jag inte. Inte så konstigt med tanke på att jag somnade runt fyra plus att jag är sjuk, men ändå. Men nu är det dags för mig att sticka så jag inte missar den sista lektionen. Vi hörs ikväll när jag slutat. puss!

i´m looking forward to it

En bild från på mig och Mariette. Från Halmstad den 19/3 :)

Min kryssningsoutfit


Mariette i tidningen Entré

Läs hela tidningen här

Vad är oddsen?

Ibland känns allt så himla menat..Jag får verkligen den känslan när det är något sånthär som händer. Jag kan fortfarande inte fatta att det är sant?! Hur stora är egentligen oddsen? inte alls stora får jag lov att säga. Fy fan va kul! hehe :) Nu ska du få höra detta!

Måndag!

Ingen kan lura mig, inte ens Majsan, det ÄR måndag! hehe. Nu blir det en sväng till skolan eller sväng och sväng kommer vara där hela dagen fram till sex. Hoppas ni får en toppendag så hörs vi ikväll när jag är hemma. puss!

Strax kryssningsdax!

Det närmar sig gaykryssningen och jag längtar. Har funderat på vad jag ska ha på mig och äntligen har jag hittat något jag gillar ur min garderob. Syrran däremot har lite mer problem med att hitta kläder så jag har hjälpt henne lite på traven.
Fy fasen vad kul vi ska ha. Först 24 timmars kryssning sen efterfest på det!
Det gäller att sova ut den här veckan alltså för trött kommer man va.
Detta (eller något liknande) tycker jag att sis ska ha på kryssningen.
Förresten vill ni se vad jag ska ha på mig? :)

Just like a dream and it became reality...

Sagt hejdå till till familjen och det trygga ännu en gång. Det känns så konstigt att höra pappa säga "ring när du kommer hem". Jag bor faktiskt inte hemma (i Arvika) längre, det har jag inte gjort på tre år. Jag bor själv och får ta hand om mig själv helt och hållet i en storstad som jag egentligen inte är van vid. Dessa tre åren har bara flugit iväg och jag kan inte fatta att det snart är slut. Snart ska jag flytta igen, denna gången kommer jag utvecklas ännu mer och få ännu fler utmaningar och kanske ännu större?. Men det är ju då man utvecklas som person. Livet är fullt av utmaningar och jag lyckas (hitills) tackla alla väldigt bra. Jag är ung och singel, klart jag ska testa på olika saker. Jag är inte bunden till någonting och Göteborg finns alltid kvar för mig. Jag kommer gå min egen väg och inte bry sig om vad andra tycker och tänker. Jag kommer alltid ha i bakhuvudet att falskhet och elakhet grundas på avund och ingen ska få trycka ner mig.

Satt på en sten vid en sjö i Arvika.. (video)


Framme i Arvika

Åh vad jag hade velat vara i Karlshamn just nu, men tyvärr så kunde jag ju inte och det vet du!
Är förövrigt (hemma) i Arvika nu och har precis kommit hem från middag med pappa. Nu ska jag klippa mamma och hennes kompis:) Hoppas ni får en trevlig kväll kära läsare!
Lycka till ikväll!

I´m traveling again

Har precis käkat frukost samtidigt som jag pratar med syrran på facebook. Idag ska det resas igen, mitt tåg går om en timma så jag måste skynda mig. Men kan ni gissa vart jag ska idag? :)
Idag känner jag mig sjuk. Halsont, ont i kroppen och febrig...
Hoppas ni får en bra dag. vi hörs senare!

Nya armband!

Dessa två armband föll mig i smaken.
Någon som verkligen förtjänar det ska få dem♥
Carpe Diem - Hope - Love -  Harmony
(köpte två av detta)
Love is kind - Love is patient - It´s not proud- It does not last - It does not envy
Finns att köpa på Raglady (500 kr)


Vad vore livet utan kaffe...?

Ja det kan man undra ibland. Jag hade inte överlevt
Köpte lite fin fina saker på stan förut. de berörde mig så därför fick de följa med:)
Vill ni att jag visar vad jag köpte?

Torsdag!

Hej allihopa!
Älskar vårvädret vi har här i Göteborg, dock vet jag att det snöar runt om i Sverige, ett exempel är Gävle. Stackars syster, kan inte va kul att plocka fram vinterkläderna så här års. Lite senare i eftermiddag ska jag möta upp Louise för sallad på vårt favoritcafé. Supermysigt ska det bli. Nu blir det lite städning här hemma. Usch, fy och blä för dammsuga, men jag är så nöjd efteråt :) Hoppas ni har en bra torsdag. puss!


Mariette på Kunskapskanalen 19/4

Missade ni Mariette på kunskapskanalen i måndags?
Ni kan se programmet på ur play. Klicka här
Otroligt vackra men rörande framträdanden av Mariette!

New Things!

Här nedan är lite nya saker som jag inte visat er. Bland annat lite shopping från Sthlm!
Fick en fin Mary-jet Pin från Emelie, tack! :)

"Hon har en skara som följer henne i vått och torrt"

Majsan summerar lördagen på Kolingsborg:)
Läs det här (majsans blogg)





Malmö över dagen!

Hej allihopa!
Har precis kommit hem efter en lyckad heldag i Malmö. Jag åkte rätt tidigt i morse, men det var ju bara för att jag skulle få ut så mycket som möjligt av dagen. Först var det dags att hitta rätt i den lilla staden, eller lilla och lilla, Malmö är ju rätt stort upptäckte jag, haha! Men efter en ganska detaljerad karta var jag med! Det blev shopping, lunch och lite promenader i staden. Mycket mysigt:)
Hmm okej...aa juste dit ska jag..hmm Hilton? öö
Fina Emelie och jag:)
Fint väder till en början, men vet ni vad?! Det började tro det eller ej snöa senare...
Tack alla som bidragit till denna toppendag i Malmö:) Puss!
Vi ses snart igen :D

På tåget...igen ;)

Hej hej!
Har precis lämnat vackra huvudstaden! Igår morse åkte jag från Stockholm till Gävle för att åka hem till syrran. Vi hade en jättetrevlig dag med promenader, god mat och vin. Gävle är en mycket fin stad, värt att besöka:) Just nu sitter jag på tåget påväg hem till Göteborg. I morgon ska vi ta oss ännu längre ner i Sverige, närmare bestämt Malmö. Vi ska träffa en underbart go tjej för fika, kanske shopping och mys. vi hörs puss!
Synd att man har det där jobbiga kaffeberoendet alltså, Men gott är det!
Tummis syrran! :)
Stockholm är alltid lika vackert. Dock mycket kallt idag!

Bildbomb från helgen!

Hej allihopa, det var ett tag sedan jag skrev. Det beror på att jag har varit väldigt upptagen med olika saker. Som de flesta av er redan vet skulle jag ha åkt Iväg till Italien i veckan, men det gick inte, jag kunde bara inte åka av olika anledningar. Mitt hjärta sa nej! Istället åkte jag iväg till Stockholm i torsdags med syster. Vi har haft det helt underbart tillsammans, massa promenader i gamla stan, shopping, fika och fest. Här kommer lite bilder från dagarna jag varit borta.
Bild från i Torsdags:
Direkt efter att jag hoppat av tåget från Gbg mötte jag upp syrran på
stan för shopping och fika i solskenet.
Bilder från i Fredags:
På fredag åkte vi in till stan ganska tidigt för att ha en heldag på stan.
Vi gick och gick i det underbara vädret, så himla härligt!
Lite shopping blev det också :)
Senare under dagen mötte vi upp Mari som kom från Åland:)
Promenad i solnedgången
Love, love, love, I want your love
Gamla stan
Vacker utsikt
paus efter backen ;)
Bilder från i Lördags:
Lördag dag tillbringades lite på stan och prommenader. Vi tog oss från vår lägenhet i Stockholm till hotellet på Södermalm. Efter det fixade vi oss för kvällen och gick till baren Cobra där vi förfestade med Majsan och Mona. Mycktet trevliga tjejer:) Tack för en toppenkväll!
Handlat lite för mkt gott ;) ...(märkte jag dagen efter)
Vi på Kolingsborg innan stället öppnade (därav det tomma dansgolvet)
Dans och väntan på mary
Ett fantastiskt bra Gig!
Jäkligt snygg outfit må jag säga ;)
Therese är grym på Gitarr:)
Vacker som få
Mary-Jet och bandet! så himla bra!
Bilder från i Söndags!
En mkt trött Jennie efter en partynatt, ont i fötterna och otroligt svullna ögon :(
Vi bodde på hotell från lö-sön, Scandic Malmen på medborgarplatsen!
Utsikt över medborgarplatsen:)
Tack för ännu en fin helg.....och du, det var värt det. Värt varenda minut!♥

Hej då!

...

They don´t know the truth


Packar...

Nu när jag egentligen vill vara ute i det fina vädret packar jag för fullt.
Senare i eftermiddag blir det dock en promenad i det vackra:)

Måste bara visa....

mitt smyckesträd är verkligen överfullt nu. Måste rensas!
Några av favoriterna är plektrumen Juicy armbandet och klockorna:)

spring is in the air!

Hej allihopa!
Tänkte bjuda på två bilder från förra helgen (då jag var i Arvika). Idag kommer jag ta en såndär "fixar-dag". Jag ska till gymmet en sväng, städa lite här hemma, men framför allt också packa! Vi hörs lite senare. hoppas ni får en riktig toppendag:)

Skjort-tipps!

Tänkte tipsa er om denna snygga och bekväma budgetskjorta från Gina Tricot. Den har blivit en stor favorit i min garderob så skynda fynda :D

Min syster betyder allt!

Saknar dig Jessica Larsson!
(bild från karlskrona 28/3)

Halsband!

Detta vill jag verkligen ha!
För visst är det snyggt? :)

Måndag!

God morgon allihopa!
Sitter och dricker morgankaffe nu, mums! Ska aldeless strax dra mig iväg mot skolan. Det blir inte många skoldagar innan man är ledig igen nu ;) Hoppas ni får en bra och solig måndag. Vi hörs!

Önskar jag kunde vara på fler ställen samtidigt..

Bilder från en helt fantastisk kväll, önskar jag kunde få upppleva den igen!
Alla bilder är från när vi var på Kolingsborg den 23/1




Skärp dig!

Har aldeless för lite skärp i min garderob..Men det kanske beror på att det är så tråkigt att köpa? Men nu i vår är det riktigt hett med just skärp så jag får nog se till att skaffa mig lite fler:)

mmm Hotellfrukost!

Åh vad jag saknar hotellfrukosten. Har sovit så mycket på hotell nu och man blir lätt bortskämd alltså, hehe! För visst håller ni väl med mig?
( as god frukostbuffé på frist hotell Karlskrona )
Snart blir det ännu fler frukostbufér, Mums!

Hoppas jag gjort det rätta valet!

Alla dessa val, jag hatar att göra dom. Men ändå är det ett måste i livet. Nästa vecka kommer vara helt fullspäckad. Men av roliga saker. Lite nervös, ja det är jag. Men det ska bli kul att resa.
Jag saknar dig syrran. Låt tiden gå fort, helst jättefort!
Puss puss!

Bilder från dagen

på espresso house
paparazzi
Puss på dig Rickard!
min lilla balkong
beceliboo
Nörden, haha!
tack för en underbar dag!

Min kyl, haha!

Den består till största delen av alkohol, kaffe, och naturdiet^^
Åkte aldrig till Halmstad, får besök därifrån istället :)

Mot Halmstad!

Nu sticker jag iväg till Halmstad. Kom inte och säg att jag reser mycket, haha! Jag är en tjej med mycket spring i benen, men man är bara ung en gång så:) Hoppas ni får en toppen bra fredag! Vi hörs senare. puss!

Juicy Couture

Nytt armband från Juicy Couture! Vad tycks? ♥

Shopping

Hej allihopa!
Har haft det fullt upp idag, efter att jag var klar med megatvätthögen stack jag iväg en snabbis till stan. Fick med mig dessa supersnygga pums hem + lite nödvändigheter. Handlade mat också, alltid lika tråkigt, haha!

Tvättar!

Tur att syrran ringde och väckte mig vid tolv, för jag hade bokat tvättid som jag helt glömt av. haha! så nu springer jag upp och ner med det...har nog aldrig haft såhär mycket tvätt och ändå är alla mina garderober proppfulla. Tror nig jag trott att mina kläder försuinnut, men i själva värket legat bland tvätten..och det jobbigaste med mig är att jag hellre köper nya kläder än att tvätta dom:P

Pain...

Har sån fruktansvärd huvudvärk, det känns som om hela mitt huvud kommer sprängas när som helst..det värsta är att inget hjälper heller. Kanske inte var så smart att träna efter en tuff dag, men jag är inte alltid så smart:( Vid såna här jobbiga tillfällen i livet (som det precis är för mig nu) får jag blicka framåt. Jag har massa roliga saker att se fram emot och det gör mig genast lite gladare, i alla fall för stunden. Tur jag har syster som peppar mig för fullt.
Det ska bli skönt när skolan är över, då kan jag göra precis det jag känner för!
..men innan studenten hoppas jag att mkt förändras

Göteborg!

Hej allihopa!
Gud så skönt att vara hemma i värmen, uppe i Arvika är det hur kallt som helst om man jämnför med här. Hoppas ni har det bra i vårvädret. själv har jag städat hur mycket som helst idag. Nu ska jag bara ta det lugnt, sen blir det att handla mat. Vi hörs snart. puss!
"Come on now try and understand 
The way I feel when I'm in your hands 
Take my hand come undercover  
They can't hurt you now"

I morgon blir det hem till Gbg!

Go kväll allihopa!
Idag har jag inte gjort det minsta, bara pluggat och tagit det lugnt. I morgon lämnar jag familjen och det trygga i Arvika för att åka hem till mig i Göteborg. Kommer sakna alla, men det ska bli skönt att komma hem till sig själv igen:) Då blir det också mer update från min sida ;)!
Hoppas ni får en trevlig kväll, puss!
Det går inte att kommentera inlägget under som ni säkert märkt.
(ingen aning varför, men läsare har påpekat detta)

Wishes

Något jag väldigt gärna vill ha!
blir att kolla på detta i veckan:)

Hoppas jag lyckas övertyga...

...mer bloggning blir det när jag är hemma i Göteborg!
Strax ska jag hoppa i säng. Natti natti!

Måndag!

Hej hej allihopa!
Det känns som helgen aldrig tar slut, är faktiskt lite trött på dessa röda dagar nu...Det var meningen att jag skulle vända"rätt" på dygnet men så blev det inte, halv fyra kom jag i säng i natt. Får väl göra ett nytt försök ikväll då;) Strax ska jag ta en prommenad sen blir det lite jobb med projektarbetet. Hoppas ni får en bra dag! puss
Jag lovar att det blir bättre update när jag är hemma i min lägenhet!
Saknar faktiskt mitt lilla kryp in en massa (lilla och lilla 40 kvm:P )

Planering pågår..

Sitter och planerar lite kommande event med syster nu. Vi har väldigt mycket ideér så det gäller att börja i tid. Hoppas ni haft en trevlig kväll. God natt på er! puss.

Vi ses väl snart hoppas jag...


Last night

God morgon allihopa!
Utvilad är jag i alla fall, gud så skönt. Kvällen igår var jätterolig. Här i Arvika finns det inte så mycket att göra på kvällarna, i alla fall inte på vintern. så vi åkte iväg till Sunne för att lyssna till Calle och dansa lite.
Syrran och jag!
Jessica, Calle och jag (suddig bild, tyvärr)
"är ni systrar på riktigt alltså"
Mycket gott i lougen ;)
Calle var grym på scen!
Riktigt grymt gig!

Påskafton!

Hej allihopa!
Har haft fullt upp idag, har bla varit på stan med systrarna, ätit middag med familjen och hjälpt mamma lite. Nu sitter jag och Jessica här och dricker gott. Ikväll ska vi ut, vi ska iväg en sväng till sunne för att dansa loss till Calle Kristiansson, man får ju passa på när man är så nära ;)
Jag sminkar lillsyrran
Ida och jag
Hoppas ni får en toppenkväll. sköt om er, puss!

Hey i´m Gay, so What?!

...

Prommenad genom Arvika...

Då var man hemma hos mamma igen efter en solig prommenad genom Arvika. Nu ska det ätas påskmiddag och drickas vin, mums! Ikväll ska jag och syrran ut en liten sväng. Trevlig kväll!

Outfit!

Hej hej!
Sitter här i solig Arvika. Känns faktiskt rätt skönt att vara i skogen igen, tro det eller ej:P Självklart saknar jag min stad, Göteborg men dit kommer jag snart igen. Strax ska jag och syrran ut och gå i det soliga vädret. Hoppas ni får en bra dag och en lååång fredag ;) Glad påsk!
Gårdagens Outfit:) (sliten och ofixat hår)
(  Alisas fina tavla skymtas i bakgrunden  )

På tåget!

Go kväll! ;)
Det känns som om jag inte gör något annat än att resa, så länge jag tycker det är kul så är det helt underbart. Dock känns det inte lika kul att veta att man ska åka så långt, men men några dagar med familjen är värt resan. Nu måste jag sluta skriva på grund av min jobbiga åksjuka:( hoppas ni får en toppenkväll. vi hörs, puss!
Jag på hållplatsen för en liten stund sedan!

On my way...

Hej allihopa!
Har precis packat det sista och är strax påväg till tågstationen. Jättemysig lunch med tjejorna, tack! Hoppas ni får en fortsatt solig eftermiddag. Vi hörs. puss!:)

RSS 2.0