Flyttar på prov...

Nu har jag bloggat hos blogg.se i evigheter. Kände att det var dags att prova något nytt. Denna gången blir det Finest. Jag älskar blogg.se så det krävs en hel del av finest för att jag ska stanna där. Jag kommer säkert komma tillbaka hit, men då blir det en helt ny design så att jag får suget tillbaka. Vi hörs, Take care. puss
-
Kolla in sålänge ♥
http://finest.se/emmajennie

Vad händer efter studenten?

Hej allihopa!
Jag är sjuk och det är inte kul nu när det är så varmt och härligt ute. Har knappt sovit en blund inatt av min jobbiga hosta. Näsan rinner och jag känner mig kallsvettig. Jag har fått ett mycket sämre immunförsvar på senaste, kanske beror det på stressen?
Om åtta dagar tar jag studenten och jag tillåter inte mig själv att vara sjuk då. Jag får hålla alla tummar och tår jag har att det är fint väder och att jag är frisk.
Har fått frågan av många " men vad händer nu då efter din student" Och jag har väldigt svårt att svara på den frågan för jag vet inte själv. Jag lever i nuet och tar en dag i taget.
Jag kommer flytta till Stockholm på "prov" först (kanske om två-tre veckor) och se hur jag trivs med att riktigt bo där. Om det är så att jag trivs flyttar jag på riktigt, men jag kommer fortfarande ha kvar min lägenhet här i Göteborg tills vidare.
Sedan är det många som frågat "men vad ska du till Stockholm och göra" Eftersom jag redan "lämnat" min familj uppe i värnland är jag inte fast här i Göteborg. Jag kan flytta nästan vart jag vill. Stockholm blir det för att jag alltid velat bo där, plus att en lägnehet står näst intill tom där uppe och bara skriker på mig, haha! Nej men allvarligt talat så älskar jag Stockholm, underbart vacker stad med mycket möjligheter. Jag kommer ha otroligt tråkigt där på dagarna så ett kul (eller det spelar egentligen ingen roll) jobb är ett måste. Hemmafru är nog inte så roligt i längden, för då börjar jag nog klättra på väggarna, haha!
Ser fram emot en sommar i Stockholm. Men en sak jag undrar till  alla som tar studenten iår, vad hittar ni på? Plugga vidare..eller kanske ni redan har ett jobb? Eftersom jag har gåttt frisörutbildningen krävs ingen vidareutbildning utan jag är klar frisör. Dock vet jag inte riktigt vad jag vill jobba med nu. Jag brinner verkligen för frisöryrket, men just nu vill jag prova på något helt annat. Jag är öppen för ALLA förslag, kanske någon där ute har ett jobb till mig i huvudstaden?:) Heltid/deltid spelar ingen roll bara att jag har något att göra på dagarna/nätterna. Jag ser verkligen fram emot att komma ut i arbeslivet och jag är riktigt taggad till det. Next stop är studenten sen flytt och jobb! Kram på er!

Fixar och donar på balkongen..

Även fast jag kanske inte kommer vara så jättemycket här i min lägenhet i Göteborg i sommar, tycker jag ändå att det är viktigt att ha en fin balkong. Har köpt blommor som ska tåla en hel del, haha! Min balkong är stor så jag måste ha en hel del blommor för att det ska se bra ut, men det ska vi nog ordna. Tidigare idag köpte jag en ny hårprodukt som jag aldrig provat, ska bli spännande! Tänkte uppdatera den här bloggen lite senare så kicka in. puss!

Tack!

Hej på er!
När jag kom hem för ett tag sedan fick jag en liten överraskning. Mamma hade städat och fixat här hemma hos mig efter sig hade hon lämnat en fin blomma och en söt lapp. Både mamma och pappa har hjälpt mig otroligt mycket nu, vad hade jag gjort utan er? Hoppas hon kommer och hälsar på snart igen!
Tack mammsen! <3

Lite av det jag shoppade

Rosa klackar, skitsnygga på!
Free bra
sött linne
Orkade inte fota allt, men lite av shoppingen fick ni se i alla fall♥

En heldag med mamma!

Hej allihopa!
Hoppas ni mår fint, själv mår jag bara bra:) Har inte varit hemma såfdär jättelänge. Jag och mamma har nämligen varit på stan i hela 7 timmar. Det är så himla mysigt att ha mamma här, vi ses ju inte så ofta tyvärr. Nu ska jag och mamma äta något gott, sen ska jag klippa henne. Lite bilder från dagen här nedan. Trevlig kväll, puss!
Mys i parken i det fina vädret
Fika är en självklarhet för mig och mammsen,
Fröken olsson, mums!
Det blev en del..och det vägde också. Vill ni att jag visar?

Gör inbjudningskrot till studentfesten!

sitter här på golvet och gör fina inbjudningskort, det blir rätt många men jag älskar att pyssla! Jag och Mariette pratade lite om studentfesten idag och hon är riktigt taggad. Det kommer bli sjukt kul och jag blir ännu mer taggad när hon längtar. Nu ska jag snart krypa till kojs.
Vi hörs i morgon, sov så gott <3
Jag i Eskilstuna igår.

Softboll och brända axlar!

Hej allihopa!
Har varit en underbar dag. Jag mötte upp Sofie i morse och vi stack iväg för att titta på Softboll. Hade ju sagt till Alisa att jag skulle komma på matchen så då är det klart att jag gör det:) Varmt som fasen var det, jag och Sofie satt i bara linne medans Mary satt fullt påklädd, bra jobbat ;) Tyvärr gick inte matcherna sådär jättebra, men om jag förstod det rätt så var det ganska väntat. Jag tyckte laget skötte sig toppen! Efter första matchen gick vi och köpte glass och hade det mysigt i solen, mums! Om ett tag ska jag möta upp mamma som kommer och hälsar på mig :) Hoppas ni får en trevlig kväll allihopa. puss!
Softboll
Får slänga iväg ännu ett grattis till dig Alisa, hoppas du får vila nu ;)
mys i solen
Tack för en toppendag!♥

Springpride Eskilstuna 2010

Hej allihopa!
Hemma i Göteborg efter ett dygn i Eskilstuna. Hann inte uppdatera något mer igår, men efter att Jessica och Mari kom gick vi och käka. Det blev inte pizza som Jessica önskat utan det blev istället Majs önskning, men gott var det (var det nu var jag åt) haha. Vi gick tillbaka till hotellrummet för att förfesta sen drog vi vidare! Trodde det skulle vara lite mer "Pridekänsla" i stan, men det var det tyvärr inte. Dock har vi haft det superkul! Säger som vanligt bra musik och goa människor på ett och samma ställe:) <3
Jag på Raw!
Grym spelning med fruktansvärt mycket energi! :)
Mary hade letat fram det glittrigaste hon hade, och snyggt blev det! :)
trodde det bar Brakfest det handlade om, men i själva verket
var det bara frukost..
Förut (innan jag hoppade på tåget) la vi oss i parken lite. Jag var så
trött och sliten efter gårdagen så jag slocknade direkt.
Jag och Jessica, Tummen upp för vädret:)
Skaffa dig ett par solglasögon syrran, det är säsong för det nu ;)
Mari och Jag!
Tack för ett underbart roligt dygn! <3

Taggar inför Raw!

Har precis duschat och plattat håret och det sistnämda tar ett jädra tag. Så nu sitter jag här och bloggar och dricker (har aldrig smakat så äckligt) Naturdiet shake..fy! Blir nog pizza som syrran föreslagit ändå, haha!
Myspys på hotellet

En tur i Eskilstuna

Hej på er!
nu sitter jag här på hotellrummet igen. Stan gick man igenom ganska snabbt, det var de där vanliga affärena som varenda stad har. Dock verkar Eskilstuna vara en riktigt trevlig stad, framför allt en varm, haha! Nu ska jag städa upp röran som jag lyckats få till. Jessica och Mari skulle nog inte bli så glada om de kommer och det ser ut såhär. Så nu blir det städa sen fix inför kvällen:) puss
Hur lyckas jag...?!
Skinnjackan åkte av så fort jag ko ut, för tusan vad varmt det är här:)

Framme på hotellet!

Nu är jag ätnligen framme på hotellet i Eskilstuna. Jag är stolt att jag hittade, skönt att hotellet ligger mitt i stan. Hade inte orkat släpa väskan längre i värmen. Nu ska jag packa upp lite sen ge mig ut på stan för att utforska Eskilstuna. Senare blir det att möta upp syrran och Mari. Vi hörs strax igen. Hoppas ni har det bra i värmen♥

I morgon bär det av igen...

och denna gången tar tåget mig till Eskilstuna och springpride! Det ska bli mycket skojj och se vad den festivalen har att erbjuda, mina förväntningar är rätt så höga och jag hoppas kvällen uppnår dem;) Nu ska jag packa det sista. Trevlig kväll på er! puss
Jag på tåget..Bild från min Karlskronaresa :)

Umngåtts med fina vänner!

Hej allihopa!
Idag har jag hunnit med en jädra massa. Kaos på salongen idag fullbokade och inte tillräckligt med frisörer (samma som igår) Idag var vi bara tre eller fyra? Jag klippte en as go kund, fin blev hon:) Efter salongen blev det fika med underbara vänner, sen stan!
Hoppas ni haft en fin dag i solen ♥
Jag, Lollo och Felica på Mysiga Café Vanilj ♥
Fick med mig denna fina hem + lite hår produkter och ansiktsmask :)

God natt alla fina!

Maybe time can fill the empty heart inside, maybe time can wipe the tears away..♥
Nu ska jag försöka få lite sömn, det behövs för att jag ska kunna stå på benen!

Allt började i december

...Sen i december har mitt liv sett helt annorlunda ut. jag har upplev saker som jag aldrig någonsin kunde drömma om att få uppleva. Även fast jag inte mått på topp de senaste månaderna har jag fantastiska minnen och jag har lärt mig så otroligt mycket. Ja det har blivit en massa övernattningar på hotell, tågresor festande och vi har hamnat på de mest underliga platser landet över. Men fasen vad kul bi har haft. Vi har stött på de mest konsiga problem som vi löst på de mest konstiga sätt. Denna perioden har gett så himla mycket, något jag aldrig kommer att glömma...♥
Några funderingar..:
Undrar hur många mil jag åkt
Undrar hur många hotell jag hamnat på
Undrar hur många taxibilar jag åkt
Undrar hur många event/spelningar jag varit på
undrar hur många timmar jag sovit efter utenätterna (--->inga)
undrar hur många tågresor det blivit
Ja det är en hel del att undra över...

Världens bästa låt enligt mig ♥




Lies Beyond
Text: Mariette Hansson, Musik: Mariette Hansson/Mats Johansson

Förutom att texen och musiken är så otroligt fin betyder låten så himla mycket för mig. Den kommer alltid vara en av dom finaste låtarna.

Snart är vi med i TV!

I söndags blev vi haffade av några som spelade in en reklamfilm för Göteborg. Vi medverkade några sekunder i den (kanske 20?) Så oss plus klubborna kommer ni se i TV i början av 2011. Filmen kommer visas i hela sverige. Lite kul, men lite pinsamt, haha!
Regnbågsklubban var mycket god, mums ♥

En plansch till vår studentfest!

Festen är för speciellt inbjudna!

Den 18/ 6 kommer hon till mig och syrran

Planerar min och systers studentfest som Mariette ska spela på. Det är en del kvar att ordna som att fixa vakt, Dj gästlista med mera. En månad kvar och jag längtar ♥

En bild...

Idag har jag fixat en massa här hemma, det behövdes vill jag lova!
Vi hörs om ett tag, Kolla in min andra blogg sålänge. puss!

"Den där sjalen"

Antingen så älskar man den eller så hatar man den. Några av mina vänner har tyckt att den är skitful och andra tycker den är jättefin. Jag älskar den i alla fall och är nöjd med mitt köp. Jag pratar förståss om sjalen jag köpte i lördags. Men vad tycker ni? Fin eller ful? :)
 
 

Dagen i bilder

Hej allihopa!
Hoppas allt är bara med er, jag mår bara bra:) lite trött bara. Dagen har varit helt fantastiskt, vi har haft det jätteskojj allihopa. Tänkte bjuda på några bilder från dagen.
Tack för en toppendag allihopa♥ puss!
Mary-Jet soundcheck
Regnbågsprommenaden
Mariette och Therese
Mariette
Lika vacker på utsidan som på insidan♥
Syrran och jag med våra regnbågsklubbor
Jag och Emelie

Söndag!

God morgon allihopa!
Jag är sjukt trött efter en mycket sen utekväll. Det har blivit sena nätter eller tidiga mornar (beroende på hur man ser det) sedan i onsdags. Men vi har haft det så otroligt kul. Igår kväll/natt var vi på Gretas, det var jättemycket folk men riktigt kul hade vi. Jag och syrran tog oss en liten prommenad efter några svettiga timmar på Gretas " "Men öh vart har ni fått dom där filtarna ifrån, ni har la inte tatt dom" Det var något vi hörde under våra prommenader. Men vi lånade ju dom bara haha ;) Nu ska jag försöka få i mig lite frukost, vi hörs senare. puss!
Juste, Eddie och Rabih var där och körde ett par låtar! :)

Hemma efter stan

Hej allihopa!
Har precis kommit hem från en runda på stan. Fick med mig en jättefin sjal hem, jag är mycket nöjd. Gud så varmt det är men det var jag nog ensam om att tycka. Mariette blev smått chockad när jag sa det förut, för själv hade hon den tjockaste mössan någonsin, hehe! Blev det några turer på Top Shop, Weekday, Raglady och Zara såklart. Nu ska vi laga lite god mat, vi hörs senare. puss!
Min nya sjal från Raglady, 400 :-

Fredag!

Hej allihopa!
Har precis kommit hem från stan. Jag och syrran har shoppat lite. Blev mest en massa godsaker från systemet plus lite plagg från Gina Tricot. Strax ska jag och tjejjgänget göra tacos hemma hos mig. Senare ikväll blir det förfest sen utgång. Hoppas ni får en toppenkväll.
Sköt om er, puss & kram ♥

Jennie Larsson


(mall till bilden lånad av Lily)



Bilder från HBT-natten 12/5


Förfest hemma hos mig, här fixar vi oss

inte riktigt hundra:P

I baren

Vackra Mariette

Syrran och jag

jag och syrran

på dansgolvet, blev mycket dans!

Becca och Mary i baren

Dansgolvet

Becca och Alisa

Failed hahah!

Påväg hem...
Invigningsgalan va mycket lyckad, allt var superkul! Tack för en toppenkväll♥

Hemma efter en Crazy HBT-natt

Taxin har precis släppt av oss hemma hos mig, mina fötter värler och mitt huvud bara dunkar...Har dansat hela natten lång. Har varit en sueprtrevlig natt med underbart goa människor. Nu ska jag nana. puss på er!
Becca och jag
Mary, alltid lika underbar. Tack♥
ajj ajj ajj,  mina stackars små fötter.. (sönderdansade, haha)
Nu ska jag försöka sova är inte trött trots att jag varit vaken i 24h..

HBT festivalen 2010

Nu hoppar vi snart in i Taxin som taar som till HBT festivalen
trevlig kväll, puss!

Onsdag!

God morgon allihopa!
Kvällen igår blev rätt tidig för att vara mig, kom i säng innan tolv, Mycket skönt:) Nu ska jag strax iväg till skolan, ska göra ett prov och sen får jag gå hem. Jag skulle egentligen ha slutat sex idag, men gud vad jag hade fått stressa hem och fixa mig till invigningsgalan . Så jag tackar och bockar för att jag får sluta vid halv tio:) Ha det så bra, puss!
Igår kväll satt jag och kollade i genom massa tidningar som Mary varit med i.
Jag har såna roliga minnen av QX tidningen. Syrran kommer nog ihåg? haha

och så var det det där med kläder....

I morgon är det ju invigningsgala på Gothia Towers! :)
Jag funderar vad jag ska ha på mig, lika svårt som vanligt :P
Blir antagligen något av detta:)
Syrran vad ska du ha på dig ?! xD

My day så far

Hej allihopa!
Efter en fruktansvärd natt blev dagen ganska bra. Slappis dag i skolan, hade ingen kund så Carro färgade mitt hår. Skitfitint blev det, känns mycket mörkare:) Fick betyg i ännu två avslutade kurser MVG i båda, är jättenöjd! Efter skoldagen gick jag på stan kom hem med endast nödvändigheter såsom massa smink, ansiktsmask och bodylotion. Nu ska jag storstäda för i morgon kommer det tjejer hit och hälsar på. Puss!
Blev jättenöjd med färgen, Tack Carro! :)

Tisdag!

Hej på er!
Sitter just nu och dricker mitt morgonkaffe. Det har inte blivit mycket sömn inatt inte, har vaknat om vartannat och känt mig orolig i hela kroppen. Har en massa saker att fixa idag och då menar jag massa. Slutar rätt sent i skolan också så det gäller att vara effektiv. Hoppas ni får en toppendag. Vi hörs i eftermiddag, puss!

Kickar i arkivet.


Hittar en massa mysigt bilder i arkivet som jag helt glömt av, åh jag älskar bilder!
Denna bilden är den första på mig och Mary (från varberg 4/2) ♥
.
http://maryjetmusic.blogg.se/

Biljetter köpa till Springpride



Nu har jag köpt min biljett till Springpride 2010 :)
21/5 spelar Mariette där och det kommer bli grymt ♥

Update: Biljetterna kostar 140 kr st (en dag)

Hemma

Hej på er!
Nu är jag hemma efter en dag i skolan.. Efter att jag slutat stack jag och handlade mat, usch vad tråkigt det där är. Men men något som ändå måste göras. Nu ska jag städa här hemma efter helgen, sen ska jag laga mat:) Vi hörs senare, ta hand om er. puss

http://maryjetmusic.blogg.se/


Jag kan inget annat än att le...

..när jag ser denna underbara bild. Hon lika vacker på insidan som på utsidan!
Nu ska jag dra mig mot masthugget där vi ska ha bild, mysigt tycker jag:) Hoppas ni får en toppendag så hörs vi när jag är hemma i eftermiddag. puss och kram

Someday I will make you proud

Tack majsan!
Det här är svårt, riktigt svårt..Jag vet inte riktigt hur jag ska få detta nerskrivet. Såfort jag ska försöka framkallas förmycket känslor och sätter stopp. Tack Majsan för ett fint inlägg, jag uppskattar allt du gör/har gjort för min skull. Det är så mycket jag vill säga, men jag har varken ork eller lust till det just nu. Vad skulle jag göra utan min stöttepelare Jessica (syster) dig har jag i vått och torrt. Vi stöttar varandra och det kommer vi alltid att göra.
Majsan, Du är en störtskön tjej med båda fötterna på jorden, dig gillar jag!♥


Under the wind of hope...

Hej på dig!
Idag har det varit en mycket lugn dag, jag har bara gjort det jag känt för. Följde Mari till tåget i morse, riktigt jobbigt att säga hej då till henne. Syrran är dock kvar hos mig, och nu ska vi ta en promenad kring mitt bostadsområde här i Göteborg. Trevlig kväll på er. puss!

Allting går upp och ner. Massa blandade känslor och tankar har rusat genom min kropp idag. Jag vet ju vad jag känner och vad jag vill, och ingen ska få säga åt mig om vad jag ska göra.
Jag kan ju inte styra över mina känslor oavsett hur mycket jag vill...♥

Videos från HBT

Underbara filmer från igår. Riktigt fiktigt bra framträdanden av Mariette och Therese!
Mari Brändström har filmat dessa.

Bilder från dagen i Alingsås (HBT-festival)

Hej Allihopa!
Har haft en helt underbar dag/kväll/natt i Alingsås. Först mötte vi upp Felicia för fika, stan och pizza, jättemysigt. Sen tog vi oss till HBT-festivalen och lyssnade och sjöng med i Mariettes fina låtar. Det var verkligen ett mäktigt och mysigt framträdande. Fina gittarsolon och otroligt fin sång. Tack till er som gjort denna kväll helt fantastisk. Puss och Kram. nana sött!
Man kan inte alltid vara riktigt 100?
Fina Felicia och jag
Mary-jet
Mariette och Therese
Mari, jag, Mariette och Jessica
Mer bilder och videos från kvällen kommer :)

Kollade igenom massa bilder..

Och hittade den här (nedan) visste inte ens att bilden existerade, haha! älskar att kolla igenom bilder får så många minnen. Åh Den här helgen i Halmstad var så mysig, det var något alldeles speciellt! ♥
Den här bilden är tagen vid samma tillfälle, favorit i repris :)
Nu ska jag och Mari gå och sova, natti ♥

Det gäller att förbränna efter en kryssningshelg!


Haha, Jag måste träna, jag måste träna, jag måste träna!
Video från i Lördags på Malmen

Mariette i radio P4

Sitter och lyssnar på Mary i radio nu. Hon har sjungit två låtar och pratat lite emellan. Jättefint var det verkligen:) Hon kommer sjunga en låt till. Till er som inte kunde lyssna finns det på hemsidan så Mari du får lyssna.
Två söta bilder på Mariette från Februari!
"kooov?! men det kanske inte du bryr dig om" haha! så kul!

Mitt nya Halsband

Visst var det fint? Jag gillar det jättemycket i alla fall:)
Finns bland annat att köpa här (på QX hemsida)
.
http://maryjetmusic.blogg.se/

får mig alltid ett gott skratt!

http://hanky.se/majs
Bra beskrivning av mig? xD

Svar på era frågor

Tränar du något?
Ja, jag brukar gymma några dagar i veckan det blir mest löpband, mage + rygg :)

Hej. jag har läst din blogg jättelänge. men jag förstår inte hur du har råd med allt, ja menar du shoppar jättemycket, reser över allt på mariett konsärer och festar och bor i egen lägenhet...hur går det ihop?
Hmm, jaa. Jag pluggar ju och får studierbidarget.. Det är det jag får. Hyran och det andra har jag råd med:)

Du skrev att du var gay!? 
Hur kommer det sig, alltså.. Har du varit intresserad av brudar länge, eller bara helt "plötsligt"
Jag är Bisexuell

Byter ni (du och syrran) aldrig kläder? tycker alltid ni har samma kläder på alla bilder vad ska du göra efter studenten?
Om vi byter kläder? klart vi byter kläder..tror du sett många bilder "från ett och samma tillfälle" Har nästan aldrig samma kläder på mig speciellt inte om det är festligheter eller liknande. Efter studenten flyttar jag till Stockholm (kommer dock ha kvar min lägenhet här i gbg ett tag till) Sedan kommer jag att ta en dag i taget. Vill resa och så :)

Kommer de upp flera bild/video från Gaykryssningen? Nogen av Alisa ochså? :)
Det kanske jag kan ordna, har en MASSA videos därifrån :) (dock kanske inte "bloggmaterial, haha)
.
Vad har du för planer efter studenten? och hur ser din student klänning ut? gillar din blogg:)
Tack! (kolla fråga fyra) Min studentklänning ser ut såhär

Shopping

Hej på er!
Har precis kommit hem. Dagen i salongen bara flög förbi, hade två goa kunder (sling och klipp) fin fint blev det:) Efter det så fikade jag med två goa vänner, sen blev det stan!
Fick med mig en tubtunika, halsband (med kvinnosymboler) lite nädvändigheter från H&M
Fick även med mig 2 biljetter till Hbt-festivalen här i Gbg + info :) ♥

Torsdag!

Hej på er!
Idag är det torsdag, och inte långt kvar till helg. I morgon kommer Mari och hälsar på och på lördag kommer syrran, vi kommer ha det supermysigt:) Slutar redan klockan ett idag och efter det ska jag fika med några vänner. Hoppas ni får en bra dag, puss!
Några event jag vill på i sommar :D
Svarar på era frågor när jag kommit hem sen, så ni kan fortfarande fråga:)

Den 18 juni

Den 18 Juni ska Mariette spela på min och systers studentfest i Arvika. Det kommer bli en helt oförglömlig kväll/natt. Det blir att fira studenten tre helger i rad! 3:e juni - min student, 11:e juni - systers student, 18:2 juni - vår studentfest :)
Nu får ni se till att ställa lite frågor inlägget under ( ni har ju alltid massa frågor)
Kul tycker jag också att det är när ni läsare ökar! :)

Questions?

Jag har fått rätt mkt frågor på senaste om allt möjligt faktiskt. Det har exempelvis varit mycket om mina resor och så.. I detta inlägg kan ni fråga vad ni vill:)
Jag svarar på några av frågorna senare :) Puss

God natt!

You know you block my mind, you know you take my time I realize my desire..♥
Nu ska jag krypa ner i sängen med Ipoden och lyssna till underbara texter, Mary-Jet såklart!

Juni

Go kväll på er!
Har inte varit hemma sådär jättelänge från skolan. Det var en helt okej dag, rätt slapp faktiskt. Hade ingen kund så jag fönade lite lockar, gjorde blekningstvätt och stylade Felicia. Idag var det favoritlärarens sista dag, men han ska försöka komma på vår student, det hoppas jag verkligen han gör. I vilket fall kommer jag sakna han...Hur mår ni idag då :) ?
Nu planeras det förfullt för studenten, både innan och efter...♥
Ni som tar studenten i år, vad har ni för planer efter?:)

Tisdag!

God morgon på er!
Idag är det en riktigt lång skoldag, Från 08:30 - 18:00, men det är inte långt kvar nu. Studenten närmar sig med stormsteg och igår var det exakt en månad kvar. Tiden går så fruktansvärt for alltså...och efter studenten då smäller det! Mycket som kommer att hända:D
Hoppas ni får en bra dag, så hörs vi senare. puss!

Mariettes hårtips!:)


Video från Gaynight on Galaxy!

Då var det klippt!

Hej på er!
Idag har jag hunnit med en hel del, dessutom har det varit en mycket bra dag. Jag fick reda på att jag fick MVG på mitt projektarbete (gjorde en tidning) jag blev superglad + att jag klpiit mig:) Jag har också fått en jättesöt liten present, tack! Tänkte visa er lite av det jag shoppade i Stockholm.
En söt tunika och ur gulliga sockar ♥
Köpte mkt mer som tex, min hatt som bara försvann + smycken!

Måndag

God morgon allihopa!
Måndag igen, men det känns lite lättare nu eftersom det är maj och inte länga kvar tills studenten:) Nu ska jag iväg till skolan, slutar sex som vanligt. Istället för att gå till bussen 3 min innan den går får jag gå 10 min innan, haltar som en skottskjuten hare, hände nått på kryssningen? Hoppas ni får en bra dag i alla fall :) puss!
Vad hände här syrran? ser lite fel ut..haha!

Underbara dagar! (mer bilder från helgen)

Det finns nästan hur mycket bilder som helst från dagarna i Stockholm och på båten. Längtar verkligen tillbaka för vi alla hade grymt kul. Tänkte bjuda på lite fler bilder. Det kommer grymt roliga videos också så håll utkick, haha!:)
Syrran köpte en grumt snygg tröjja i Torsdags.
Shoppade också lite innan båten, vill ni se? :)
Jag var osminkad och naturell nästintill hela tiden, skönt! :)
Efter shoppingrundan blev det somsagt Vapiano med far, mycket gott!
Stötte på denna grymt snygga vespa också!
Jag i Taxin påväg till värtehamnen (där båten gick ifrån)
En stunds väntan innan vi fick gå ombord
Så fort vi var på båten var det dags att börja fixa sig
Sen blev det buffe, Mary och massa dans :)
Tillbaka i hytten..jaa ni förstår kanske varför man inte ville va där..
och var i h-vete tog min nya hatt vägen?
Morgonen därpå. jag och syster
Syster och jag igen. Man ser Åland i Bakgrunden :)

Film- rundvandring på båten. (man hör mitt halsband hela tiden, haha)
Nu ska jag sova, Vi hörs i morgon. God natt på er♥

Städat min lägenhet!

Puh! Det där tog ett tag...Har nog aldrig haft så stökigt i min lägenhet tidigare alltså. Det låg kläder, skor och alkohol överallt. Men nu är det rent och snyggt och allt har sin plats:) Jennie nöjd! Tycker ni det ser fint ut?
Skor finns högt och lågt, ska nog inte köpa skor på ett tag...
Hoppas ni har en trevlig kväll, vi hörs snart. puss!

Mary-Jet (bilder från Gaykryssningen)

Det finns bara ett ord - Vacker ♥

Pridedans!

ååh var är Jennie? Åh där, åh där, åh där där där! ;)

Lämnat Stockholm

Hej hej på er!
Sitter på tåget påväg till Göteborg nu. Har varit bortrest sedan i onsdags och alla dagar har varit toppenbra. Torsdag-fredag var det ju kryssning och det kunde verkligen inte ha blivit bättre. Tack till alla som gjorde den så lyckad. Igår kväll när vi kom in med båten tog vi taxi till hotellet Malmen där festen efter kryssningen hade börjat. Senare på kvällen drog vi vidare till Kolingsborg där vi hade det jättetrevligt. Är rätt trött och sliten nu, men jag skulle verkligen inte tacka nej till att göra om ALLT igen. I morse åt vi en av de godaste frukostbufeerna någonsin, är fortfarande mätt, haha! Kommer komma upp massa roliga bilder + videos från kryssningen. Vi hörs senare, puss!
Jag och syster - Kolingsborg igårkväll
Utsikt från Kolingsborg (Gamla stan, mycket mycket fint)
Sckandic Malmen! Älskar deras inredning:)
hmm känns som vi sett något liknande innan.

:)

http://hanky.se/Majs/98967

RSS 2.0