Tjejjmässa i Landskrona!

Hej allihopa!
Sitter här hemma och varvar ner med bra musik och gott vin. Det har varit en mycket intensiv dag, men dock så rolig. Jag missuppfattade själva tjejmässan lite haha, eller vad säger du Alisa? Men vi hade kul i alla fall, blev lite känsligt ett tag, men jag fick sagt det jag ville. Tack för allt! Jag hoppas vi ses...Nedan kommer lite bilder från dagen.
självklart var Mariette där och uppträdde
så himla vacker...
Träffade på Reza också! :)

Mot Landskrona!

God morgon allihopa!
Nu sitter jag här och är alldeless strax påväg tiill spårvagnen. ska nämligen till Landskrona med syrran idag. Det kommer bli superkul. Vi hörs ikväll när jag är hemma. Hoppas ni får en toppen dag. puss & kram
Det gäller att föröka se saker positivt, när det är som jobbigast.

Fördans innan mary!

Lilla jag skuttar runt på "scenen" innan det är dags för mary att uppträda;) Lite kul, lite kul!
Man måste ju bjuda på sig själv hehe :)

Vårkänslor!

Åh det är så härligt väder ute, man blir genast mycket gladare när solen är framme. Nu har jag lov ett bratag också, det är jag värd och det känns jätteskönt. Nu åter till pysslet. Ni måste klicka er in hit snart igen, kommer nämligen lägga upp en video när jag skakar rumpa, haha! det får ni inte missa ;)
Älska våren!

Jag tömmer brevlådan...

..och detta händer inte allt för ofta som ni ser, haha! ;) Borde nog skaffa mig en "ej reklam"- skylt, eller vad tror ni? Vet ni vad jag ska göra nu då? Jo jag ska pyssla. Hörs sen, puss!

Tisdag!

1,2,3 hopp!
Nu drar jag iväg till salongen. hoppas ni får en toppendag! puss:)

Mary - jet (videos från helgen i Karlskrona)


Från köpcentret i Karlskrona

På modemässan

Dagens outfit!

God kväll!
Hemma från skolan och är trött och sliten. Efter skolan gick jag och syrran en snabbis på stan, hittade en hel del snyggt på Weekday faktiskt. Håller på att ladda upp lite klipp på you tube (från helgen), så dem kommer snart upp! Hoppas ni får en trevlig kväll, puss!
såhär ser jag ut idag!
visst är det härligt att det är så ljust ute? :)

Mot skolan!

God morgon allihopa!
Jag är jättetrött, taxin var hemma är klockan halv tre inatt..en resa på drygt sju timmar gjorde vi igår. Men men nu är det bara att ladda inför en skoldag. Vi hörs lite senare i eftermiddag. Puss och kram!
Jag och Mari igår i Karlskrona!

Helgen i bilder (bildbomb)

Tänkte bjuda på lite bilder från helgen. Jag har en massa bilder från modevisningen, men jag vet inte om ni vill se det? Här kommer i alla fall några av mina favoriter från helgen. Videos från Mariettes spelningar kommer i morgon, tar så lång tid att ladda upp. Är i Halmstad nu för övrigt:) Vi hörs i morgon. puss!
Bild från idag
Fade out
Duktiga Linnea
Mariette på modemässan
yeey!
Mariette och Linnea
Utsikt från vårat hotellrum (first hotel låg i ett köpcentrum)
Mariette ritade av sig själv, schnyggt!
Tar lite "luft" vid fönstret samtidigt som jag planerar...

Dagens outfit!

Hej hej!
Nu sitter vi här på en pizzeria i Karlskrona, vi är strax på väg till tåget. Helgen har varit helt fantastisk, bra musik snygga kläder, underbara människor  och rolig partynatt, hehe! Nu ska jag ladda inför en 7 timmars lång resa. Vi hörs under vägen. Så länge får ni dagens outfit (tagen precis) Ha det så bra, puss!

Marylove fashion!

Hej allihopa!
Just nu sitter jag här på modemässan, har det jättetrevligt med goa människor. Bjuder med lite bilder från dagen! :) (Bilder från i morgon kommer)
Jag,mari, mary, sis
"En kärlekslåt"
söt som socker!
uppdaterar strax igen så kicka in :D

Hemma på hotellet efter en patynatt!

Heej!
Har precis kommit hem till hotelet efter en partynatt i Karlskrona, vilket drag alltså! Mycket mycket folk ute och festar här måste jag säga. Orkar inte berätta som mycket om dagen, men men modevising och martjet spelningen var mycket bra (som alltid)♥ Nu ska jag nana, för i morgon blir det ännu en spelning och ännu mer modevisning!
God natt på er, tack för ikväll mina vänner! :)
puss!

Video från inatt, haha!

Nu är jag snart framme!!!

Jag just nu, fixad och klar för modemässa!! jihooo! :D

På tåget!

Hej allihopa!
Nu sitter jag på tåget påväg till Karlskrona och modemässa. Har varit påväg sedan fem i morse så jag är rätt död nu...tyvärr har jag mycket långt kvar, tre byten. Men men det funkar. Vi kommer ha riktigt kul i alla fall. Vi hörs lite senare. puss på er!
Jag och syrran planerar lite^^

Me and mary!

(bilden är tagen på en pizzeria i Halmstad hehe)
Bjuder på en bild på mig och Mariette, hittat en massa fina och roliga bilder jag inte visste att jag hade, hehe! Strax ska jag in till stan för att möta syrran vid tåget. Trevlig kväll på er :)

Modevisning i morgon!

Jag måste alltid planera vad jag ska ha på mig dagen innan, annars blir det kaos på morgonen haha!  känner ni igen er?
Men i morgon på modevisningen blir det i alla fall detta ovan!
Skjorta - Gina
Converse - Yoko Yap
brillor - H&M
Halsband - ?
+ Leggins och linne

Fredag!

God morgon allihopa!
Idag är det fredag, jihooo! Ikväll kommer syrran till mig och hälsar på, hon kommer stanna ett tag hos mig och vi kommer ha det jättemysigt:) I morgon har vi redan planer, hehe! undrar vad vi ska hitta på! puss
I morgon får jag träffa världens bästa mari! :)
Jag och syrran (bild från i fredags)

Shoppingen!

Rosettklänning från Tessi!
Kofta från (the garden collection) H&M
skjorta från Gina Tricot
Rosett från Lindex (min tredje, hehe)

En heldag på stan!

Har precis kommit hem från en heldag på stan med mammasen. Vi har shoppat lunchat och shoppat ännu mer. Shopping får mig på andra tankar. Tänkte lägga upp det jag köpt lite senare, om ni nu vill se?:) puss !
Jag tidigare idag
Lunch på paprika!
shopping

The sun is shining!

Hej allihopa!
Jag har precis ätit en god frukost med mamma, så kul att hon är här och hälsar på. Har inte sett henne på tre månader så nu var det på tiden att träffa henne. Idag ska jag och mamma bara umngås med varandra, vi ska gå lite på stan käka lunch och promenera lite. Hoppas ni får en bra dag så uppdaterar jag med lite bilder senare. puss!
Solglasögonen på - Check!

Don't forget to breathe, you know you make me proud

En dag i Halmstad...orkar inte blogga mer nu. Ni betyder <3

"hemlisen"

jag förstår inte riktigt vad du menar med dina anonyma kommentarer, men i alla fall tror jag att du missuppfattat. Men jag lovade att jag skulle berätta vad jag gjorde igår. Det jag gjorde var att jag bokade tid för tatuering, så den tredje maj kommer en del av dig finnas på min kropp. Sen har jag och min syster en jättestor sak att se fram emot och det kommer jag inte berätta än, men det kommer nog bli en av de bästa dagarna i mitt liv.

så nu har jag förklarart lite!!
Vill ni förresten veta VAD jag ska tatuera då? :)
....och vad är det alla vet förklara för mig?!

I lie to those who i can´t trust..

Det är lika bra jag går rakt på sak...Jag mår jättedåligt. Jag och min sambo har gjort slut och livet känns rikitgit riktigt jobbigt just nu, det är mycket som känns tungt. I ställer för att vara ensam och deprimerad hemma hoppade jag på första bästa tåg till Halmstad där mitt allra största stöd finns. Jag vill verkligen klara detta och det ska jag göra också. Kommer dock åka tillbaka till Göteborg redan i morgon (i hopp om att må bättre)...Denna dagen som började så bra, jag som ja just det (ni kommer få reda på det i morgon) den tredje maj, jag längtar! Hoppas ni har haft en bra kväll, nu ska jag koncentrera mig på att må lite bättre och får ordning på saker i mitt liv.... Take care
såhär glad var jag i morse, tänk om det kunde ha hållit i sig...
Outfit for the day!
You´re in the air I breathe foreaver and ever

Oseriöst klipp på mig och becca!

God morgon allihopa!
Usch vilket tråkigt väder det är, bara massa regn, jag behöver sol för att känna mig glad. Idag är det skola och träning. Hoppas ni får en toppen tisdag så hörs vi senare! puss!
Video på mig och Becca (från tjejkvällen i fredags)
( Mycket oseriöst då haha! )

I´ll make your day a memory

Det här halsbandet betyder så himla mycket för mig...
( det är två plektrum i ett hänge, kan vara svårt att se )

Min studentmössa har kommit!

Åh blev så glad idag när jag fick min efterlängtade studentmössa. Den passade jättefint. Beställde modellen "brilljant" från Abc-gruppen. Det som är så bra med denna mössan är att den luktar gott, och den har plats för bla id kort och betalkort, bra va?
Bak på mössan står det "kitas, 2010"
Visst var den fin? :) kommerpassa jättebra till min klänning!

Måndag!

God morgon!
Idag är det måndag och ny vecka. Snart är det påsk, visst är det underbart? ja tiden går snabbt i alla fall:) I dag är det skola sen efter det blir det gymmet! Jag har funderat på en liten sak...Jag har ju skrivit i några inlägg att jag är glad, men varför ska man inte få vara glad utan att folk ska ifrågasätta vad det är? Jag menar inget illa men visst är det lite underligt att man tycker det är "konstigt" att vara glad. Visst har jag en stor sak att se fram emot som jag ska vara glad över. Men folk verkar reagera över att jag är glad. Smile pepole, jorden är en lekplats (fatta mig rätt)!
Jennie idag!
hoppas ni får en toppenmåndag! puss

I adore you

Dont forget to breathe, you know you make me proud.
under the wind of hope...

Söndag!

God morgon allihopa!
Gud så skönt att sova ut. Idag ska jag gymma och plugga lite har jag tänkt. Även fixa lite andra viktiga saker. Jag saknar min syster jättemycket, varför ska du bo så långt bort för? :( Nu ska jag käka lite frukost.  vi hörs senare. puss!
Jag och underbara syster, naturliga och fina! hihi:)
( bilder från helgen )

Ja Mary, det kommer bli den bästa julklappen!

Tänkte dela med mig av två klipp (som jag lovat) båda är från helgen:)

Mariette på tillväxtmässan - I lie

Mariette på travet - Dear mr President
Båda klippen är mina, men ni får gärna låna dom^^

Tjejfest!

Vi är busiga vi hehe!

Bilder från helgen!

Helgen har hittills varit mycket bra. Goa människor och en massa bra musik. Kan det bli bättre? :) Här kommer lite bilder från helgen som gått! Puss
Mariette spelade på tillväxtdagen i halmstad. Här blir hon intervjuad.
(klipp från när hon spelar kommer)
Mary visar lite av det hon shoppat underdagen, mycket fina prylar, hehe!
Bilder från fredagskvällen:
Syrran och jag!
åh det var så mysigt på travet, vi satt och sjöng med i varenda låt. God mat, god dricka och gott sällskap. Mycket trevlig kväll. Kommer definitivt att besöka travet igen!
Två videos tjejkvällen (fler kommer även mer bilder):

Söt dans av mary:)

I Lie

Min studentklänning

Har precis kommit hem och då fick jag syn på denna (nedan) i brevlådan. Äntligen har min stuudentklänning kommit! Åh så fin den är! Jag längtar tills studenten och den 18 Juni, då smäller det! Håller på att ladda upp bilder och klipp från helgen, kommer upp andeless strax! :)
Fram
Bak
den fina rosetten där bak!

Under the wind of hope...

Helt underbart. Jag hör av mig. Nu är det läggdags för min del. God natt alla som är vakna!
Ni är verkligen underbara, NI vet vilka NI är! puss

Möta syrran nu!

Hej hej!
Nu har jag precis städat klart här hemma och nu ska jag in mot stan för att möta upp syster. Vi ska käka och gå lite på stan:) Vi hörs senare. puss!
Jag just nu!

Torsdag!

God morgon!
Idag är det torsdag och salongen igen. Idag vet jag att jag har en sling och klipp kund, kul! :) Efter salongen ska jag hem och städa för att sen möta upp min syster vid tåget. Så himla kul att hon kommer och hälsar på! Hoppas ni får en bra dag så hörs vi senare. puss!
Jag och syrran på Gretas för ca en månad sen!

Hemma från schwartzkopfsvisning!

Go kväll!
Nu är jag hemma och jag är helt slut, det har varit en mycket intensiv dag idag alltså. I morse fixade alex mitt hår, jättefint och jag är jättenöjd:) Efter det hade jag en jättego kund, hon blev jättenöjd (du gjorde min dag). Efter salongen gick jag och lollo till vanilj och åt Göteborgs godaste kycklingsallad, mums! Efter det var det slutligen dags för visning! Jag vet inte om jag blev sådär jätteimponerad av den, men det var kul i alla fall.  I morgon kommer syster och hälsar på mig, jag längtar!! Nu ska jag bara vila ut. puss!
Alex och jag
Lollo och jag

Onsdag!

Strax ska jag iväg till salongen och fixa håret, sen blir att fixa andras hår, hehe! Efter salongen (ikväll)  blir det Schwartzkopfs visning på Park Aveny, riktigt spännande!
(Bild från igår)
(såhär ser jag ut idag)
Hoppas ni får en bra Onsdag!♥

Saknaden är stor

Vi har inte setts sen den första Januari.
Jag saknar er så fruktansvärt mycket, så mycket så att det gör ont.

Jag vill ha nya skor!

köpte ju mina converse förra veckan och jag ser fram emot att använda dem!
Dock vill jag har nya klackar och ett par ballerina :D

Tisdag!

Mot salongen! Vi hörs när jag är hemma igen, puss!

" I don´t wanna see you cry"

Underbar sång av Mariette!  Älskar låten, helt fantastiskt bra♥

Partypics!

Hej allihopa!
Då var jag hemma från skolan då, skönt:) Hittade precis lite bilder på facebook (från i fredags) Enjoy! strax blir det Thai mat, mums! tur man har thai take away i närheten^^
Linnea, Andreas, jag, Madde och Carro
Andreas, jag och Madde
haha klockren bild! Mitt huve, andreas och madde
haha!
^^

smile!

ja, le är något jag kommer göra hela dagen. Det kunde inte bli bättre! Jag är glad:D
Hoppas ni får en toppen måndag. nu är det skola för mig. puss!

Tack!

Jag har världens underbaraste familj! De visade bara att det omöjliga blev möjligt.
Jag och Jessica är nog världens lyckligaste just nu. Så Tack!

Snyggt från H&M

Allt detta vill jag verkligen ha! plaggen kommer från H&M
ska kolla in allt i veckan har jag bestämt mig för :)

Städat min lägenhet!

Hej allihopa!
Dagen har spenderats åt att städa min lägenhet, riktigt snyggt och fräscht här nu:) Utöver städning har jag pluggat projektarbete. Vad har ni gjort denna söndag?
kök (fortfarande lite stökigt, haha)
soffhörnan!
byrårer och min fina jukebox! :D
lite av hallen
Min absoluta favorithörna i min lägenhet! Gissa varför? ;)

Noomi Rapace

sjukt vacker...♥

Två bilder från igår!

Hittade två bilder från igår på Fb, så jag tänkte bara slänga upp dem här ;D Grattis Anna till vinsten, du är grym! Vad tycker ni andra, vann rätt låt? :)
Michaela, jag och Andreas!

Laddar upp inför final!

Med detta ovan ska jag mysa till kvällens Melodifestival. Det är final också, mycket spännande:D
Hur myser ni ikväll? chips, godis? eller är ni kanske nyttigare än mig?^^

Gårdagens outfit

plus detta hade jag klackar, och massa ringar och armband:)
Perfekt outfit, förs inte en enda gång ;D

hej hej!

Hej allihopa!
Ritktigt dåligt av mig att jag inte har bloggat, jag vet. Men jag har helt enkelt haft annat för mig. Fredagskvällen alltså igår) vill jag inte ens prata om. Så vad händer ikväll då? Idag blir det Melodifestivalen premiär för mig haha! har inte sett ett enda avsnitt:P puss!

Haunted by secret lies

Sitter här och lyssnar på bra musik, strax är det läggdags, klockan är 22:42! I morgon blir det jobb på salongen hela dagen, men efter det så ska vi ha en förbannat trevlig kväll med frisörklassen. Det ska drickas vin och jag ska ha det riktigt roligt. Ni får sova så gott så hörs vi i morgon. Puss!

Min dröm har kanske gått i uppfyllelse...

Mer säger jag inte. Eftermiddagen har ängnats åt att planera en stoor grej, mycket spännande! förutom detta har jag tränat, städat min lägenhet och handlat maat;) Åh jag är glad, detta verkar inte vara omöjligt mina vänner! Nu ska jag äta sallad. vi hörs senare!
Tillsammans är vi starka!

Torsdag!

ojj ojj, tiden bara springer iväg! måste rusa. vi hörs! puss

Inköpslista från H&M

Allt detta behöver/vill jag ha! Allt från H&M
Visst är jag smart och gör inköpslistor?^^

Maryjet!

God kväll!
Idag har jag haft det fullt upp..I morse pluggade jag lite, sen var det en sväng på stan och vidare till salongen där jag klippte Isabell, hon blev jättefin:) Nu ikväll ska jag bara slappa och vila ut. Vi hörs, puss Jennie!
Jag jag säger då det..Gå in på Donken i Halmstad! ;D

Kul klipp från 20/2

Bjuder på en liten video från (innan) invigningen av Halmstad arena!
så himla kul haha ^^

Jeansjacka - hor or not?

Jag har lite delade meningar om jeansjackan. Är faktiskt lite trött på den, jag menar den har varit med hur många vårar som helst nu...Dock tycker jag att dessa ovan var snygga, alla från Lindex!Men vad tycker ni om Jenasjackan, Hot or Not?

Nytt i garderoben!

Köpte denna söta förut, kunde inte hålla mig, hehe!
Men visst var den fin? :)

Skola, stan och gymmet!

God morgon solstrålar!
Idag har jag mycket på schemat! eller mycket och mycket, men en del i alla fall. Först är det skolan som gäller sen ska jag fixa lite saker på stan (jag bara längtar tills detta blir klart, kommer visa er...) och sen tillsist gymmet! Hoppas ni får en toppendag. puss!
Jag vill ha sommar och värme!

Klart Mariette kan dansa!

Filmklipp från Invigningsgalan i Halmstad 27/2
Kul att jag jessica, mari och rebecca skakade rumpa samtidigt, haha ;D

Inspiration!

Hoppas ni alla får en toppendag! vi hörs ikväll!
Puss och kram Jennie

sometimes I wish I never been born at all

...

Videoklipp från igår - Fadeout!

Filmade lite igår, inte så bra kvelité, men bättre än inget! :)
Visst är det fina bilder? :) Älskar dom! Fina Mariette
bilderna tagna av Eva Maria Liedholm.

ett litet collage

Här kommer lite mer bilder från helgen:
Håller på att ladda upp klipp från igår, så kicka in strax:)
Puss & kram Jennie

Påväg hem från Halmstad

Nu sitter jag på tåget påväg hem till Göteborg. Helgen i Halmstad har varit mycket bra men också väldigt känslosam. Det var riktigt kul att ses syran spela i helgen hon är riktigt grym! Igår var ju vi på Kåren och lyssnade på mycket bra musik. Självklart var Mariette där och uppträdde, mycket bra! Tack tack tack!
Your in the air i breath (lies beyond)
Blev jätteglad när jag fick syn på Therese, trodde inte hon skulle vara med.
Känns bra att man gett ett litet bidrag till de drabbade i Haiti.
Vill ni att jag lägger upp videoklipp från igår?:)

Sång på gatorna Halmstad


Shopping i Halmstad

Jaha nu sitter jag är på hotellrummet alldless ensam, har varit ute en sväng på stan är i soliga Halmstad! Helt underbart alltså, solbrollorna på såklart ;D Det blev lite shopping också..Kanske blir detta ikväll? Förutom jeansen och toppen köpte jag lite smycken hårspary med mera:) Håller på att ladda upp en video från igår, men videofyme krånglar med mig. Men så fort jag får upp den publicerar jag den. Nu blir det duschen, hörs snart! Puss
Jeans från Gina
Tee från H&M

Lördag!

God morgon allihopa!
Idag är det lördag och strålande sol, klart man är på bra humör då:) Dock vaknade jag alldeless för tidigt och vad kan det bero på...ingen gardin för fönsret..? ;D
Haha Malin, kan det vara Gloria som orsakat detta?
Jag igåkväll...
Ikväll spelar Mariette på Koren, självklart ska jag dit:) Kom dit ni med! Håller på att ladda upp en video från igår "sång genom halmstad" Kommer aldeless strax upp:D Nu ska det käkas frukostbuffé! Puss

Rebecca gästbloggar

Heej det ä becciliboo här!
Jag har bestämt mig för att skriva ett litet fint inlägg om Jennie min fina!
Hmm vad ska manbörja... Men iaf vi sitter på hotellet har nyss ätit pizza. Jessica och Jennie ska ut och festa snart. Jag får pralla hem till mitt hem.
Jennie är min söta bitch. Vi träffades genom Mary.
Jennie och Jessica är de finaste jag har träffat. Om jag hade inte träffat dom hade jag kanske funnits.
Älskar er<3
Älskar älska älska er er er er er <3
Puss o kram från din Becca Jennie<3

Shopping

Dagen började med skolan, rätt seg dag faktiskt. Men efter det så färgade jag håret hos Madde, blev jättebra:) Direkt efter det sprang jag på stan och shoppade lite, kom hem med detta:)
Vita "vanliga" Converse från Yoko Yap!
 
coolt linne med fall från Gina och halsduk från H&M

Torsdag

I helgen blir det Halmstad!
Först blir det att hejja på syrran i SM som hon ska spela på fredag. Efter det kommer det bli lite fest, kanske på deras hotell? Sen på lördag blir det (skulle jag gissa på) en heldag på stan för att sedan ta oss till Koren för att se Mariettes spelning! Helgen kommer bli toppen känner jag på mig:)

Nu blir det skola och efter det ska jag färga mitt eget hår, ätligen! :D
Hoppas ni alla får en toppentorsdag♥

Fade out

Söta Linnen

Precis i min stil, dessa söta vill jag ha:) Från Lindex!

Bye bye!

Nu sticker jag till stan direkt efter det blir det salongen! Hoppas ni får en bra dag!:)
Kan inte visa mina ögon...

All lycka till syster!

På fredag ska Jessica spela SM i bordtennis och jag önskar henne all lycka till!
Det kommer gå jättebra syrran! :) Om inte annat ska vi fira vinsten på lördag natt i halmstad ;D

Shopping jag inte visat

Lite saker jag köpt för ett par dagar sedan, som jag inte har visat :P
Tre ringar - Gina, Halsband - båda från Glitter, Väska - Gina
Väskan är så grymt snygg, har velat ha den jättelänge :D

Mariettes självporträtt!

så himla söt:) Riktigt snyggt självporträtt!
http://maryjetmusic.blogg.se/

Titta titta, jag är glad!

Idag mår jag inget vidare, somnade vid fyratiden i morse, då var hvudvärken någorlunda borta, men när klockan ringde vid sex i morse var det lika illa som igårkväll. Det värsta med min migrän är att jag kräks och ser dåligt. Det enda jag kan göra är att ligga inne och bara ta det lungt. Varför må dåligt just denna dag då jag verkligen hade behövt vara med på visningen? Men men jag hoppas att det kommer fler tillfällen. Nu ska jag försöka få något i magen. Vi hörs snart. puss!
Jag klarade gesällteorin:D Jag är jättestolt över mig själv, detta trodde jag aldrig! Nu är det baradet praktiska provet kvar och sen är jag behörig frisör!

Måndag

Hej allihopa.
Dagen idag började med en fruktansvärd huvudvärk och den håller fortfarande i sig tyvärr. Hoppas bara jag mår bättre för i morgon ska jag till Gothia Towers och hjälpa till inför en frisörvisning, det ska bli jättekul:) Nu ska jag lägga mig i ett bad i hopp om att huvudvärken ska försvinna. Hörs senare. puss och kram
Idag ser jag ut såhär!
♥Kofta med puffärm - H&M
♥Tunika - Kappahl
♥Klocka - ur & penn
♥Väska - Louis Vuitton

Pimp my laptop!

Nu är jag äntligen hemma! tåget blev ganska mycket försenat, men men hemma i ett stycke är jag i alla fall:) På två nätter har jag inte fått så mycket sömn, så nu skriker min kropp efter sängen. I morgon börjar jag halv elva så det blir en halv sovmorgon^^
God natt och sov så gott. Pussar
Mary pimpar min dator för fullt^^ Nu är det personlig och fin:)
"Tillsammans är vi starka"

http://maryjetmusic.blogg.se/

RSS 2.0